Årets guider

I løpet av 2001 har vi skrevet 29 store og litt mindre guider. Vi har tatt deg med på dykking i Rødehavet, strandliv på Kanariøyene og brune puber i Oslo.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Her har vi samlet alle de 29 guidene i en artikkel. De store guidene finner du på denne siden, og de litt mindre finner du her.

Om du er ute etter nyttig lesestoff før reisen, eller om du er ute etter drømmer – her finner du det meste.

Årets guider
 Foto: Ken Hansen
Foto: Ken Hansen Vis mer
Årets guider
Årets guider
Årets guider
Årets guider
Årets guider
Årets guider
 Foto: Jan Harry Svendsen
Foto: Jan Harry Svendsen Vis mer
Årets guider
Årets guider
Årets guider


Varme strøk

Den store Thailand-guiden
GUIDE: Fra kaotiske Bangkok til slaraffenliv på Phuket. Vi viser vei til opplevelsene i nordmenns nye feriefavoritt, Thailand.

Heftig vannsport ved Rødehavet
GUIDE: Eilat - en feriehit før uroen tiltok i Israel. Vi har likevel tatt turen til delfiner, kameler og koraller i Israels partyhovedstad.

Finn din Kanariøy
GUIDE: Sju øyer, høye tinder, vulkaner, milelange strender og mega-masseturisme. Vi viser vei til din kanarifavoritt.

Toppen på Tenerife
GUIDE: Perfekt klima, Europas heftigste karneval og Spanias høyeste fjell. Kanariøyene er mer aktuelle enn noengang tidligere - og Tenerife er den store favoritten.

Guide til Barcelona
STORBYGUIDE: Vill, vakker og trendy. Vi viser vei til hoteller, restauranter og natteliv. Se vår store guide til den katalanske hovedstaden.

De beste lofferutene i Hellas
GUIDE: Gresk øyhopping er ikke forbeholdt unge vagabonder. Øyene i Hellas passer også for familier og travle sydenturister. Finn din reiserute.

Guide til Nice
GUIDE: Flotte bygninger, store malere - og hundedritt-sugere. Vi guider deg til mangfoldige Nice og gir deg råd om hvor du kan bo og spise.

Nord-Europa

Finn din Alpe-favoritt
SKI: Det er hundrevis av skisteder i Østerrike, Sveits, Frankrike og Italia. Vi hjelper deg med å finne Alpenes aller beste.

Eksotisk øyrike i vest
GUIDE: Hvite strender og Storbritannias nordligste bryggeri. Shetland er mer enn sauer og ponnier – se landet hvor du kan være herre i eget slott.

Hemmelige London-tips
GUIDE: Oxford street, Big Ben og Harrods - been there, done that? Få med deg vår guide til London utenfor turisttråkkene.

Øyhopping i Norge
NORGESFERIE: Grotter, sandstrender og middelalderruiner. Vi guider deg til unike naturopplevelser på norske øyperler.

Den store Oslo-guiden
GUIDE: Verdens største landsby, og Skandinavias minste hovedstad. Alle har vært i tigerstaden, men kjenner du godbitene? DinSide gir deg den store Oslo-guiden.

  • Irland, Firenze, Stockholm, Monaco og Mexico. Her finner du flere guider.
  • Les også:


  • Våre omtaler av andres guider og reiseskildringer – 13 i tallet

  • Vi tester de mest populære reiseguidene
  • Ut på tur?

    I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon.

    Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.