Apollo

www.apollo.no

Apollo
Apollo
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Prisinformasjon:
Prisinformasjon er tilgjengelig både gjennom bestillingsverktøyet og via informasjon om stedet/hotellet du ønsker deg til. I bestillingsverktøyet kan du få spesifiserte priser, og under linken ”priser” blir du fortalt i hvilket trinn av bestillingen du finner prisene.

Informasjon om reisemålet:
Du får informasjon om reisemålet via bestillingsverktøyet og gjennom lenken ”våre reisemål”. Du får informasjon om stedet, og de forskjellige hotellene. Stort pluss for prisinformasjonen som er knyttet til hvert enkelt hotell under ”våre reisemål”.

Brukervennlighet:
Lett å finne fram til selskapets telefonnummer for reisebestilling. Lett å navigere og finne fram informasjon om reisemål og hotell. Mye informasjon om mangt – som er lett å finne. Du har muligheten til å se flere bilder, både fra steder og hoteller. Veldig bra.

Internettbestilling:
Reiser kan bestilles via Internett, og du får da en Internettrabatt på 100 kroner per person. Du får informasjon hvor mange trinn bestillingen omfatter, og underveis har du muligheten til å gå tilbake til tidligere trinn og endre informasjon der dersom det er ønskelig. Bra at du kan få en detaljert prisoversikt. Dersom du blir bedt om å spesifisere avreisested, dukker de mulige opp i form av flyplasskoder, som nok ikke alle kjenner til.

Restplasser:
Har restplassliste, men fra den må du gå via bestillingsverktøyet for å få mer informasjon om reisemålet. Ingen klikkbare tall eller info i restplasslisten. Vel inne i bestillingen, er det lett å finne den aktuelle restplassen, da prisen er uthevet i rødt.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Totalvurdering:
Veldig bra. Trekk for restplasslisten – se kommentarer om det ovenfor. Apollo kniver hard med Star Tour, og de havner på en delt førsteplass.

Terningkast: 5