Apollo på nettet
Apollo på nettetVis mer

Apollo på nettet

Apollo har blitt store i Norge i løpet av kort tid og har etter eget sigende også lykkes på nettet. Sidene er helt klart preget av at Sverige er opphavet, språket er gjennomført svorsk.

Informasjon

Også Apollo har svært gode reisemålsbeskrivelser med gode bilder. Det finnes to2 store bilder av alle hotell, og det er et hyggelig utvalg i reisemålsbilder også. Kartene er på plass, slik at man lett kan se hvor på reisemålet hotellene ligger.

Bestilling

Bestillingsdialogen er bygd på en tradisjonell måte som fungerer bra. En funksjon er spesielt bra: Dersom du ikke har flyprogrammet, og du søker på en reise fra Tromsø til Thailand, så får du beskjed om at denne flyløsningen ikke finnes. Du får da en liste over alle avreiseflyplasser som kan tilby Thailand som reisemål. BRA! Prislisten (som er noe rotete) indikerer også hvor mange plasser som er igjen på de forskjellige flyene. I tillegg til å finne ut av prisene i den tradisjonelle bestillingsdialogen, kan man laste ned prislisten fra katalogen. Det er en fin tjeneste som i mange tilfeller gjør det enklere å finne prisen du er ute etter. Ellers har Apollo lagt ut en god del bilder som gir deg mulighet til å se deg omkring. Fortsett med dette – det er fremtiden! Heller ikke hos Apollo kan du betale via nettet, men du får 100,- i Internettrabatt! Karakter: fire av seks mulige

Artikkelen fortsetter under annonsen