Ane Nyrerød: Morgenfrisk værmelder som drømmer om Australia.
Ane Nyrerød: Morgenfrisk værmelder som drømmer om Australia.Vis mer

Ane Nyrerød drømmer om Australia!

TV2's GodMorgen værdame, Ane Nyrerød (29), er klar i sin tale: Den store reisedrømmen er Australia!

Mens vi kjemper for å holde gluggene åpne ved frokostbordet, gjør Ane seg klar til å presentere været på GodMorgen Norge på TV2. Men hvor vil hun aller helst være når hun ikke er på jobb?

Vi har snakket med Ane om hennes beste reiseopplevelse, den verste reiseopplevelsen, hvor hun var på reise sist, samt om hvor hun aller helst ville vært nå.

Drømmer om Australia

Hva er drømmereisemålet?

- Australia! Svaret kommer kort og kontant. - Vi hadde en au pair fra Australia når jeg var liten, og jeg har etter det bestandig hatt en drøm om å reise dit. Great Barrier Reef, kenguruer, et reisemål helt på andre siden av kloden har alltid fascinert meg, sier Ane som nå jobber på heltid for Storm Weather Center

Afrikanske opplevelser

Hvor reiste du sist?

- Den forrige reisen gikk til Tanzania og Kenya! Jeg var borte i tre uker og hadde det bare helt topp. Ferien ble en kombinasjon av safari og bading. En ferie spekket med opplevelser.

Hva er den beste reisen du har vært på?

- Det må bli den sistnevnte. Tanzania og Kenya er eksotisk, avslappende, spennende og billig! Dessuten setter det livet litt i perspektiv å reise til et land hvor det finnes mye fattigdom blant alle reiseopplevelsene. Selv om de er fattige virker de lykkelige. Gleden er enorm over ting vi ikke en gang ville ofret en tanke.

Kanarisk mareritt

Hva er den verste reisen du har vært på?

-Det må bli en juletur til Tenerife! Vi reiste ned i den tro at vi skulle nyte julaften ute med en god middag. Problemet var bare at de feiret selve julaften den 25. desember i stedet for den 24. Vi gikk fra restaurant til restaurant, men fikk beskjed om at det meste var stengt - en aldri så liten nedtur!