Amsterdam

Amsterdam kan på mange måter betraktes som Europas New York, i hvert fall hva mangfold angår. Byen der alt er lov byr på mye mer enn lugubre kneiper og fri hasj.

Amsterdam er så absolutt stedet for seg som ikke synes at Burberry-ruter er annet enn gammelmodig og foretrekker originalt fremfor klassisk. Og innimellom shoppingslagene kan du nyte en vakker by.

De eksklusive


Er du likevel blant de som har tatt turen til Amsterdam for å kjøpe dyre designklær, vil du ikke bli skuffet. Utvalget i klassisk mote er like bredt her som i klassiske handlebyer som for eksempel London.

Kalverstraat
Kalverstraat Vis mer

De fleste butikkene du leter etter vil du finne i P.C. Hooftstraat midt i sentrum av byen. På rekke og rad ligger den ene lekkerbutikken etter den andre. Sko, smykker og klær, i det hele tatt alt en kvinne (og enkelte menn?) kan drømme om.

De originale og normale

Det er ikke vanskelig å finne spesielle klær i Amsterdam, nesten hver eneste butikk byr på noe utenom det vanlige. Det kan nesten være vanskelig å skille det unormale fra det normale i denne byen. Amsterdam er altså et must for deg på jakt etter det sære.

Lyst på en sko litt utenom det vanlige?
Lyst på en sko litt utenom det vanlige? Vis mer

Tar du en spasertur nedover Kalverstraat, som er en av de største handlegatene, vil du garantert finne mye spennede. Ta for eksempel en titt på støvlene vi fant i en av butikkene i denne gaten.

De gode kuppene

Vil du bort fra bykjernen, kan det være en god idé å ta seg en tur til Joordan, den gamle delen av byen. Her vil du finne mange spesielle små butikker, antikvitetshandlere og bruktbutikker.

Artikkelen fortsetter under annonsen