Ammenekt på fly

En flyvertinne som viste en ammende mor av flyet, har selv fått reprimande.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Din mening:

Hva syns du om amming i fly? (Avsluttet)
Amming er naturlig og greit over alt(79%) 1335
Greit om det foregår i skjul(16%) 278
Amming er for privat for det offentlige rom(5%) 78
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


En mor som ammet sin 22 måneder gamle datter ble for en måned siden kastet av flyet på Burlington International Airport i USA. Flyet fra det amerikanske selskapet Freedom Airlines var i rute for det store selskapet Delta Air Lines, og det var en av selskapets flyvertinner som viste kvinnen av flyet.

Kvinnen ammet sin datter i setet nærmest vinduet, og hennes mann satt mellom henne og midtgangen. Likevel ble hun bedt om å dekke seg til av flyvertinnen. Da hun nektet dette, ble hun kastet av flyet, og Delta måtte innlosjere familien på hotell i påvente av at de fikk plass på et annet fly neste dag.

Ammeprotest

Kvinnen leverte så inn en klage til Vermont Human Rights Commission, Vermonts menneskerettskommisjon, og 30 foreldre med barn lagde amme-protestaksjon på Burlington International Airport.

Etter dette har Freedom Airlines talsmann beklaget hendelsen skriver avisen USA Today, og nå rapporterer selskapet at den ansatte som viste familien av flyet har fått en reprimande.

Hva syns du om amming i fly? Si din mening i avstemningen til høyre.

Mange misliker barn på fly

At foreldre med barn på fly møter motbør er ikke noe nytt. I en avstemning på DinSide Reise i sommer, kom det frem at det kun er fylliker andre passasjerer misliker mer enn småbarn på fly. I forhold til historien over er det da kanskje greit å huske at en av de beste "medisinene" mot hylende småbarn er å gi dem pupp...

 Foto: Matt Williams stock xchng
Foto: Matt Williams stock xchng Vis mer


Hater fyll og barn

LUFTSKREKK: Fulle folk, hylende unger, stinkbomber og jåler. Disse passasjerene er de verste vi vet.

Flere historier fra den store verden