Aller siste liten

Ok, NÅ er du sent ute med å bestille påskehytta. Men, det er fortsatt noen bittesmå muligheter for å kapre seg plass.

Du som er sent ute med å bestille hytter og leiligheter har fortsatt muligheten til å få deg en god påskeferie på fjellet. De fleste skistedene har ett og annet rom ledig i leilighetskomplekser, og en og annen hytte kan du også finne.

Folk blir syke

Din største mulighet til å få ledig plass på noen av de mest populære skistedene er hvis noen blir syke og avbestiller hytten eller leiligheten sin. Har du nettopp blitt bitt av påskebasillen bør du sitte som en klegg på telefonen til alle stedene du kunne tenke deg å reise, for å kapre avbestillingene som eventuelt kommer. Kommer de sent, kan det være mulig å forhandle seg til pris dersom du mister en dag eller to.

>>Dette koster heiskortene i år
>>Mest skiløype for penga
>>Les hva utenlandske turister skriver om norske skisteder

Richard Palmgren hos Geilobooking forteller at de stadig regner med avbestillinger, og det er lurt å holde seg løpende orientert dersom du virkelig vil få med deg påskenøttene i høyfjellet.

- Rett før helgen nå hadde vi to avbestillinger på to fire til fem sengs leiligheter som følge av sykdom. Disse var booket fra søndag til søndag, og koster egentlig 8.000 kroner. Ringer man og bestiller disse nå får man en annen pris selvsagt, forteller Palmgren.

De samme meldingene får vi hos alle vi ringer, bortsett fra på Voss Fjellandsby Myrkdalen, hvor alle rom er forhåndsbetalt. Her får vi vite at sjansene er ytterst små for å få noe ettersom de fleste stiller opp når de har forhåndsbetalt. Om de så omtrent på slepes til fjellet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ledig kjempehytte på Trysil

Klarer du å skrape sammen en god gjeng som har lyst til å finne på noe, eller dere har av en eller annen grunn mistet muligheten til å dra dit dere skulle, kan dere i Trysil få en 14 sengs hytte på Fageråsen for 19.388 kroner. I Trysil har de kun ledig på Fageråsensiden, og her er det også ledig en fire sengs kårstue fra onsdag til søndag for 7.884 kroner.

På Hemsedal har de svært lite igjen, men de anbefaler at man å holde seg oppdatert på hva som skjer. Dessuten avhenger det også av hvor mange man er som skal ha overnatting.

Aktuelle lenker for deg som skal bestille
Voss Fjellandsby.
Trysil-resort
www.norefri.no
Hafjellbooking
Geilobooking
Bjorli Apartments

>>Dette koster heiskortene i år
>>Mest skiløype for penga
>>Les hva utenlandske turister skriver om norske skisteder

Besøk Åre her.
Besøk Riksgränsen her.
Besøk Stöten/Sälen her.

Prøv også disse stedene

  • Hos Oppdal Booking ser det ut til at de har ledige påskeplasser. Sjekk her.
  • I Narvik kan du sjekke denne hotellisten.
  • Mulighetene i Kvitfjell kan du sjekke her.
  • Skeikampen er kanskje aktuelt? Det ser ut til å være ledige restplasser her.
  • Nesbyens overnattingssteder kan du finne mer om her.
  • Røldal har også en nettside med oversikt over aktuell overnatting.
  • På Strandafjellet er det kanskje ledige leiligheter eller hytter?