Aller billigst til Praha

PRISTEST: Du sparer flere tusen kroner på å velge riktig nettreisebyrå. Her finner du høstens billigste flybilletter til Praha.>>> SE PRISENE: Billigst og dyrest til Praha

Mange vil til Praha i høst. Foto: Czechtourism.com
Mange vil til Praha i høst. Foto: Czechtourism.com Vis mer

Aller billigst til Praha

  1. Billigst og dyrest til Praha


DinSides prissjekk viste at Wideroe.no var best på flybilletter til New York og at du ikke fikk billigere billetter om du har studentkort. Denne uken er situasjonen annerledes. For det er med studentlegitimasjon du flyr billigst, i hvert fall om du skal til Praha på DinSides testdatoer.

Billigere å fly

Det er i dag billigere å fly enn noen gang. Ifølge IATA (International Air Transport Association) har prisene på flygninger i USA og Europa gått ned med 30 prosent de siste 10 årene. Vi reiser også mer. Hver dag tar 75.000 flighter av over hele verden. I 2004 fløy 1,8 milliarder mennesker. De mange lavprisselskapene har også gitt sitt bidrag til at det nå er billigere å komme seg ut i verden. Men prefikset "lavpris" lever ikke alltid opp til navnet. I denne ukens pristest kommer lavprisflyselskapet Norwegian dårligst ut, med mer enn tre ganger så dyre billetter som pristestvinner.

DinSide fant også ut at det er ofte er gunstigere å bestille billetter hos nettreisebyråene heller enn direkte hos flyselskapene. SN Brussels Airlines og Czech Airlines er to av de selskaper som flyr fra Oslo til Praha, og vi fant at billetter hos de samme selskapene kan kjøpes billigere hos flere av nettreisebyråene.

Artikkelen fortsetter under annonsen

>>> SE PRISENE: Billigst og dyrest til Praha

AKTUELT REISESTOFF:

Perfekte Praha

Aller billigst til Praha


NA ZDRAVÍ: Bli med til Praha og skål i tsjekkisk øl. Bedre storbyferie finnes ikke!

Les mer

Ta helg i øst

Aller billigst til Praha


WEEKEND: Sikt østover for vårens storbyferie, og velg Riga, Dubrovnik, Krakow eller Budapest. Hvor får du mest for pengene? Sjekk våre miniguider.

Les mer

Mest gourmet for pengene

 Foto: Britain on View
Foto: Britain on View Vis mer


EUROPAS STORBYER: Gourmetrestauranter med spiselige priser.

Les mer

Slik booker du billigst hotellrom

 Foto: Inga Holst/privat/ikke til gjenbruk
Foto: Inga Holst/privat/ikke til gjenbruk Vis mer


PRISTEST: De som lover at de er billigst, er dyrest. DinSide pristester hotellbooking-tjenester og avslører hvordan du kan spare hundrelapper per døgn

Les mer