All verdens smaker

Publisert
Sist oppdatert

Oksemage spises mange steder i verden, blant annet i Spania og Sør-Amerika.
Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst
Oksemage spises mange steder i verden, blant annet i Spania og Sør-Amerika.
Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst Vis mer






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

Cap de porc

Cap de porc - grisehode - på katalansk til cirka 7 kroner kiloen.

Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst
Cap de porc - grisehode - på katalansk til cirka 7 kroner kiloen.

Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst Vis mer
Spekepølser av alle slag.

Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst
Spekepølser av alle slag.

Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst Vis mer






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.





Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

Værtestikler spise mange steder i verden, og selvfølgelig får du kjøpt dem på La Boqueria.

Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst
Værtestikler spise mange steder i verden, og selvfølgelig får du kjøpt dem på La Boqueria.

Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst Vis mer






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

Egg for enhver smak.

Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst
Egg for enhver smak.

Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst Vis mer






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst
Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst Vis mer






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst
Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst Vis mer






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

Foto: Inga Holst Foto:  Inga Holst
Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst Vis mer






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

Et lite stykke sjokoladehimmel.

Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst
Et lite stykke sjokoladehimmel.

Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst Vis mer






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

Foto: Inga Holst Foto: Foto: Inga Holst
Foto: Inga Holst Foto: Foto: Inga Holst Vis mer






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

Levende mat. Percebe vokser på stein langs den nord-spanske kysten.

Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst
Levende mat. Percebe vokser på stein langs den nord-spanske kysten.

Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst Vis mer






Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer