Air France

Innholdsrike sider på Airfrance.no, men disse må leses på engelsk.

Airfrance.no - kun på engelsk.
Airfrance.no - kun på engelsk. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]
Air France

På Airfrance.no kommer du ikke inn i en norskspråklig side, om du skulle tro det. Her foregår all kommunikasjon på engelsk på sider som ved første øyekast virker litt rotete og ufokuserte.

Tilbyr: Aller viktigst: Her kan du bestille billetter, sjekke priser og ledige seter. Spesielt nyttig siden Air France kun har bestillingskontor på Gardermoen. Du kan også abonnere på nyhetsbrev med spesielle tilbud, melde deg på lojalitetsprogrammer og sjekke flightstatus. En praktisk funksjon er muligheten til å sjekke rutetilbud, uten å gå gjennom den noe trege Amadeusmotoren som benyttes for bestilling. Da kan du finne ut om Air France har tilbud på den ruten du vil reise, og når flyene går.

Onlinebooking: Du kan bestille billetter online, ved hjelp av bestillingsmotoren Amadeus.net. Den er solid nok, men som vi er vant til - ganske treg. Versjonen du bruker er selvsagt på engelsk, og du kan bestille billetter med gyldighet fra tre dager til ti måneder frem i tid. Her finner du kun tilbud fra Air France. Bruken skjemmes av en del feilmeldinger med påfølgende blaing frem og tilbake i vår testperiode. Fra bestillingsmodulen kan vi også sende spørsmål via et responsskjema, men vi venter fortsatt på svar etter tre dager. Alle kan sjekke avganger og priser, skal du bestille må du registrere deg.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Funksjonalitet: Nyttig rutefunksjon, masser av praktiske tips om temaer som helse og bagasje. Bestillingsmodulen er tradisjonell og treg, men gir oss resultater om vi har tålmodighet til å vente. Vi greier ikke å finne e-postadresser for henvendelser, men sidene gir oversikt over telefonnumre du kan ringe. Sidenes link til Air Frances kontorer i hele verden fungerer dessverre ikke når vi forsøker oss.

Terningkast : 3. Mye innhold, men vanskelig å finne frem.

Nettadresse: http://www.airfrance.no/