Ah, endelig!

Du trenger ikke lengre gremme deg over din egen siklende tilstedeværelse på medpassasjerens skulder.

Du skal langt avsted, du er trøtt, du sovner, du velter over på naboens varme skulder og du sikler for sikkerhetsskyld litt på naboens nye semskede skinnjakke. Da er det herlig å være flypassasjer.

Til siden med deg

Her er imidlertid produktet som kanskje redder dagen for både deg og sidemannen. John Mittelstadt heter mannen som har utviklet det han mener er den ultimate reisekameraten, av det oppblåsbare slaget.

Det hele startet med at han knyttet flyputen fast til setet med skolissene ... Og for første gang sov flere timer i strekk på fly.

- Om du er som meg, har du vanskeligheter med å sove mens du sitter i oppreist posisjon, sier John Mittelstadt på nettsidene Travelrest, som markedsfører oppfinnelsen.

Overvekt? Denne sparer deg for tusenlapper

Reisehvileputen

Puten kan også brukes av barn, og på biltur. Foto: Travelrest.net
Puten kan også brukes av barn, og på biltur. Foto: Travelrest.net Vis mer


I mars i fjor kom så TravelRest pillow på markedet. En oppblåsbar pute på nesten 70 centimeters lengde, som festes til øvre del av setet ditt, samt på sikkerhetsbeltet.

Puten kan brukes både av barn og voksne, og kan festes til alle typer seter, ikke bare flyseter.

Kofferten som triller av seg selv

Uten luft kan puten rulles sammen, og tar cirka samme plass som ett par hansker. Puten selges for 26,95 dollar, cirka 190 kroner. I tillegg kommer fraktkostnader.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Travelrest