Adventskupp på reiser

Du kan fortsatt komme deg bort fra mørketiden for en billig penge.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Vi er nå inne i den tiden av vinteren som er mørkest. Og tradisjonelt er det også nå det er billigst å reise til Syden. Travle juleforberedelser lar for mange seg ikke kombinere med en ukes avslappende ferie. For deg som lar kakebaking og husvask vente, finnes det deilige ferier i vente til en billig penge. Og frister det mer å gjøre unna julehandelen i en utenlandsk storby, bør det også være mer fristende enn noen gang tidligere.

Bestill direkte

Alle prisene i denne artikkelen er innhentet 22. november. Vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte priser, sjekk vår Restplassliste som oppdateres flere ganger i timen. Herfra kan du også bestille reisen direkte . Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon – les mer om dette her.

Til Syden for 1395,-

Aller billigst til Gran Canaria fra Bergen.
Foto: Dag Scheve Foto: Dag Scheve
Aller billigst til Gran Canaria fra Bergen.
Foto: Dag Scheve Foto: Dag Scheve Vis mer

På andre tider av året har det ofte lønt seg å reise via Sverige - det er ikke tilfellet nå. Reisene fra Norge er minst like billige eller billigere. Du finner superpriser fra hele landet, og billigst i skrivende stund er en tur med Saga fra Bergen til Gran Canaria. 1.395 er den nette sum du punger ut med for en uke på Kanariøyene, med hotell. Vi vil tro det frister mang en dyvåt bergenser, selv om den store Kanariøya nylig var rammet av kraftig uvær.

 • Flere deilige Syden-priser fra hele landet finner du her.
 • Vintersesongen er nå godt i gang, og det er reiser til Kanariøyene som dominerer. Både Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura og Lanzarote er blant reisemålene på billiglisten.

 • Lurer du på hvilken Kanariøy du bør velge, kan du sjekke vår guide.
 • Billig og eksotisk

  Lavprisbilletter til karibisk vann.
Foto: Guri Løchsen Foto: Guri Løchsen
  Lavprisbilletter til karibisk vann.
  Foto: Guri Løchsen Foto: Guri Løchsen Vis mer

  Dersom den kanariske solen blir for dagligdags for deg, finnes det gode muligheter i mer eksotiske strøk. Det beste tilbudet vi kom over, er en tur til Phuket for 3995, 14 dager med hotell fra Oslo. Andre destinasjoner du kan nå til lavpris er India, Den dominikanske republikk, Brasil og Mexico. Her varierer det om det er billigst fra Norge eller fra Sverige, men utvalget av reisemål er større i Sverige.

 • Palmesus, karrigryter og korallstrender - eksotiske reisekupp finner du her.
 • Storbyshopping i ekspressfart

  Juleshoppingen blir morsomst i fremmede gater. Flyselskapenes dagsturer til europeiske storbyer har virkelig fått fart på norske juleshoppere denne uken. Men vær obs - det er ikke alle turene som egner seg for annet en taxfree-shopping. Tiden fra ankomst til avreise er nemlig så kort, at du neppe rekker stort mer.

 • Velg riktig - tips og priser finner du her.
 • Syns du en dagstur blir for masete, er det også mulig å finne tilbud på turer med overnatting. For eksempel annonserer reisebyrået ebookers med fly og to netter på hotell i London for 2.370 kroner. Hos byrået får vi vite at det er utsolgt i helgene, men at det fortsatt er mulig å reise til den prisen midt i uka. Tilbudet selges frem til 3. desember, og du kan reise frem til 17. desember.

  Prisma er et annet selskap som henger seg på juleshoppingbølgen. Aller billigst er deres Stockholmtur, 2.370 med hotell. Like etter følger Paris for 2.995. Begge priser gjelder fly og to netter på hotell. Du kan ikke returnere på søndager.

  Ut på tur?

  I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon.

  Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.