Absolutt billigst

Kan du ta deg fri og reise uten restriksjoner på annet enn lommeboka? Her er de absolutt billigste tilbudene fra vinterens kataloger.

Kanariøyene er fortsatt et favorittreisemål vinterstid.
Foto: Dag Scheve Foto: Dag Scheve
Kanariøyene er fortsatt et favorittreisemål vinterstid.
Foto: Dag Scheve Foto: Dag Scheve Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Star Tour – Marokko

Billigste alternativet i Star Tours vinterkatalog er Marokko og feriebyen Agadir. En god kombinasjon som er eksotisk og rimelig. En uke på hotell Talborjt får du fra kr 3.445 i januar.

Saga Solreiser – Fuerteventura

Saga presenterer et godt pristilbud til Kanariøyene. Beste kjøp og billigste alternativ hvis du reiser med Saga går til Fuerteventura. Sagasjansen, med uspesifisert hotell, begynner på kr 2.845 for en uke.

Ving - Gran Canaria


På velkjente Playa del Ingles slipper du unna med 2.545 per person om dere er fire som deler bosted på hotell Doncel, med avreise like etter nyttår. Da utnytter du alt av tilbudspriser fra Ving (tilbud med navn som superspar, oransjeuke etc.). Et tilbud spesielt passende for ungdom. Ving opplyser for øvrig at du kan fly til Gran Canaria fra Oslo, Bergen, Bodø, Kristiansand, Sandefjord, Stavanger, Trondheim og Tromsø i vinter.

Apollo – Marokko

Apollo, som Star Tour, foreslår Marokko som billigste reisemål. Pakketurene er rimelige, og levekostnadene minimale. En tre-retters middag får du eksempelvis fra kr 40 på en respektabel restaurant. Billigste alternativ er tre stjerners Residence Louban i Agadir. Billigste reisetidspunkt er tradisjonelt tidlig i desember. Endelige priser kommer først i mai.

Tilbake til mer om charterselskapenes favoritter her.