Familievennlig? Beste strand? Se andres vurderinger i Reiseguiden. <I>Illustrasjonsfoto: Knut Fonn</I>
Familievennlig? Beste strand? Se andres vurderinger i Reiseguiden. Illustrasjonsfoto: Knut Fonn Vis mer

800 reisetips

Du kan også dele dine reiseopplevelser og vurderinger av reisemål med andre, i Reiseguiden.

Publisert
Sist oppdatert

Søppelet flyter rundt i gatene, og på stranda. Maten er elendig, stort sett frossenmat de varmer opp, med bløte hvite pommes frites til. Det er ELENDIG uteliv, umulig å ha det moro på byen her. (Sitat fra Reiseguiden.)

Herlig, jævlig, hett, vått, spennende, kjedelig, fantastisk, håpløst, billig, dyrt... Adjektivene hagler når vi skal beskrive reiser vi har gjort og steder vi har besøkt, og ett av stedene du kan la deg inspirere av ordflommen er i Reiseguiden, DinSide Reises leserforum. Med nesten 800 unike reisebrev, enda flere svar på brev, og tusenvis av vurderinger av mer enn 800 land, bør det være tips å finne her, for deg som rasler med ryggsekken.

Velkjent eller supereksotisk

Nesten 1.000 reisebrev og svar av kortere og lengre slag kan du nå finne i reiseguiden. Aller mest å lese får du om du er interessert i land som Hellas, Tyrkia og Spania. Men også mer marginale feriemål som Iran, Colombia og Mozambik har avstedkommet rapporter fra DinSide Reises lesere.

Colombia anbefales for alle. Ikke la deg farve av alle negative omtaler av dette landet, selv om det skjer mye tragisk. Som turist vil du neppe merke noe spesielt. For å sitere en engelskmann: Tilbring tre uker av ditt liv i Sør-Amerika, og resten av livet i ønsket om å komme tilbake. (Sitat fra Reiseguiden.)

800 reisetips

Best og verst

I tillegg til reisebrevene, og spørsmål og svar fra og til andre lesere, kan du også sjekke og gi karakterer i Reiseguiden. Syns du stranden var helt råtten, men servicen god? Da velger du å skrive en vurdering om dette stedet. Her kan du nøye deg med å gi stryk for bademuligheter og toppkarakter for betjening, men du kan også legge til et reisebrev med kommentarer.

Jeg har reist mye, men aldri har jeg sett et hav så klart og blått. Sandbunnen var som sukker... (Sitat fra Reiseguiden.)

Lurer du for eksempel på hvilke steder andre syns er best for barn? Da velger du linken for ti beste reisemål, spør etter familievennlighet og trykker OK. Opp får du listen rangert etter hvilke steder som har fått best karakterer på dette kriteriet. I skrivende stund spenner teten fra Maldivene via Ebeltoft i Danmark til Spetses i Hellas.

 • Bruk Reiseguiden du også, del dine erfaringer med andre og dra nytte av andres opplevelser.
 • Ut på tur?

  Vi har mange nyttige verktøy for deg som skal ut på reise:

 • Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted.
 • Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv.
 • Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris.
 • Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer