60 reiser under 2.000 kroner

Middelhavsøyene venter på sine siste gjester før sesongslutt, og for under et par tusenlapper kan du la deg innhylle i sommervarmens siste sødme.

For drøye 600 kroner kommer du deg til Nice, hvor du blant annet kan oppleve det fantastiske frukt- og blomstermarkedet på Cours Saleya.
For drøye 600 kroner kommer du deg til Nice, hvor du blant annet kan oppleve det fantastiske frukt- og blomstermarkedet på Cours Saleya. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Har du et par tusenlapper og en uke å avse, kan du slikke sommerens siste solstråler fra greske og spanske øyer. Vi har samlet til sammen 60 hete reisekupp, hvor de billigste selges for drøye 600 kroner.

Alle prisene i denne artikkelen er innhentet 27. september. Du kan holde deg oppdatert på de til enhver tid beste tilbudene, ved å bruke vår restplassliste. Du kan også bestille restplassvarsling til din mobiltelefon – dette kan du lese mer om her.

Svenske superkupp

De aller billigste flyreisene får du med avgang fra söta brors flyplasser. Og med den lave kursen svenskekrona har i disse dager, blir det ekstra hyggelig. Fra den svenske hovedstaden kan du fly til både Nice og London for 624 norske kroner, og du kommer deg til Valencia, Praha, Barcelona og Aten for 700-800 kroner. Dette er priser for kun fly.

Dersom du vil kjøpe reise med bosted inkludert, kan svenskene friste med ukesturer til øyer som Lefkas, Kos, Kreta, Skiathos og Mallorca for under 1.500 norske kroner.

 • Her finner du 20 svenske kupp under 1.500 norske kroner.
 • Hovedstadskupp

  Idet vi går inn i høstferieuken på Østlandet, kan også Norge by på hyggelige solpriser. Hva med en uke på Kreta for 1.295 kroner eller Mallorca for 1.595?

  Artikkelen fortsetter under annonsen

  Aller billigst i skrivende stund er ”kun fly-billetter” til Heraklion på Kreta, for 998 kroner. Det smaker ikke mye verre av Chania (også Kreta) for 1.000 kroner.

 • Her finner du 20 kupp fra Oslo for under 2.000 kroner.
 • En siste smak av sommer på Mallorca. Pris: fra 1.295 kroner.
  En siste smak av sommer på Mallorca. Pris: fra 1.295 kroner. Vis mer

  Billig fra nord

  Den største overraskelsen finner vi imidlertid i restplasstilbudene fra andre byer enn Oslo. Med avreise fra Bodø 2. oktober kan du faktisk få to uker på Mallorca for 1.995 kroner. Også fra byene Bergen, Trondheim, Stavanger og Sandefjord er det gode priser på sydenturer nå. De aller billigste ukesturene får du fra Bergen og Trondheim, hvor du kan komme deg til Mallorca og Algarve for 1.295 – altså like rimelig som fra Oslo.

 • Her finner du 20 kupp under 2.000 kroner fra Sandefjord, Stavanger, Bergen, Trondheim og Bodø.
 • Ut på tur?

  I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk.

  Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.