6. runde - Familievennlighet

Er hele familien med på tur? Hvor trives barna best?

Skal hele familien på tur? Bilde: Star Tour
Skal hele familien på tur? Bilde: Star Tour Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Kanariøyene

I Playa del Inglés og rundt om på alle øyene finnes det store leke- og vannparker. Turoperatørene er representert med sine familiehotell på alle øyene. Disse hotellene er spesielt tilpasset barnefamilier med aktiviteter for barna. Hotellstandarden på disse såkalte familiehotellene er høy. Strendene er imidlertid ikke spesielt langrunne, og det kan være farlige strømmer her..

Egypt

Hotellstandarden i Hurghada- og Sharm el Sheik-området står ikke tilbake for standarden på hotellene på Kanariøyene. Men generelt finnes det ikke så mange familiehotell å velge mellom som på Kanariøyene. Leke- og vannparker som unger flest synes er morsomt er heller ikke lett å finne. Strendene er fine, men ikke spesielt langgrunne. De litt større barna vil nok kose seg med dykkermaske. Maten i Egypt er gjerne litt for spesiell for kresne barneganer.

Vinneren

Vi kårer under tvil Kanariøyene til vinneren, da man her finner flere barnevennlige bosteder samt tilbud for barn som ikke er så genuint interessert i faraoenes 3000 år gamle historie.