5X5 opplevelser på Cuba

Cuba er ikke sett i en håndvending. Det er fullt mulig å fylle uker og måneder uten å få med seg alt. Men så lang tid har du neppe. Derfor gir vi deg fem tips på fem ulike områder. Følg dem eller la deg bare inspirere.

DinSide har vært på Cuba og har laget en artikkelserie om hvordan ferielivet kan arte seg på denne røde øya. I denne artikkelen gir vi deg fem tips på fem ulike områder som du bør få med deg når du ankommer Castros rike.

Sjekk tipsene nå!

Klikker du på lenkene ved siden av, finner du noen nytige tips som kan gjøre at du får mer ut av ferien på Cuba! Vil du lese mer om hva vi opplevde på cuba, klikker du 9358 TARGET="_top"> her!

Vi har sett på disse områdene:

Cuba har 300 strender, men også en fantastisk spennende historie og kultur!
Cuba har 300 strender, men også en fantastisk spennende historie og kultur! Vis mer

Når man skal på ferie til et så stort og spennende land som Cuba kan det være greit å ha plukket ut noen områder som man vil bruke tiden på. Man har rett og slett ikke nok tid til å rekke over alt. Vi har derfor laget en liste med tips på noen viktige områder for deg i ferien. Vi har funnet frem til fem restauranter og fem kjente steder vi anbefaler deg å besøke i Havanna, vi har funnet fem utflukter på Cuba, fem strender og fem steder som er verdt et besøk i Santiago, Cubas nest største by!

Du er midt i Karibien...

Cuba er omringet av nydelige karibiske perler. Har du lang ferie bør du absolutt satse på ”øyhopping” i Karibien. Bahamas og Jamaica ligger snaue 15 mil fra Cuba og hvis du ønsker det er det heller ikke umulig å reise innom de små Antillene. Der kan du velge blant kjente og ukjente reisemål som Barbados, Granada, Trinidad og Tobago, Saint Kitts and Nevis - det er mange muligheter! Det enkleste er å booke flyruten fra det opprinnelige reisemålet. Det finnes mange karibiske flyselskaper og standarden er jevnt over grei. Så hvis du er ute etter en opplevelsesrik reise med eksotisk stemning er dette et godt tips!

Artikkelen fortsetter under annonsen

De siste restplassene

I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev og delta i vår Sommerkonkurranse.