595 kroner tur-retur

Fly til Tenerife for 595 kroner, eller få en uke med hotell inkludert for 1.498 kroner.

Dragetre på Tenerife.
Dragetre på Tenerife. Vis mer


Tilbudene i denne prisoversikten er innhentet fredag 20. januar. Restplasser er ferskvare, så vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. Du kan holde deg oppdatert på priser og tilbud med vårt restplassøk, som oppdateres hvert 10. minutt døgnet rundt. Du kan også få restplasser som sms til din mobiltelefon, les mer om dette her.

Sydenkupp

Fly til Tenerife for 595 kroner, eller få en uke med hotell inkludert for 1.498 kroner. Dette er noen av restplasstilbudene i ukens liste. Du kommer deg også til Gran Canaria eller Lanzarote for under tusenlappen, men det er kun fly. Vil du ha bosted inkludert, kan du få ukesturer til de fleste kanariske øyene for under 2.000 kroner. Og fra Ålesund kan du faktisk få to uker på Tenerife for 2.295 kroner.

>> Ukens beste sydenkupp

Storbypriser

Er du mer sulten på januarsalg i storbyen, er det gode muligheter for å få en storbytur for under 2.000 kroner. Du kan få fire dager i Berlin for 1.602 kroner, eller til byer som Paris, Budapest, Praha, London, Milano og Glasgow for under 2.000 kroner.

>> Storbykupp

>> Klikk her for å komme til vårt restplassøk