540 kroner for flytur til Kuala Lumpur

Drøye femhundre kroner for en flytur mellom Storbritannia og Asia? Det kan bli virkelighet om de nye planene om et internasjonalt lavprisselskap blir gjennomført.

Flere internasjonale medier melder at Virgin Atlantic og AirAsia har planer om å starte et lavprisselskap for langdistanseflygninger. Blir det virkelighet, kan du håpe på priser for enveisbilletter mellom den britiske byen Manchester og Kuala Lumpur i Malaysia til rundt tusenlappen med skatt, melder den britiske avisen The Sun. Det er godt under halv pris av hva de rimeligste konkurrentene kan tilby nå.

Først ute

Informasjonssjef i Virgin Atlantic, Paul Charles, bekrefter overfor The Sun at selskapene har snakket sammen, og at Virgin Atlantic ser mulighetene som ligger der. Virgin Atlantic flyr til 27 destinasjoner i verden i dag.

Blir planene en realitet, kan vi snart se opprettelsen av det første internasjonale lavprisflyselskapet for langdistanseflygninger. Og med rute til Kuala Lumpur åpnes det også for tilgang til et stort nett av lavprisruter i Asia, melder The Sun.

AirAsia er Asias største og mest lønnsomme lavprisselskap. Det startet med to fly for seks år siden, og har nå femti fly som går i ruter i Sør-Øst Asia og Kina.

Les mer om Malaysia og Kuala Lumpur. Få også med deg Virgin og Sir Richard Bransons planer om romturisme.

Eksterne lenker:

  • Virgin Atlantic
  • AirAsia