5 reisegavetips til henne

Praktiske reisegavetips for henne.

5 reisegavetips til henne
5 reisegavetips til henne
5 reisegavetips til henne
5 reisegavetips til henne
5 reisegavetips til henne

PC-veske

Denne PC-kofferten er laget i kalveskinn, og kan tres på en trillekoffert. Tumi heter fabrikanten som også lager PC-vesker i kunstmateriale. Steffen Eftf. AS i Oslo selger den for 4.095 kroner.

Tampongetuiet

Totalt unyttig eller etterlengtet must? Dette tampongetuiet heter Applitcator Tampon Case, og har plass til tamponger med hylser. Fabrikanten heter Femicase Liverpool UK Du får den på Shopgirl i Arkaden i Oslo for 149 kroner.

Valutakalkulator

Blå og flashy – valutakalkulatoren er ikke hva den en gang var. Denne er laget av Lexon og koster 320 kroner. Artista i Oslo selger kalkisen.

Lettvektsparaply

Det heter ikke dårlig vær, bare dårlige klær. Lettvektsparaply med trivselsvekt på 200 gram gjør minusdager til plussdager. /I> Classic heter modellen og fås blant annet hos H.P. Hagen. Den rødrutete paraplyen koster 195 kroner.

Fotbad til utslitte føtter

Jenter med slitne føtter etter knallharde maraton på Passeig de Gràcia i Barcelona eller Oxford Street i London er nok klare for et plaster på såret. The Body Shop har plaster på såret i form av Peppermint Cooling Leg Gel og Peppermint Cooling Soak til henholdsvis 45 og 126 kroner. Beina skal ifølge produktbeskrivelsen på emballasjene bli gode som nye.

  • Til ham

  • Til poden eller frøkna

  • Tilbake til introartikkel