5 reisegavetips til ham

Reisesnadder til guttene.

5 reisegavetips til ham
5 reisegavetips til ham
5 reisegavetips til ham
5 reisegavetips til ham
5 reisegavetips til ham

GPS

Via 24 satelitter hjelper GPS-teknologien deg med navigeringen. Garmin e-Map har elektroniske kart over hele verden, med mulighet for mer detaljerte kart med en CD-rom. Den håndholdte navigasjonsinnretningen har også mulighet for å zoome inn kart helt ned til 30 meter. GPSen erstatter ikke eldre og mer nøyaktige navigasjonsmetoder.

Gode sko

Gode sko er et must på ferien, men gode sko er ikke ensbetydende med slitte Nikes eller fotformsandaler. Merrel selger spaserturvennlige sko til ham. Disse heter Jungel Moc og koster 198 hos Lille Vinkel på Majorstua i Oslo.

Solbriller

Selgeren av disse råtass-solbrillene lover både street credibility og turfunksjonalitet på kjøpet. Brillene er nemlig utstyrt med strikk og duggbehandlede glass. Solbrillene selges blant annet hos Bull Ski & Kajakk på Majorstua i Oslo og koster 999 kroner.

Vindvotter

Godt og varmt på fars hender? Lill-Sport smeller til med tolags vott: Innerst er det ullfrotté, utenpå et vindtett materiale. Votten er utstyr med strammestropper og gripemønster. Hos Bull Ski & Kajakk på Majorstua i Oslo koster vindvottene 449 kroner.

Førstehjelp til bilen

Bandasjeutstyr, saks og gummihansker er nødvendig ekstrautstyr til bilen. Denne vesken har Apotek 1 satt sammen, og den koster 549 kroner.

  • Til henne

  • Til poden eller frøkna

  • Tilbake til introartikkel