13 lavprisruter fra Rygge

Norwegian åpner 13 lavprisruter fra Rygge flyplass.

Publisert
Sist oppdatert

Lavprisselskapet er dermed det første flyselskapet som bekrefter ruter fra Rygge. Fra før er det bare charterselskapene som har booket inn flygninger fra flyplassen utenfor Moss.

Hele 12 av de 13 nye rutene til Norwegian skal gå til utlandet. Destinasjonene er Alicante, Athen, Barcelona, Beograd, Bergen, Budapest, Istanbul, London, Malaga, Marrakech, Palanga, Szczecin, Valencia og Warszawa.

- Basen vil bestå av to fly, det første kommer ved oppstart 14. februar. Norwegian mottar i januar de første splitter ny Boeing 737-800 med 189 seter og som vil bli satt inn i rutetrafikk fra bl.a. Rygge. Det andre flyet kommer til basen 13. mars. Vi forventer ytterligere ekspansjon både i form av flere fly og nye ruter, sa administrerende direktør Bjørn Kjos i en pressemelding.

- Rygge blir en topp moderne flyplass i europeisk målestokk, og vil være spesielt godt tilpasset Norwegians krav til operasjonell sikkerhet og effektivitet. Flyplassen vil også være enkel og smidig å bruke for våre passasjerer. Dette blir selskapets syvende base, og vil være et supplement til vår base på Gardermoen. Vi gleder oss til å tilby regionen spennende ruter fra en førsteklasses flyplass, og vi håper og tror at dette vil gi positive ringvirkninger for hele Østlands-regionen, sa Kjos.

Første Norwegianfly letter altså fra Rygge 14. februar. Billettene legges ut for salg allerede i morgen, fredag 24. august, klokken 13.

Den sivile flyplassen på Rygge åpner 1. oktober.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer