Annonsørinnhold fra Easyshopper

Spar penger på din drømmereise med en Travelbird rabattkode!

Tilbud for januar 2019
Travelbird logo /link til butikkside

Her finner du alle de beste tilbudene fra Travelbird samlet på ett sted. Travelbird er ny og bedre nettside for deg som vil ut og reise! Kunne du tenke deg å smake god vin og ost ved kanalene i Amsterdam? Eller en eksotisk rundreise i Cuba og Mexico? Da er du kommet til riktig side! SIden fungerer som et mellomledd mellom flyselskaper, kunde og hotell og regner ut en pris per person, noe som gjør det enkelt for deg som kunde. Du kan også bruke en unik Travelbird rabattkode for å sikre deg en enda bedre pris. Ta steget og book reisen i dag så er det bare å stige til værs!

Få unike rabatter hos Travelbird her!

Travelbird er siden for deg som vil gjøre ferie-booking enkelt. Du kan bestille reisen kjapt og trygt via mobil-apper og få unike rabattkoder som gjør billig-ferien enda billigere! Hvorfor ikke ta en helgetur til Roma? Hvis du er på jakt etter noe mer eksotisk kan du hoppe på en eksotisk rundreise til Vietnam, med 7 utflukter, 6 avreiser fra flyplasser og frokost garantert hver dag! Hva med en storbyferie i Krakow? På denne siden er det like lett å booke lang-reiser som korte helgeturer. Nettsiden er lett å navigere og gir deg som kunde èn pålitelig operatør som tar seg av detaljene med turen. Nå er det også mulig å bruke Travelbird rabattkoder som gjør en billig reise enda billigere! Ta med hele familien til eksotiske Afrika! På den Afrikanske savannen kan du vandre blant løver, sebra, elefanter og sjiraffer, uten å bekymre deg om skyhøye priser! Det er ingen grunn til å nøle. Finn reisen du og din familie alltid har drømt om. Har du funnet drømmedestinasjonen kan du booke med et enkelt klikk! Før du vet ordet av det stiger du og din familie til værs, uten bekymringer!
Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
Travelbird
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Book din neste drømmereise og lag minner for livet!

Er du eventyrlysten og sugen på oppleve noe nytt? Reis på rundreise i Europa, oppsøk sol, varme og hvite strender eller en opplev en ny storbyferie nå! Du finner alltid gode priser på pakkereiser over hele verden i nettbutikken, sjekk ut utvalget og book din neste reise i dag. Ingen Travelbird rabattkode er nødvendig!

Gå til tilbudet
Travelbird
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Costa del Sol med halvpensjon!

Nå kan du reise på en deilig ferie til Costa del Sol med halvpensjon fra kun kr 3459 per person. Med i prisen får du også fly tur/retur og 1-2 uker på 4-stjerners hotell! Du trenger ingen Travelbird rabattkode for å benytte deg av dette fantastiske tilbudet.

Gå til tilbudet
Travelbird
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Opplev Nepal på nært hold!

Har du opplevd vakre Nepal før? Nå kan du bestille en reise for livet og få en uforglemmelig fjelltur i den nepalske fjellheimen, besøk til tradisjonelle landsbyer og ikke minst oppleve et helt unikt landskap. På denne fantastiske rundreisen vil du dra innom steder som Kathmandu, Chitwan, Lumbini og Pokhara - og alt dette inkludert fly tur/retur får du nå fra kun kr 15369! Du trenger ingen Travelbird rabattkode for å benytte deg av dette tilbudet.

Gå til tilbudet
Travelbird
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Kultur og historie i nydelige Krakow!

Nå kan du oppleve historiske Krakow fra kun kr 1289 per person! Inkludert i denne prisen får du fly tur/retur, 2-5 netter på Armon Residence og frokost hver morgen. Ta med deg noen du er glad i og reis på en hyggelig helgetur! Ingen Travelbird rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
Travelbird
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Opplev fantastiske Irland!

Nå kan du reise på en rundreise gjennom vakre Irland hvor du får oppleve Dublin, Cork, Kerry, Belfast, Galway og mye mer, opphold på B&B inkludert frokost, leiebil og fly tur/retur fra bare kr 8199 per person. Bestill din drømmeferie i dag direkte gjennom rabattkupongen! Ingen Travelbird rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
Travelbird
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Unn deg en spahelg i Budapest!

En spahelg trenger ikke å være dyrt - fra kun kr 2399 får du nå fly tur/retur til Budapest inkludert 2-5 netter på 5-stjerners hotell med tilgang til spaavdeling, frokost og transport. Bestill i dag og gjør et kupp før det er for sent! Ingen Travelbird rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
Travelbird
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Hotell ved stranden i Algarve!

Reis til sørkysten av Portugal, til Albufeira og bo i egen strandleilighet med venner eller familie. Inkluderer også frokost og fly. Prisen er fra 3 389 kr per person! Klikk deg inn i dag for å se og bestille din neste ferie.

Gå til tilbudet
Travelbird
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Magisk Ølreise til Polen!

Opplev unik og lukuseriøs ølreise til Polen! Få med Ølbad, ølsmaking, velkomstøl, spa & wellness, frokost hver morgen, 1x middag og 2 netter på Hotel Stary Browar Ko?cierzyna. Inkl. fly t/r Gdansk! Alt dette får du fra 799 kr per person. Gå ikke glipp av denne magiske turen!

Gå til tilbudet
Travelbird
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Reis på eventyr i Riga fra bare 999 kroner!

Nå kan du reise til Riga fra kr 999 og få fly tur/retur, 2-4 netter på City Hotel Teater, frokost, én middag og guidet busstur inkludert i prisen! Hva med å ta med noen du er glad i og reise på en weekendtur? Du trenger ingen Travelbird rabattkode for å få tilgang til denne prisen.

Gå til tilbudet
Travelbird
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Strandferie i Nord-Spania!

Reis på en deilig ferie til vakre Nord-Spania fra bare kr 4369 per person. Hva med å forlenge sommeren? Du får fly tur/retur Barcelona, 7-14 netter på 4-stjerners hotell med halvpensjon i tillegg til transport til og fra flyplassen inkludert i prisen. Her får du med andre ord mye ferie for pengene! Ingen Travelbird rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet