Annonsørinnhold fra Easyshopper

Benytt månedens beste tilbud og Tonerweb rabattkoder!

Tilbud for januar 2019
Tonerweb logo /link til butikkside

Her på Dinside har vi samlet tilbud og eksklusive rabattkoder slik at du skal kunne handle litt billigere blekk, tonere og kontorprodukter på nettet. Ved å benytte en av våre kuponger kan du nå motta helt gratis blekk som en velkomstgave. Hos Tonerweb kan du bestille både blekkpatroner, tonere, datatilbehør, kontormaskiner, kontorprodukter og papir og få alt levert på døren. Ta turen innom nettsiden for å bli bedre kjent med det store vareutvalget. Med sine lave priser og kort leveringstid er de et attraktivt valg for den som vil spare penger uten for lang ventetid. De tar personlig service på alvor, og svarer regelmessig på alle kundehenvendelser via telefon, epost og chat. På nettsiden vil du alltid finne hyggelige velkomsttilbud og et raskt søk på nettet vil alltid gi deg minst en Tonerweb rabattkode.

Kjøp toner og annet kontorutstyr raskt og enkelt

Tonerweb er en nettside som tilbyr mer enn bare blekkpatroner og tonere. Siden er designet på en måte som gjør at brukere lett kan finne fram til produktet de er mest interessert i. De kommer rett til poenget. Allerede på startsiden blir du veiledet til hvilken type skriver du leter etter produkter til. De har tonere og patroner til skrivere fra kjente merker, som EPSON, Brother, Canon, Dell og Samsung, men også flere mindre kjente merker. De har også et bredt utvalg av printer- og kontorprodukter, som transferpapir til trykk på tekstiler, foto- og lerretspapir, post-it lapper og penner. Leveransene sendes som regel ut i løpet av en til fire arbeidsdager. Videre får man gratis frakt når man bestiller for mer enn 400 kroner. Filosofien deres innebærer å yte ypperlig kundeservice. Man får for eksempel alltid 30 dagers åpen retur. De kan lett kontaktes via telefon, e-post, og chat. En spesialfunksjon er at du bare trenger å sende navnet på printeren med chatten for å få tilsendt en liste over alle patroner som passer til den. Siden de er web-baserte vil de tilby deg gode priser. Som velkomstgave får du dine første blekkpatroner gratis. For flere tilbud sjekk ut de beste månedlige Tonerweb rabattkodene. 
Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
Tonerweb
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Handle originalvarer fra HP for kr 800 og få et gavekort til en verdi av kr 200!

Ut helgen får du gavekort på kr 200 ved kjøp av originalvarer fra HP for minst kr 800! Ikke gå glipp av dette unike tilbudet, benytt muligheten i dag til å få 200 kroner ekstra å handle, helt gratis! Bruk Tonerweb rabattkoden for å aktivere tilbudet.

Vis rabattkode
Tonerweb
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Fri frakt på din bestilling

Nå får du fri frakt på brevpost-ordre av verdi over 400kr og ordre som kan sendes med MyPack av verdi over 1750 kr. Klikk deg videre via rabattkupongen for å komme til nettbutikken og finn alt du trenger innen kontor og datatilbehør!

Gå til tilbudet
Tonerweb
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Gratis Fidget Spinner på kjøpet!

Nå kan du få årets salgs hit Fidget Spinner helt GRATIS om du bestiller noe fra nettbutikken til Tonerweb! Dette er en "kontorleke" du får dilla på. Klikk på kupongen for å komme direkte til nettbutikken og bestill i dag!

Gå til tilbudet
Tonerweb
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Gratis blekk!

Er du ny kunde i nettbutikken? Da kan du få helt gratis blekk i velkomstgave! Klikk deg inn via denne rabattkupongen og betal 0 kroner for ditt blekk. Bedre tilbud enn det finnes ikke! Ingen Tonerweb rabattkode er nødvendig for å motta tilbudet.

Gå til tilbudet
Tonerweb
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Gratis frakt!

Nå får du gratis frakt på alle brevpost-ordre av verdi over 400,- og ordre som kan sendes med MyPack av verdi over 1750,-. Klikk deg inn via denne rabattkupongen for å motta tilbudet og starte å handle. Ingen Tonerweb rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
Tonerweb
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Ukens tilbud - Fidget Cube til kun kr. 24!

Nå kan du benytte deg av ukens tilbud og få en Fidget Cube til kun kr. 24! En Fidget Cube motvirker stress og er perfekt å ha på kontoret. Klikk på kupongen for å se tilbudet, ingen Tonerweb rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
Tonerweb
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Handle for mer enn kr 100 og få et GRATIS sportsarmbånd til din mobiltelefon!

Benytt deg av denne rabattkupongen og få et gratis sportsarmbånd til din mobiltelefonen ved kjøp over kr 100 hos Tonerweb. Du trenger ingen Tonerweb rabattkode for å få dette tilbudet!

Gå til tilbudet
Tonerweb
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Fidget Spinner kun kr. 38!

Nå kan du handle Fidget Spinner til kun kr. 38 i nettbutikken! En Fidget Spinner både motvirker stress og er en morsom dings å ha på kontoret! Du behøver ingen TonerWeb rabattkode for å motta tilbudet, rabattkupongen tar deg rett til tilbudet.

Gå til tilbudet

Tonerweb - kontorartikler og blekkpatroner levert rett på døren

Hos Tonerweb har du muligheten til å finne alt det du trenger til skriveren og kontoret uten å måtte bevege deg fra kontorstolen. Her finner du raskt frem til tross for et meget stort utvalg. Du får rask levering hjem og en vennlig og effektiv kundeservice. Til slutt vil du ofte få gratis frakt. Det er med andre ord den ultimate siden for den som ønsker å jobbe mest mulig uten å måtte bevege seg for å gjennomføre sine innkjøp. Nye kunder kan benytte seg av ekstra avslag samt en av de mange Tonerweb rabattkodene.