Annonsørinnhold fra Easyshopper

De beste Tailor Store rabattkoder og tilbud for Januar

Tilbud for januar 2019
Tailor Store logo /link til butikkside

Vi har gleden av å tilby deg rabattkoder og andre gode tilbud fra Tailor Store slik at du kan spare penger på dine klesplagg. Ta i bruk en av våre kuponger i dag og spar hele 50%! I nettbutikken finner du unike plagg som ikke er likt noe annet og skreddersydde varer til rimelige priser. Med en Tailor Store rabattkode får du rabatt på de allerede lave prisene netthandelen har å tilby. Du velger selv hvilket plagg du ønsker å skreddersy, enten det er din nye dress, skjorte eller bukse. Netthandelen har et stort fokus på å lage kvalitetsklær som varer år etter år i stedet for å kjøpe klær som må byttes ut etter noen måneder. Ordren får du på døren etter få uker og du betaler bare en liten fraktkostnad.

Tailor Store logo

Opptil 50 % Rabatt!

Utgår om

Akkurat nå kan du få opptil 0 % Rabatt på salget til Tailor Store!

Gå til tilbud -

Tailor Store – skreddersydd til butikkpris

Man kan finne seg en god dress i en av de store kleskjedene som krever få eller ingen tilpasninger for å sitte godt, men det skjer ikke uten en god dose flaks. Det er ikke til å komme utenom at en dress sjelden sitter så godt som den gjør om du får den skreddersydd. Flere alternativer har dukket opp på Internett som lar deg kjøpe skreddersydde skjorter og dresser, ofte langt billigere enn hos en skredder. Tailor Store baserer seg på at du selv bruker et målebånd og legger disse inn på nettsiden når du bestiller. Du kan bestille dresser, skjorter og hverdagsklær som bukser, gensere og ytterjakker. Profilen din kan lagres så bestillinger går raskt etter den første. Nettbutikken tilbyr en passformgaranti som sier at dersom du ikke blir fornøyd med hvordan plagget passer, så kan du få hjelp med nye mål og tilpasninger hos en lokal skredder. Frakt er gratis. Med en Tailor Store rabattkode fra dinside.no får du rabatt på ditt første kjøp, så du selv kan prøve om dette passer for deg. Nettbutikken inneholder også mange tips om tekstiler, trender og styling for at du skal få mest mulig ut av kjøpet ditt. Bruk Tailor Store rabattkoder i dag, og forny garderoben med skreddersydde plagg – kanskje ser du deg aldri tilbake!
Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
Tailor Store
Denne koden er ikke lengre gyldig.

BLACK WEEK: 40 % rabatt på en skjorte

Det er Black Week, og Tailor Store gir nye kunder 40 % rabatt på en skjorte og samtlige alternativer for ekstra design. Alt du trenger å gjøre er å ta i bruk denne rabattkoden.

Vis rabattkode
Tailor Store
Denne koden er ikke lengre gyldig.

4 for 3 på skreddersydde skjorter!

Gi garderoben et løft. Akkurat nå får du 4 for 3 på skreddersydde skjorter hos Tailor Store! Bruk denne rabattkoden for å benyte de av tilbudet!

Vis rabattkode
Tailor Store
Denne koden er ikke lengre gyldig.

20% avslag på businesskjorter!

Kjøp et sett med fire skreddersydde business-skjorter og få 20% rabatt på din bestilling! Bruk Tailor Store rabattkoden for å benytte deg av dette flotte tilbudet, så er du klar for en ny sesong på jobben!

Vis rabattkode
Tailor Store
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Gratis frakt og høstens nyheter!

Trenger du nye skjorter nå som høsten og hverdagen nærmer seg? Bestill skreddersydde skjorter, skjerf og alt annet du trenger til jobb og selskap gjennom rabattkupongen. Bruk Tailor Store rabattkoden for å få gratis frakt!

Vis rabattkode
Tailor Store
Denne koden er ikke lengre gyldig.

10% avslag ved bestilling av tre skjorter!

Når du bestiller tre blå skjorter får du 10% avslag på hele ditt kjøp! Skjortestoffene i pakken er av Batalha light blue, Ramalde light blue og Sardoal light blue, du velger selv hvilket eller hvilke stoff du ønsker. Benytt deg av Tailor Store rabattkoden for å få tilgang til tilbudet og spar penger på dine skjorter i dag!

Vis rabattkode
Tailor Store
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Fri frakt!

Her finner du får skreddersydde plagg som vil passe deg helt perfekt, og alltid med gratis frakt! ! Klikk deg videre til nettbutikken og sjekk ut utvalget i dag!

Gå til tilbudet
Tailor Store
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Inntil 50% avslag på skjorter, dresser og mer!

Nå er det vintersalg i nettbutikken og du får opptil hele 50% rabatt på blant annet skjorter og pikégensere i nettbutikken. Dette tilbudet er perfekt for deg som ønsker et påfyll til jobbgarderoben i det nye året! Ingen Tailor Store rabattkode er nødvendig, kupongen tar deg rett til nettbutikken og salget.

Gå til tilbudet
Tailor Store
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Spar opptil 50% på dine plagg!

Denne rabattkupongen tar deg til outleten hvor det er mulig å spare 50% på klær, undertøy og tilbehør. Klikk hjem kvalitet og forny garderoben svært billig i dag. Ingen Tailor Store rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
Tailor Store
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Skreddersydde skjorter fra kun 599,-

Sliter du med dårlig passform på skjorter? Tailor Store skreddersyr skjorter for deg selv til en lavere pris enn du ofte finner skjorter for i butikken! Klikk deg inn i dag og bestill en skreddersydd skjorte fra kun kr. 599. Ingen Tailor Store rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
Tailor Store
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Spar 50% på sommersalget!

Sommersalget er i gang og du kan finne skreddersydde klær nedsatt med inntil 50%! Klikk på kupongen for å se tilbudene, ingen Tailor Store rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet

God kvalitet og kjøpsvilkår

Vårt inntrykk av Tailor Store er positivt. Kjøpsvilkårene og ikke minst passformgarantien gjør at du mer eller mindre garantert vil bli fornøyd med kjøpet ditt, og det er liten tvil om at dressen sitter langt bedre om den er skreddersydd. Den lagrede profilen gjør det enkelt å bestille på nytt om du trenger dresser og annet i fremtiden, og høy kvalitet på tekstilene gjør at du får klær som du kan bruke i årevis. Med Tailor Store rabattkoder er det rimeligere å teste tjenesten for første gang. Hvorfor ikke utnytte det for å fornye garderoben litt?