Annonsørinnhold fra Easyshopper

De beste Supersaver rabattkoder og tilbud i Januar 2019

Tilbud for januar 2019
Supersaver logo /link til butikkside

Nå kan du hente en rabattkode eller en rabattkupong her på Dinside slik at du kan reise enda litt billigere. Via en kupong kan du nå få et avslag på hele 30%. Hos Supersaver kan du bestille flyreiser, hotell og leiebil når du skal ut på tur. Uansett om du planlegger en avslappende sydentur, en storbyferie, eller en forretningreise kan du finne gode tilbud her. Ved å søke gjennom tilbud fra over 650 flyselskaper og 240,000 hoteller i hele verden finner de den beste, kjappeste og billigste måten å reise på, og med en Supersaver rabattkode kan du spare enda mer på din neste reise. Om du skal på en kort tur eller om du skal være borte i månedsvis, du finner enkelt de beste tilbudene her.

Supersaver logo

De billigste flyene og hotellene!

Hemmelig sluttdato

På denne siden finner du de billigste flyene og hotellene Supersaver har å by på! Søk etter det som passer for deg og finn de billigste alternativene!

Gå til tilbud -

Trygt og enkelt til hele verden

Det er mye du må tenke på når du skal bestille flyreiser. Det finnes utallige flyselskap å velge mellom, og det som er billigst den ene dagen, er ikke alltid det som er billigst den neste. Hos Supersaver kan du sammenligne tilbud fra over 650 flyselskap over hele verden, og på denne måten finne ut hvordan du på enklest og billigst mulig vis kan komme deg avgårde. Om du er fleksibel kan du også finne ut om det er enkelte dager som er mer gunstige å reise på enn andre. Ved å hele tiden sammenligne de forskjellige flyselskapene og hvilke flygninger de tilbyr, vil du alltid få det beste tilbudet på strekningen du skal fly. Med våre Supersaver rabattkoder kan du ikke bare få billigere flybilletter. Du kan også få gode tilbud på leiebil som du kan hente med en gang du har landet på flyplassen, og om du trenger hotell på ankomsstedet finner du alltid gode tilbud. Med godkjenning fra IATA (International Air Transport Association) kan du være sikker på at du er i gode hender, og du vil alltid få hjelp om noe ikke skulle gå som planlagt.

God service fra start til mål

Supersaver lar deg søke i flyreiser fra hundrevis av flyselskap over hele kloden, og hjelper deg også med å trygt og enkelt finne leiebil og hotell på ankomsstedet. Med Supersaver rabattkoder kan du gjøre ferien eller forretningsreisen enda billigere, slik at du har mer penger til å oppleve reisemålet. Med trygg og sikker betaling kan du være sikker på at du er i gode hender, og skulle det oppstå problemer er det lett å få kontakt med kundeservice. Om du skal til Trondheim eller Tokyo, her finner du alltid gode tilbud.