rating rating rating rating rating

STS Alpereiser

Finn din STS Alpereiser rabattkode hos DinSide i mai 2019. STS Alpereiser har i over 40 år tilbudt de beste turene til alpene, og har i dag et stort utvalg i destinasjoner, hoteller og skianlegg i Østerrike, Italia eller Frankrike. De tilbyr også sommerturer til alpene, slik at du kan oppleve både hvite og grønne fjellsider, og oppleve den unike og gjestfrie kulturen i høyfjellet. Med en STS Alpereiser rabattkode kan du nå få et velkomsttilbud, slik at du trygt og enkelt kan få en unik og god opplevelse på noen av de største og mest kjente skianleggene i Europa. Ta i bruk en STS Alpereiser rabattkode eller STS Aplereiser tilbud fra DinSide og spar penger på din reise!


Gå til STS Alpereiser

STS Alpereiser rabattkode mai 2019

De nyeste STS Alpereiser rabattkodene og tilbud i mai 2019

Tilbud

Restplasser fra 3495 kr!

113 brukt denne uken · Rabatten går ut om 11 dager

Vis tilbud

Få en unik skiopplevelse

Selv om man er vant til norske skibakker og -forhold, er Alpene noe som må oppleves. Hos STS Alpereiser kan du bestille hele pakker, med charterfly, hotell, kort til skiheisene og mat inkludert. Med 21 destinasjoner i Østerrike, Frankrike og Italia får du muligheten til å stå på ski i berømte bakker som Kitzbühel eller Cortina, eller besøke f.eks. Innsbruck i Østerrike, som av mange omtales som Alpenes hovedstad. Alternativene er altså mange, så uansett om du ønsker å komme deg vekk til et rolig sted i fjellene, eller om du ønsker en mer livat plass med store skianlegg og afterski kan du finne gode tilbud her. Med STS Alpereiser rabattkoder kan du i tillegg ta del i velkomsttilbudet og få de aller beste prisene på enkeltreiser eller all-inclusive. De tilbyr både weekendreiser og lengre turer, og når alt er ordnet fra start til mål trenger du ikke tenke på noe annet enn fjellet du skal stå på ski på, eller om du reiser i sommermånedene, fjellet du skal bestige. Om du vil stå på ski og spise schnitzel eller gå på en isbre og drikke italiensk rødvin, her finner du en fantastisk tur som passer dine interesser.


Hele veien til toppen

Med en pakketur fra STS Alpereiser får du alt inkludert, slik at du kan bruke mest mulig til og energi på å konsentrere deg om å stå på ski og kose deg i Alpene. Ved å kjøpe mange plasser på hoteller og i skibakkene får de rabatter som du som kunde kan nyte godt av, slik at det ofte er vesentlig billigere å bestille all-inclusive enn det er å finne tilbud på egen hånd. Med rabattkoder STS Alpereiser kan du få ytterligere rabatter, slik at du kan oppleve alpin luksus på et helt ordinært budsjett.