Annonsørinnhold fra Easyshopper

De beste STS Alpereiser rabattkoder og tilbud i Januar

Tilbud for januar 2018
STS Alpereiser logo /link til butikkside

Se blant våre kupongkoder og tilbud fra Alpereiser for å spare penger på reiser til Alpene! Akkurat nå kan du benytte en av våre kuponger og få 40% i avslag på din reise. STS Alpereiser har i over 40 år tilbudt de beste turene til alpene, og har i dag et stort utvalg i destinasjoner, hoteller og skianlegg i Østerrike, Italia eller Frankrike. De tilbyr også sommerturer til alpene, slik at du kan oppleve både hvite og grønne fjellsider, og oppleve den unike og gjestfrie kulturen i høyfjellet. Med en STS Alpereiser rabattkode kan du nå få et velkomsttilbud, slik at du trygt og enkelt kan få en unik og god opplevelse på noen av de største og mest kjente skianleggene i Europa.

STS Alpereiser logo

Alpe-reise fra bare kr 4495!

Utgår om

Drømmer du om å reise på skiferie til Alpene? Gjør det mulig nå fra bare kr 4495 per person med dette knalltilbudet som inkludert fly, overnatting og frokost. Dette er den perfekte muligheten til å skape vinterminner for livet sammen med gode venner eller familien! Ingen STS Alpereiser rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbud -

Få en unik skiopplevelse

Selv om man er vant til norske skibakker og -forhold, er Alpene noe som må oppleves. Hos STS Alpereiser kan du bestille hele pakker, med charterfly, hotell, kort til skiheisene og mat inkludert. Med 21 destinasjoner i Østerrike, Frankrike og Italia får du muligheten til å stå på ski i berømte bakker som Kitzbühel eller Cortina, eller besøke f.eks. Innsbruck i Østerrike, som av mange omtales som Alpenes hovedstad. Alternativene er altså mange, så uansett om du ønsker å komme deg vekk til et rolig sted i fjellene, eller om du ønsker en mer livat plass med store skianlegg og afterski kan du finne gode tilbud her. Med STS Alpereiser rabattkoder kan du i tillegg ta del i velkomsttilbudet og få de aller beste prisene på enkeltreiser eller all-inclusive. De tilbyr både weekendreiser og lengre turer, og når alt er ordnet fra start til mål trenger du ikke tenke på noe annet enn fjellet du skal stå på ski på, eller om du reiser i sommermånedene, fjellet du skal bestige. Om du vil stå på ski og spise schnitzel eller gå på en isbre og drikke italiensk rødvin, her finner du en fantastisk tur som passer dine interesser.
Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
STS Alpereiser
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Booke billige Alpereiser, du sparer opptil 40%!

Denne rabattkupongen tar deg rett til nettbutikken hvor du alltid finner Alpereiser til lave priser og ofte nedsatt med svært gode kampanjepriser! Klikk deg inn i dag og se hva du kan spare på din reise. Ingen Alpereiser rabattkode er nødvendig for dette tilbudet.

Gå til tilbudet
STS Alpereiser
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Familereiser med barnepriser fra kun 3995,-

Klikk deg inn og bestill Alpereise til hele familien for en svært gunstig pris! Barna reiser fra kun 3995,-. Ingen Alpereiser rabattkode er nødvendig for å motta tilbudet.

Gå til tilbudet
STS Alpereiser
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Restplasser til Alpene fra bare kr 4995!

Dersom du klikker deg inn via denne rabattkupongen finner du en mengde restplasser til Alpene fra bare kr 4995 og oppover. Klikk deg videre til nettbutikken for å booke din neste drømmereise inkludert både fly, hotell og heiskort, ingen rabattkode fra STS Alpereiser er nødvendig for dette tilbudet!

Gå til tilbudet
STS Alpereiser
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Restplass til Alpene fra kun kr 4995!

Finn alle restplassene til Alpene i dag via rabattkupongen - du finner reiser fra bare kr 4995 i nettbutikken. Du er kun et klikk unna din neste drømmetur som inkluderer både fly, hotell og heiskort, ingen rabattkode fra STS Alpereiser er nødvendig for å motta dette tilbudet!

Gå til tilbudet
STS Alpereiser
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Inntil 2000 kroner i avslag på din neste alpereise!

Nå får du den eksklusive Alpe Inclusive-pakken som inneholder direktefly tur/retur, overnatting på hotell like ved skitrekket, frokost hver morgen, 3-retters middag og heiskort for hele dager med inntil 2000 kroner i avslag! Book vinterens store høydepunkt i dag før det er for sent, du trenger ingen STS Alpereiser rabattkode.

Gå til tilbudet
STS Alpereiser
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Inntil 30% avslag på alpereiser til nyttår!

Drømmer du om å ringe inn det nye året i alpene? Nå kan du spare opptil hele 30% på Alpe Inclusive, et tilbud som inkluderer både fly tur/retur, treretters middag, nyttårssupé, heiskort og hotellovernatting nær skitrekket. Her er det først til mølla, så det kan lønne seg å være rask! Klikk deg videre nå for å booke vinterens store høydepunkt, du trenger ingen STS Alpereiser rabattkode. Begrenset antall plasser!

Gå til tilbudet
STS Alpereiser
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Alpe Inclusive fra bare kr 7195!

Leter du etter din neste drømmereise til alpene? Du får nå fly tur/retur, overnatting, halvpensjon, 6-dagers heiskort i tillegg til en rekke andre goder fra bare kr 7195 per person! Klikk deg videre via rabattkupongen nå for å benytte deg av dette utrolige tilbudet og bestill en tur du neppe vil glemme med det første, du trenger ingen STS Aplereiser rabattkode.

Gå til tilbudet
STS Alpereiser
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Billige sommerreiser til Alpene!

Visste du at det også er fint å gå på tur i Alpene om sommeren? Nå kan du bestille deg en fantastisk sommeropplevelse til en svært god pris. Klikk deg inn i dag og finn billige Alpereiser for sommeren. Ingen Alpereiser rabattkode er nødvendig for å motta tilbudet.

Gå til tilbudet
STS Alpereiser
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Sommerreiser til Alpene fra kun kr. 5890!

Nå kan du bestille sommertur til Alpene inkludert hotellopphold på Hotel Eden Rock med frokost i 5 dager, fly tur/retur, 5 dagers vandring og 5 lunsjer. Avreise er den 27.5. Vær rask og booke deg tur i dag! Ingen Alpereiser rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet

Hele veien til toppen

Med en pakketur fra STS Alpereiser får du alt inkludert, slik at du kan bruke mest mulig til og energi på å konsentrere deg om å stå på ski og kose deg i Alpene. Ved å kjøpe mange plasser på hoteller og i skibakkene får de rabatter som du som kunde kan nyte godt av, slik at det ofte er vesentlig billigere å bestille all-inclusive enn det er å finne tilbud på egen hånd. Med rabattkoder STS Alpereiser kan du få ytterligere rabatter, slik at du kan oppleve alpin luksus på et helt ordinært budsjett.