Annonsørinnhold fra Easyshopper

De beste STS Alpereiser rabattkoder og tilbud i Januar

Tilbud for januar 2019
STS Alpereiser logo /link til butikkside

Se blant våre kupongkoder og tilbud fra Alpereiser for å spare penger på reiser til Alpene! Akkurat nå kan du benytte en av våre kuponger og få 40% i avslag på din reise. STS Alpereiser har i over 40 år tilbudt de beste turene til alpene, og har i dag et stort utvalg i destinasjoner, hoteller og skianlegg i Østerrike, Italia eller Frankrike. De tilbyr også sommerturer til alpene, slik at du kan oppleve både hvite og grønne fjellsider, og oppleve den unike og gjestfrie kulturen i høyfjellet. Med en STS Alpereiser rabattkode kan du nå få et velkomsttilbud, slik at du trygt og enkelt kan få en unik og god opplevelse på noen av de største og mest kjente skianleggene i Europa.

STS Alpereiser logo

Restplasser fra 3495 kr!

Hemmelig sluttdato

Hos STS Alpereiser finner du nå restplasser fra 3495 kr! Gjør et kupp i dag og bestill din tur til Alpene!

Gå til tilbud -

Få en unik skiopplevelse

Selv om man er vant til norske skibakker og -forhold, er Alpene noe som må oppleves. Hos STS Alpereiser kan du bestille hele pakker, med charterfly, hotell, kort til skiheisene og mat inkludert. Med 21 destinasjoner i Østerrike, Frankrike og Italia får du muligheten til å stå på ski i berømte bakker som Kitzbühel eller Cortina, eller besøke f.eks. Innsbruck i Østerrike, som av mange omtales som Alpenes hovedstad. Alternativene er altså mange, så uansett om du ønsker å komme deg vekk til et rolig sted i fjellene, eller om du ønsker en mer livat plass med store skianlegg og afterski kan du finne gode tilbud her. Med STS Alpereiser rabattkoder kan du i tillegg ta del i velkomsttilbudet og få de aller beste prisene på enkeltreiser eller all-inclusive. De tilbyr både weekendreiser og lengre turer, og når alt er ordnet fra start til mål trenger du ikke tenke på noe annet enn fjellet du skal stå på ski på, eller om du reiser i sommermånedene, fjellet du skal bestige. Om du vil stå på ski og spise schnitzel eller gå på en isbre og drikke italiensk rødvin, her finner du en fantastisk tur som passer dine interesser.
Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
STS Alpereiser
Denne koden er ikke lengre gyldig.

1000 kroner i rabatt på alle skireiser i januar!

Har du en drøm om å reise på skiferie til Alpene i vinter? Bestiller du nå får du hele 1000 kroner i avslag per person på alle skiferier med avreise i januar (uke 2-6). Bruk STS Alpereiser rabattkoden når du bestiller for å få tilgang til rabatten!

Vis rabattkode
STS Alpereiser
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Sommerkupp til Bad Gastein!

Er du lei av kulde og vinter? Sommerferien nærmer seg med stormskritt, og de beste kuppene gjør man tidlig! Dersom du bruker denne STS Alpereiser rabattkoden får du i tillegg kr 1000 i rabatt på en valgfri reise til Bad Gastein i uke 30-34. Klikk deg inn for å bestille en drømmetur direkte via kupongen!

Vis rabattkode
STS Alpereiser
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Tilbud på alpereiser!

Direkte gjennom denne rabattkupongen finner du alle oppdaterte tilbud og salg på Alpereiser i nettbutikken. Ingen STS Alpereiser rabattkode er nødvendig for å bestille disse tilbudene - men vær rask og sikre deg din drømmetur nå før det er for sent!

Gå til tilbudet
STS Alpereiser
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Familierabatt på alpereiser!

Skal du reise til Alpene med barn? Du får nå ekstra avslag for barn på en rekke pakkereiser i nettbutikken! Klikk deg inn nå og sjekk ut tilbudet og utvalget og spar penger på din neste drømmereise med familien, dette kan du ikke gå glipp av. Ingen STS Alpereiser rabattkode er nødvendig!

Gå til tilbudet
STS Alpereiser
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Restplasser fra 4495 kr.

STS Aplereiser har restplasser til Alpene fra kun 4495 kr. Reis allerede i januar!

Gå til tilbudet
STS Alpereiser
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Siste sjanse - spar opptil 3000 kr på skireisen!

Nå er det absolutt siste sjanse for å spare 3000 kr på skireisen! Bestill før 1.november og spar penger!

Gå til tilbudet
STS Alpereiser
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Bestill vinterens skiferie i dag og spar!

Dersom du allerede nå bestiller vinterens skiferie kan du spare store summer på reisen! Du får også åpent kjøp helt frem til 31. august, så stort bedre kan det vel ikke bli? Sjekk ut alle reisene og mulighetene i dag direkte gjennom rabattkupongen, du trenger ingen STS Alpereiser rabattkode.

Gå til tilbudet
STS Alpereiser
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

2000 kroner i avslag på sensommerreise!

Nå kan du reise på sensommerferie til Alpene og oppleve de fantastiske fjellene i bra vær og herlige sommertemperaturer. Bad Gastein er det perfekte stedet for deg som vil reise i august eller september, og akkurat nå får du hele 2000 kroner i avslag ved å bestille din reise i nettbutikken! Ingen STS Alpereiser rabattkode er nødvendig for å benytte seg av dette tilbudet.

Gå til tilbudet
STS Alpereiser
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

2000 kroner i rabatt på sommerferie til vakre Cervinia!

Reis på sommerferie til vakre Cervinia og nyt 200 km med fantastisk, italiensk natur, nydelig mat og et stort utvalg av aktiviteter. Du får alt Italia har å by og får i tillegg middagen inkludert i prisen om du benytter deg av dette tilbudet før det er for sent! Kan det bli bedre? Ingen STS Alpereiser rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
STS Alpereiser
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Inntil 3000 kroner i avslag på sommerferie til Bad Gastein!

Du kan nå bestille vandretur til vakre Bad Gastein i sommer og spare inntil hele 3000 kroner på ferien! Bestill en sporty og vakker opplevelse og gå sommeren i møte litt utenom det vanlige, dette er en ferie du ikke kommer til å angre på. Ingen STS Alpereiser rabattkode er nødvendig for dette fantastiske tilbudet!

Gå til tilbudet

Hele veien til toppen

Med en pakketur fra STS Alpereiser får du alt inkludert, slik at du kan bruke mest mulig til og energi på å konsentrere deg om å stå på ski og kose deg i Alpene. Ved å kjøpe mange plasser på hoteller og i skibakkene får de rabatter som du som kunde kan nyte godt av, slik at det ofte er vesentlig billigere å bestille all-inclusive enn det er å finne tilbud på egen hånd. Med rabattkoder STS Alpereiser kan du få ytterligere rabatter, slik at du kan oppleve alpin luksus på et helt ordinært budsjett.