Annonsørinnhold fra Easyshopper

De beste Room21 rabattkoder og tilbud for September

Tilbud for september 2018
Room21 logo /link til butikkside

Her på Dinside kan du hente en rabattkode og finne andre gode tilbud for Room21. Ved å benytte en kupong kan du i dag spare hele 100 kroner på din handel, da er det moro å friske opp hjemme! Room21 er nettbutikken for alle som liker design og interiør. Hos Room21 finner du et stort utvalg av møbler, lamper, kjøkkenutstyr og pyntegjenstander. Room21 er en del av Royal Design Group, og er kjent for sitt elegante design, stilrent interiør, et stort utvalg og konkurransedyktige priser. Bestiller du varer for over 1000 kroner er frakten inkludert i prisen. Hvis du ønsker å spare enda mere penger, kan du nå få en rabattkode gjennom dinside.no. Room21 rabattkode gir deg gode priser på tidløst design.


Room21 logo

25% avslag på bordlampe N°205!

Utgår om

Akkurat nå får du 25% rabatt på den fantastiske bordlampen N°205 i hvit og krom fra La Lampe Gras hos Room21. Finn din nye favoritt til hjemmet og gjør et kupp i dag! Du trenger ingen rabattkode.

Gå til tilbud -
Room21 logo

Gratis frakt på et stort utvalg møbler og interiør!

Hemmelig sluttdato

Du får nå gratis frakt på alle møbler, interiør og tilbehør dersom du handler for minimum kr 1000 i nettbutikken. Klikk deg videre i dag via rabattkupongen for å sikre deg dine favoritter til hjemmet og spar penger, ingen Room21 rabattkode er nødvendig!

Gå til tilbud -
Room21 logo

Pågående kampanjer på møbler og interiør!

Hemmelig sluttdato

Dersom du klikker deg inn direkte gjennom denne rabattkupongen får du direkte tilgang til alle pågående tilbud og kampanjer i nettbutikken. Her finner du favoritter innen møbler og interiør til svært gode priser, så dette er et tilbud du ikke vil gå glipp av! Ingen Room21 rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbud -

Møbler og innredning på nett

Room21 tilbyr alt innen møbler og innredning gjennom en oversiktlig nettside hvor du enkelt kan bestille det du trenger til hvert enkelt rom i ditt hjem. Du kan finne alt fra sofaer, stoler, bord og hagemøbler til lamper og annet dekor som må til for å gjøre et hus til et hjem. Dette er en del av Royal Design Group som er kjent for sine gode priser, i tillegg til sine stilrene produkter og gode kvalitet. Ved bestilling over 1000 kroner vil du få gratis frakt, og varene levert hjem på døren i løpet av få dager. Dersom du ikke skulle være fornøyd med bestillingen har du alltid 14 dagers åpen retur. Har du behov for hjelp under bestilling eller i etterkant av et kjøp kan du enkelt ta kontakt med kundeservice som mer enn gjerne hjelper deg med det du lurer på. Nå kan du få muligheten til å fornye hjemmet ditt med en Room21 rabattkode via dinside.no. Her finner du garantert noe som vil passe deg og din stil. Benytt Room21 rabattkoder for ekstra rabatt på gode tilbud med tidløst design og kvalitet. Bestill trygt og enkelt hjemme fra din egen stue.
Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
Room21
Denne koden er ikke lengre gyldig.

17. mai-avslag på møbler og interiør!

Trenger du interiør eller møbler? I dag på 17. mai får du 17% rabatt på din bestilling når du handler for minst kr 1700 i nettbutikken! Du kan velge tusenvis av produkter blant møbler, og interiør og mye mer til gode priser! Bruk Room21 rabattkoden for å få tilgang til rabatten.

Vis rabattkode
Room21
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Gratis frakt

Klikk deg inn på Room21 i dag og handle nye møbler og interiørartikler til hjemmet helt fraktfritt ved kjøp for 1000 kr eller mer. Ingen rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
Room21
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Opptil 40% rabatt på utvalgte sofaer!

På utkikk etter ny sofa? Slå deg til ro med et kjempetilbud fra Room21! Akkurat nå får du nemlig opptil 40% rabatt på utvalgte sofaer! Gjør det billig å slå seg til ro i en god sofa, og handle din nye sofa hos Room21 innen 30.september for å spare penger! Du trenger ingen Room21 rabattkode.

Gå til tilbudet
Room21
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

15% avslag på hele sortimentet fra AYTM!

Akkurat nå får du 15% rabatt på nydelig interiør og vakre speil fra AYTM i nettbutikken. Gjør et kupp på noe nytt til hjemme direkte via rabattkupongen! Ingen Room21 rabattkode kreves for dette tilbudet.

Gå til tilbudet
Room21
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

20% avslag på Bloomingville!

Liker du produktene til Bloomingville? Nå kan du bestille dine favoritter med hele 20% avslag! Bestill interiørnyheter og gjør klar hjemmet til høsten i dag... Ingen Room21 rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
Room21
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

20% avslag på BY ON!

Kopper, knagger, interiør og annet - få 20% rabatt på hele sortimentet fra BY ON nå i nettbutikken. Velg ut dine favoritter blant det store utvalget og oppdater hjemmet til høsten! Ingen Room21 rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
Room21
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

15% rabatt på Ferm Living!

Fra Ferm Living får du nå interiør og nydelige lamper med hele 15% avslag i nettbutikken! Gjør et kupp på dine favoritter når du klikker deg inn gjennom rabattkupongen. Du trenger ingen Room21 rabattkode.

Gå til tilbudet
Room21
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

20% avslag på Dokka fra Northern!

Akkurat nå får du 20% rabatt på de nydelige Dokka-lampene fra Northern i nettbutikken. Bestill din favoritt i dag og gjør et kupp da vel! Du trenger ingen Room21 rabattkode for å benytte deg av dette tilbudet.

Gå til tilbudet
Room21
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Sommersalg på møbler og interiør!

Nå ryddes det plass i nettbutikken til høstens nyheter, og i mellomtiden kan du nyte opptil hele 50% rabatt på alt av møbler og interiør som skal ut. Gjør et kupp på noe nytt til hjemmet i dag og spar penger... Du trenger ingen Room21 rabattkode.

Gå til tilbudet
Room21
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Inntil 55% avslag på stort utvalg av tallerkener!

Nå kan du nyte 55% rabatt på stort utvalg av tallerkener i i nettbutikken. Finn noen nyheter til kjøkkenskapet i dag og spar penger! Ingen Room21 rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet

Room21 - designet for ditt hjem

Hos Room21 finner du alt du trenger for å gjøre ditt hjem perfekt for deg. Bestill en ny lampe eller et nytt gulvteppe for å fornye stuen din i en fei. Du har muligheten til å velge ulike betalingsmåter, alt etter hva som passer deg best. Med Klarna kan du for eksempel utsette betalingen opptil 14 dager eller dele betalingen opp med Klarna konto. Room21 rabattkoder finner du på dinside.no. Bestill deg noe du har ønsket deg til en svært gunstig pris, og få det levert hjem i løpet av noen få dager.