Annonsørinnhold fra Easyshopper

De beste Room21 rabattkoder og tilbud for Februar

Tilbud for februar 2018
Room21 logo /link til butikkside

Her på Dinside kan du hente en rabattkode og finne andre gode tilbud for Room21. Ved å benytte en kupong kan du i dag spare hele 100 kroner på din handel, da er det moro å friske opp hjemme! Room21 er nettbutikken for alle som liker design og interiør. Hos Room21 finner du et stort utvalg av møbler, lamper, kjøkkenutstyr og pyntegjenstander. Room21 er en del av Royal Design Group, og er kjent for sitt elegante design, stilrent interiør, et stort utvalg og konkurransedyktige priser. Bestiller du varer for over 1000 kroner er frakten inkludert i prisen. Hvis du ønsker å spare enda mere penger, kan du nå få en rabattkode gjennom dinside.no. Room21 rabattkode gir deg gode priser på tidløst design.


Room21 logo

Gratis frakt på et stort utvalg møbler og interiør!

Utgår om

Du får nå gratis frakt på alle møbler, interiør og tilbehør dersom du handler for minimum kr 1000 i nettbutikken. Klikk deg videre i dag via rabattkupongen for å sikre deg dine favoritter til hjemmet og spar penger, ingen Room21 rabattkode er nødvendig!

Gå til tilbud -
Room21 logo

Pågående kampanjer på møbler og interiør!

Utgår om

Dersom du klikker deg inn direkte gjennom denne rabattkupongen får du direkte tilgang til alle pågående tilbud og kampanjer i nettbutikken. Her finner du favoritter innen møbler og interiør til svært gode priser, så dette er et tilbud du ikke vil gå glipp av! Ingen Room21 rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbud -

Møbler og innredning på nett

Room21 tilbyr alt innen møbler og innredning gjennom en oversiktlig nettside hvor du enkelt kan bestille det du trenger til hvert enkelt rom i ditt hjem. Du kan finne alt fra sofaer, stoler, bord og hagemøbler til lamper og annet dekor som må til for å gjøre et hus til et hjem. Dette er en del av Royal Design Group som er kjent for sine gode priser, i tillegg til sine stilrene produkter og gode kvalitet. Ved bestilling over 1000 kroner vil du få gratis frakt, og varene levert hjem på døren i løpet av få dager. Dersom du ikke skulle være fornøyd med bestillingen har du alltid 14 dagers åpen retur. Har du behov for hjelp under bestilling eller i etterkant av et kjøp kan du enkelt ta kontakt med kundeservice som mer enn gjerne hjelper deg med det du lurer på. Nå kan du få muligheten til å fornye hjemmet ditt med en Room21 rabattkode via dinside.no. Her finner du garantert noe som vil passe deg og din stil. Benytt Room21 rabattkoder for ekstra rabatt på gode tilbud med tidløst design og kvalitet. Bestill trygt og enkelt hjemme fra din egen stue.
Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
Room21
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Gratis frakt ved bestilling over kr 1000!

Dersom du handler for minst kr 1000 kan du benytte deg av fri frakt på alt i nettbutikken. Klikk deg videre nå for å sjekke ut hele utvalget hvor du finner alt fra møbler og interiør til hjemmet, ingen Room21 rabattkode er nødvendig!

Gå til tilbudet
Room21
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Gratis frakt på kjøp over 1000 kroner!

Klikk deg inn nå og motta helt gratis frakt på kjøp over 1000,-. Koster ikke det du skulle bestille over denne summen? En perfekt anledning for å bestille gaver i tillegg! Ingen rabattkode fra Room21 er nødvendig.

Gå til tilbudet
Room21
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Motta 100 kroner avslag!

Meld deg på nyhetsbrevet i nettbutikken og motta 100 kroner i avslag på din bestilling! Denne rabattkupongen tar deg rett til påmelding.

Gå til tilbudet
Room21
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

33% avslag på lærforkle fra Le Chef!

Klikk deg inn i dag og få hele 33% avslag på lærforkle fra Le Chef i nettbutikken. Dette er perfekt å gi bort i gave til noen som elsker matlaging, eller bare til deg selv om du ønsker deg noe nytt til kjøkkenet! Ingen Room21 rabattkode er nødvendig for dette fantastiske tilbudet.

Gå til tilbudet
Room21
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Årets julekalender!

Klikk deg inn i dag for å sjekke ut dagens kalendertilbud og gjør et kupp på et stort utvalg varer til hjemmet! Hver dag frem til julaften gjemmer det seg et nytt og spennende tilbud bak dagens luke. Du trenger ingen Room21 rabattkode!

Gå til tilbudet
Room21
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Spar 15% på F-shelf fra MAZE!

Klikk deg inn i dag og få 15% rabatt på F-shelf fra MAZE i nettbutikken. Disse hyllene er perfekte til stilfull oppbevaring i hjemmet! Ingen Room21 rabattkode er nødvendig for dette fantastiske tilbudet.

Gå til tilbudet
Room21
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

BLACK FRIDAY - spar 500 kroner på møbler og interiør!

Klikk hjem møbler og interiør for minimum 3000,- i dag og få hele 500,- i avslag. Dette tilbudet er gyldig på alle* varer i nettbutikken, så klikk deg videre og finn en mengde nye favoritter til hjemmet i dag! Ingen Room21 rabattkode er nødvendig for dette tilbudet. *Gjelder ikke Gubi-produkter.

Gå til tilbudet
Room21
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Gjør et Black Week-kupp!

Nå kan du gjøre et ordentlig Black Week-kupp på en mengde interiør og andre ting til hjemmet dersom du klikker deg inn gjennom denne rabattkupongen! Ingen Room21 rabattkode er nødvendig, men vær rask - tilbudet varer bare ut onsdag!

Gå til tilbudet
Room21
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

20% avslag på alle dyner og inneputer fra Mille Notti!

Nå som kulda setter inn støtet for fullt passer det perfekt at du får alle dyner og inneputer fra Mille Notti nedsatt med hele 20% rabatt i nettbutikken! Klikk hjem dine favoritter rimelig i dag direkte via rabattkupongen, ingen Room21 rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
Room21
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

10% avslag på hele sortimentet fra Lindebjerg Design!

Få et stort utvalg vitrineskap og sofabord fra Lindebjerg Design nedsatt med 10% avslag direkte via rabattkupongen i dag. Klikk deg videre nå og oppdater hjemmet med noe nytt og stilfullt, du trenger ingen Room21 rabattkode for dette tilbudet!

Gå til tilbudet

Room21 - designet for ditt hjem

Hos Room21 finner du alt du trenger for å gjøre ditt hjem perfekt for deg. Bestill en ny lampe eller et nytt gulvteppe for å fornye stuen din i en fei. Du har muligheten til å velge ulike betalingsmåter, alt etter hva som passer deg best. Med Klarna kan du for eksempel utsette betalingen opptil 14 dager eller dele betalingen opp med Klarna konto. Room21 rabattkoder finner du på dinside.no. Bestill deg noe du har ønsket deg til en svært gunstig pris, og få det levert hjem i løpet av noen få dager.