Annonsørinnhold fra Easyshopper

De beste Rentalcars rabattkoder og tilbud i Januar

Tilbud for januar 2018
Rentalcars.com logo /link til butikkside

Her kan du finne tilbud og rabattkoder fra Rentalcars slik at du kan leie billig på nettet. Akkurat nå har vi gleden av å tilby en rabattkupong som gir opptil hele 50% avslag på din leiebil. Rentalcars.com er en søkemotor som hjelper deg å finne og sammenligne tilbud på leiebil. Selskapet har over 900 000 samarbeidspartnere fordelt på 163 land, med godt over 50 000 utleiestasjoner. Hertz, AVIS, Europcar, Alamo, Budget, Thrifty og Enterprise Rent-A-Car er bare noen av de største utleiefirmaene som man kan søke blant på siden. Akkurat nå gir Rentalcars.com en rabattkode som velkomstgave til alle lesere på DinSide. Man kan enkelt registrere seg, og man kan booke både via siden og per telefon. Det fins ingen kredittkortavgifter eller endringsavgifter, og de garanterer lave priser.

En bilutleier du kan stole på

Rentalcars.com er en side som gjør det enkelt for deg å finne leiebil til din neste destinasjon og velge blant flere tilbud i ulike prisklasser. Det går også an å søke med mobilappen, for de som ofte er på farten. Når man har foretatt et søk, kommer det opp en oversiktelig liste over tilbudene med de mest relevante kriteriene synlige. Etter å ha klikket på det tilbudet som passer best, har man muligheten til å gjøre ekstravalg, som forsikring eller bilsete, og deretter er det bare å booke. Bekreftelsesprosessen foregår mellom Rentalcars og utleiefirmaene, og det eneste man trenger å tenke på etter at bekreftelse er mottatt, er å hente bilen. Skulle du støte på problemer, behøver du ikke å fortvile. Rentalcars' kundeservice står nemlig klare til å svare på henvendelser døgnet rundt. Akkurat nå gir Rentalcars.com rabattkoder til alle lesere på Dinside, så det er ingen grunn til å vente med å prøve denne fantastiske tjenesten og planlegge din neste leiebil. Selskapet har vært aktivt helt siden 2004 og er blant de største og mest pålitelige aktørene i verden innen bilutleie, i tillegg til at det har vunnet flere utmerkelser for utmerket service.
Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
Rentalcars.com
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Sammenligne priser på leiebil og spar opptil 50%!

Ved å sammenligne priser hos Rentalcars ser du hvor store prisforskjeller det er på leiebiler! Dette kan du spare mye på, helt opptil 50%. Klikk deg inn via kupongen og finn en rimelig leiebil i dag! Ingen Rentalcars.com rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet

Farvel til stive priser!

Når man skal på ferie eller jobbreise er det ofte man har behov for leiebil. Samtidig er de aller færreste kjent med lokale bilutleiere på stedet de skal til, og det kan være frustrerende å søke seg gjennom tilbudene for hvert firma. Derfor er Rentalcars.com det perfekte stedet å søke og finne tilbud på leiebil. Si adjø til stive priser og vanskelig kundeservice på fremmede språk. Her sitter kundeservice klar til å hjelpe døgnet rundt. Rentalcars.com rabattkoder gjør det enda gunstigere enn før å bestille leiebil, du kan virkelig gjøre et kupp!