Annonsørinnhold fra Easyshopper

De beste Reisefeber rabattkoder og tilbud i Januar

Tilbud for januar 2018
Reisefeber logo /link til butikkside

Nå kan du reise enda litt billigere! Her på Dinside har vi nemlig samlet tilbud og rabattkoder fra Reisefeber slik at du alltid kan finne de beste tilbudene i nettbutikken. Akkurat nå kan du spare opptil 50% på din reise gjennom en av våre kuponger. Hos Reisefeber kan du og dere bestille alle reisens elementer og pakkereiser til reduserte priser. Glem lange søk og sammenlign priser på et og samme sted. Vi tilrettelegger turer for både fornøyelse og jobb. Følg opp den godt tilrettelagte konferansen fra forrige gang med en blåtur. Vi setter sammen turer fra minimum ti personer. Har du en drømmereise du lengter etter å realisere finner du boalternativ fra pensjonater til flerstjerners hoteller. Sett sammen reisen etter ditt budsjett og ha flere lommepenger til gode. Med en Reisefeber rabattkode får du reisen til en enda rimeligere penge.

Reisefeber logo

Stort salg på flybilletter med KLM!

Utgår om

Fly med KLM til destinasjoner over hele verden og spar store summer på din flybillett! Rabattkupongen tar deg direkte til tilbudet hvor du finner drømmepriser til din favorittdestinasjon. Klikk deg inn i dag for å bestille før det er for sent, du trenger ingen Reisefeber rabattkode! Tilbudet gjelder for reiser i tidsperioden 11. januar - 30. november 2018.

Gå til tilbud -

Unn deg en bit av verden!

Her har du en nettside som er både enkel å navigere og finne rimelige reiser på. Bedriften kan enkelt bestille sin neste konferansereise med alle eller enkelte elementer kombinert. De fleste bedrifter belønner også sine ansatte med blåturer eller spennende innslag på konferansereisen. Med de beste samarbeidspartnerne kan du se fram til en spennende gruppereise fra minimum ti personer. Har du et ønske om å realisere drømmereisen i det fjerne, kan du finne pakkeløsninger som fyller dine behov til de beste priser. Velg mellom attraktive destinasjoner som Rio De Janeiro eller romantiske weekender til New York eller Barcelona. Den såkalte luksusweekenden er også noe alle sammen bør unne seg minst en gang i livet. Kombiner luksushotell i storbyer som London, Praha, Riga og Brussel med dine favorittaktiviteter. Hos Reisefeber kan du sammenligne flyreiser over hele verden og få mest mulig ut av reisen. Søk i lavpriskalenderen og finn reiser spredt over hele kloden for en betydelig lavere pris. Oppgi din Reisefeber rabattkode ved bestilling og få reisen til en enda billigere pris. Unn deg en bit av verden og velg mellom 100 000 hoteller i alle kategorier. Finn din drømmereise i et hav av muligheter og unike reisemål.
Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
Reisefeber
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Reis med en venn til London fra kr 3208!

Ta med deg en venn til London og reis fra bare kr 3208 inkludert fly tur/retur og 3 netter på hotell!* Gjør et kupp i dag på deres drømmetur til fantastiske London som byr på shopping, musikaler i verdensklasse og mye mer. Ingen Reisefeber rabattkode er nødvendig for å kunne benytte seg av dette tilbudet. *Prisen er basert på reise for to personer.

Gå til tilbudet
Reisefeber
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Spar opptil 50% på hotell og fly!

Har du planer om å reise i nærmeste fremtid? Reisefeber tilbyr så billige reisepakker med fly og hotell rundt i verden at du kan spare opptil hele 50% ved å gjøre din bestilling gjennom nettsiden. Klikk deg inn og finn billig reise til din destinasjon i dag! Ingen Reisefeber rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
Reisefeber
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Bestill fly og hotell samtidig, det blir ofte billigere!

Klikk på denne rabattkupongen og finn billigere reiser til populære destinasjoner verden over. Bestiller du fly og hotell i en og samme bestilling blir det ofte enda billigere! Ingen Reisefeber rabattkode er nødvendig for dette tilbudet.

Gå til tilbudet
Reisefeber
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Billige reiser til USA!

Klikk på denne rabattkupongen og finn billigere reiser til USA, som New York, Florida, Miami, Las Vegas, Los Angeles, San Francisco og flere destinasjoner. Bestiller du fly og hotell i en og samme bestilling blir det ofte enda billigere! Ingen Reisefeber rabattkode er nødvendig for dette tilbudet.

Gå til tilbudet
Reisefeber
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Reis til Paris 2 pers, 3 netter, fly+hotell til kun kr. 2793!

Har du et ønske om å oppleve Paris med din kjære? Nå får du 3 hotellnetter + fly for kun kr. 2793 for 2 personer i september. Dette er et tilbud du ikke kan gå glipp av! Klikk på rabattkupongen for å gå til tilbudet. Ingen Reisefeber rabattkode er nødvendig for dette tilbudet.

Gå til tilbudet
Reisefeber
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Reis til Nice 2 pers, 3 netter, fly+hotell til kun kr. 3823!

Har du et ønske om å oppleve Nice? Nå får du 3 hotellnetter + fly for kun kr. 3823 for 2 personer i august. Dette er et tilbud du ikke kan gå glipp av! Klikk på rabattkupongen for å gå til tilbudet. Ingen Reisefeber rabattkode er nødvendig for dette tilbudet.

Gå til tilbudet
Reisefeber
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Reis til Barcelona 2 pers, 3 netter, fly+hotell til kun kr. 3312!

Har du et ønske om å oppleve Barcelona? Nå får du 3 hotellnetter + fly for kun kr. 3312 for 2 personer i oktober. Dette er et tilbud du ikke kan gå glipp av! Klikk på rabattkupongen for å gå til tilbudet. Ingen Reisefeber rabattkode er nødvendig for dette tilbudet.

Gå til tilbudet
Reisefeber
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Reis til London 2 pers, 3 netter, fly+hotell til kun kr. 2934!

Har du et ønske om å reise til London? Nå får du 3 hotellnetter + fly for kun kr. 2934 for 2 personer i september. Dette er et tilbud du ikke kan gå glipp av! Klikk på rabattkupongen for å gå til tilbudet. Ingen Reisefeber rabattkode er nødvendig for dette tilbudet.

Gå til tilbudet

Drømmereisen til lave priser

Finn den priskategorien som passer ditt budsjett og bestill din etterlengtede drømmereise. Reisefeber byr på et hav av spennende destinasjoner til den laveste prisen. Sammenlign priser idag og hopp på neste fly. Her finner du også inspirasjon til neste reise. Ta en titt på de mange reisemål spredt over hele verden og realiser dine drømmer med flere penger til overs. Med Reisefeber rabattkoder får du neste reise til en enda lavere pris. Verden endrer seg hele tiden, men behovet for å reise har ingen ende. Bestill neste reise til deg selv, med kjæresten, familien eller jobben og gled deg over en spennende verden.