Annonsørinnhold fra Easyshopper

De beste tilbudene og Proteinfabrikken rabattkodene i Januar!

Tilbud for januar 2018
Proteinfabrikken logo /link til butikkside

Her på Dinside finner du tilbud og rabattkoder fra Proteinfabrikken slik at du kan trene og holde deg i form litt billigere. Akkurat nå kan du få opptil 60% avslag gjennom en av våre beste kuponger. Proteinfabrikken er en av Norges fremste leverandører av kosttilskudd, sunne råvarer, treningstøy og utstyr. Alle varer er av ypperste kvalitet og godkjente i Norge. Det har rask levering, lave priser og et av Norges største utvalg. Det er fri frakt ved kjøp av varer for minimum 800 kr. Siden har hele tiden gode kampanjer og tilbud. Her kan du benytte deg av vår Proteinfabrikken rabattkode og samtidig gjøre deg kjent med siden og produktene. Har du spørsmål så står kundeservice klar for å bistå deg til å finne de rette produktene for deg.

Proteinfabrikken logo

Gratis frakt på kosttilskudd, treningsutstyr og mer!

Utgår om

Få gratis frakt på alle dine kjøp over kr 800 i nettbutikken. Du finner et bredt utvalg kosttilskudd, treningsklær og -utstyr og mye mer til rimelige priser! Ingen Proteinfabrikken rabattkode er nødvendig for å benytte seg av tilbudet.

Gå til tilbud -

Styrken du trenger i hverdagen

Mange lever hektiske liv med liten tid til annet enn jobb. Dette kan enten være som følge av en krevende jobb, eller lite overskudd etter jobb. Dette går etterhvert utover den fysiske helsa, og selv om man får presset inn et par økter får man ikke de store resultatene. Har du noensinne tenkt på at det ikke behøver å være slik? Hvis man spiser riktig, og får i seg de riktige næringsstoffene kan man få en enormt mye større effekt av treningen. For eksempel er det svært viktig å få i seg nok proteiner etter man har trent, og det kan være lurt å få i seg karbohydrater i forkant av trening, rett og slett for å være ordentlig påskrudd. En komplett samling av de supplementene man trenger for å få maksimal effekt av treningen får man hos Proteinfabrikken. Her får du alt fra de kuleste treningsklærne til den nyeste BCAA sammensetningen. Husk også at med Proteinfabrikken rabattkode kan du spare stort på dine nødvendige innkjøp. I starten kan det være lurt å gå til innkjøp av basisvarene, som ofte er karbohydrater, kreatin og proteinpulver. Med Proteinfabrikken rabattkoder blir dette vesentlig billigere!
Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
Proteinfabrikken
Denne koden er ikke lengre gyldig.

300,- rabatt på kjøp over 1000,-

Når du tar i bruk denne Proteinfabrikken rabattkoden mottar du 300,- avslag på varene dine om du legger varer for 1000,- i handlekurven. Benytt denne fantastiske anledningen til å bestille inn et lite lager med dine favorittprodukter. Kupongen tar deg rett til nettbutikken, husk å fylle inn koden i kassen!

Vis rabattkode
Proteinfabrikken
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

48% avslag på Komplett Slankepakke!

Få alt du trenger til å kickstarte det nye året i en 12-dager slankepakke for bare kr 999 i nettbutikken, det perfekte tilbudet for deg som ønsker en pangstart på treningsfronten! Klikk hjem denne pakken som inneholder blant annet proteinpannekaker, diet proteinpulver, proteinbarer, sukrilett og enda mer i dag, ingen Proteinfabrikken rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
Proteinfabrikken
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Opptil 60% rabatt på storkjøp!

Jo mer du handler, jo mer får du i rabatt! I nettbutikken får du prisavslag på opptil hele 60% dersom du kjøper flere av dine forbruksvarer eller om du kjøper ulike pakker. Klikk deg inn og se hvor mye du kan spare. Ingen Proteinfabrikken rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
Proteinfabrikken
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Gratis frakt på din bestilling!

I nettbutikken får du alltid fri frakt dersom du handler for kr. 800 eller mer. Klikk hjem varene dine fraktfritt i dag og motta dem innen få dager. Ingen Proteinfabrikken rabattkode er nødvendig for å motta tilbudet.

Gå til tilbudet
Proteinfabrikken
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

21% tilbud på 3 kg 100% Whey Protein!

Hos Proteinfabrikken får du nå hele 21% tilbud på 3 kg 100% Whey Protein i nettbutikken. Du kan velge mellom hele 9 forskjellige smaker, så du finner garantert noe som passer din smak. Ingen Proteinfabrikken rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
Proteinfabrikken
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

50% avslag på 2,5 kg Whey & Oats!

Få halv pris på 2,5 kg Whey & Oats i nettbutikken, det perfekte produkter for en sunn og næringsrik frokost, et effektivt måltid etter trening eller bare for deg som ønsker noe raskt, sunt og digg! Du trenger ingen Proteinfabrikken rabattkode for dette fantastiske tilbudet.

Gå til tilbudet
Proteinfabrikken
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

52% avslag på 910 gram protein pancakes + less cooking spray!

Få hele 52% rabatt på 910 gram protein pancakes + less cooking spray når du klikker deg inn via denne rabattkupongen. Gjør et kupp i dag, dette tilbudet vil du ikke gå glipp av! Du trenger ingen Proteinfabrikken rabattkode.

Gå til tilbudet
Proteinfabrikken
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

40% avslag på Whey Tech Protein 3 kg!

Via denne rabattkupongen kommer du direkte til nettbutikken hvor du får 3 kg Whey Tech Protein med hele 40% rabatt. Gjør et kupp på din proteinfavoritt i dag før det er for sent, du trenger ingen Proteinfabrikken rabattkode!

Gå til tilbudet
Proteinfabrikken
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

BLACK FRIDAY: INNTIL 80% AVSLAG

Bare i dag får du opptil hele 80% avslag i nettbutikken når du klikker deg inn via denne rabattkupongen! Fyll på med dine favoritter av kosttilskudd, tilbehør og klær og utstyr til trening nå, dette tilbudet vil du ikke gå glipp av. Du trenger ingen Proteinfabrikken rabattkode.

Gå til tilbudet
Proteinfabrikken
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

4 kg proteinpannekaker for kun kr. 449!

Klikk deg inn og motta 4 kg proteinpannekaker til kun 449 kroner! Pannekakene er perfekt til frokost, eller som et proteinrikt måltid etter treningen. Ingen Proteinfabrikken rabattkode trengs til dette tilbudet.

Gå til tilbudet

Hvordan bedre formen

Når man har lite tid, er det viktig å maksimere effekten av den lille treningen du får. Noe som da kan fungere optimalt i styrketrening er å starte med en oppladningsfase med kreatin før du virkelig setter i gang. Denne fasen kan gjerne bare en uke. Når du setter i gang med treningen bør du passe på å spise noen karbohydratbarer rett i forkant, og eventuelt ta litt PWO. Rett i etterkant av treningen bør du få i det proteinshake, som sørger for at muskelfibrene rehabiliterer. Hos Proteinfabrikken får du alt dette, og med Proteinfabrikken rabattkoder er du sikret suksess.