Annonsørinnhold fra Easyshopper

De beste Park inn rabattkoder og tilbud i Januar

Tilbud for januar 2018
Park inn logo /link til butikkside

Hos Dinside får du nå rabattkoder og tilbud fra Park inn, slik at du kan booke hotell enda litt billigere. Akkurat nå kan du benytte en av våre kuponger og spare opptil 20% på ditt hotellopphold. Her har du en unik mulighet til å oppleve denne sjarmerende og meget kundevennlige hotellkjeden som ligger under Radisson sin store paraply. Her er det gjesten som er i fokus, der kundeservice er en stor del av opplevelsen på disse hotellene. Så hvis du ønsker å sjekke ut deres upåklagelige kundeservice så har du muligheten til å gjøre det til en rabattert pris via vår Park inn rabattkode. Start din nye hotellopplevelse her hos oss i dag. Du har ingenting å tape på det.

Et hotell som bryr seg

Park inn er hoteller i mellomsjiktet der du som gjest får oppleve det som virkelig betyr noe når man overnatter på hotell. Gode senger, plettfrie rom, eksepsjonell service og en problemfri hotellopplevelse. "Yes we Can" er kjedens slagord, som igjen avspeiler hvilket fokus de har på servicen de yter ovenfor sine gjester. Det er også deres motto, og slik de løser problemer – på strak arm og med et smil der de får løst de utfordringer en måtte møte på. Dette er virkelig en kjede som ønsker å gi tilbake, både til samfunnet rundt hvert enkelt hotell, men også til miljøet. Flere og flere av deres hotell blir merket med "Green Key" som er et bevis på at de har endret sine rutiner og tiltak til det beste for miljøet. De har også et prosjekt kalt "Adding Color to Lives" der de går aktivt inn for tiltak som kan bedre hverdagen for mange underprivilegerte ungdommer som ikke har det så enkelt. Dette er fordi en del av deres hoteller ofte ligger i bykjerner der de ønsker å gi tilbake til lokalsamfunnet rundt. Dette gjør de med langsiktige mål for øyet, både for ungdommen og for lokalsamfunnet rundt deres hotell. La deg inspirere og lære mer om deres meget tidsriktige og ikke minst viktige planer. Bruk Dinsides Park inn rabattkoder og opplev alt dette selv.
Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
Park inn
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Spar 20% på hoteller i Norden!

Klikk deg inn via denne rabattkupongen og spar hele 20% på ditt hotellopphold dersom du planlegger litt i forveien og skal reise i enten Norge, Sverige eller Danmark. Få et ypperlig hotell til en super pris! Ingen Park inn rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
Park inn
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Motta opptil 15% på hotellrom i Norden

Planlegger du å reise til Norge, Sverige eller Danmark? Da anbefaler vi å klikke deg inn gjennom denne kupongen og finne hoteller til nedsatte priser. Du kan spare opptil 15%! Ingen Park inn rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
Park inn
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Inntil 30% avslag på over 500 hotell!

Nå får alle kunder som klikker seg inn via denne rabattkupongen minst 20% avslag - om du melder deg inn, eller allerede er medlem, i lojalitetsprogrammet Club Carlson får du hele 30% avslag, i tillegg til 2,500 bonuspoeng. Gjør et kupp på ditt neste drømmeopphold på destinasjoner verden over i dag, dette tilbudet kan du ikke gå glipp av! Du trenger ingen Park Inn rabattkode.

Gå til tilbudet
Park inn
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Hotell i Tallin fra bare kr 536!

Klikk deg videre nå og bestill hotellopphold svært rimelig til din neste storbyferie i Tallinn. Park Inn tilbyr overnatting fra bare kr 536 per natt! Opplev denne undervurderte storbyen som er en god blanding av historie og dagens moderne samfunn. Ingen Park Inn rabattkode er nødvendig for dette tilbudet, rabattkupongen tar deg direkte til nettbutikken!

Gå til tilbudet
Park inn
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Hotellopphold i Malmö fra kun kr 680!

Reis til denne flotte svenske storbyen og og få et behagelig hotellopphold fra Park Inn rimelig! På Ridersborgs Kallbadhus kan du hoppet i vannet, nyte en deilig badstue og ikke minst få oppleve den nydelige utsikten over Öresund! Alt dette kan bli ditt fra bare kr 680 per natt, du trenger ingen Park Inn rabattkode.

Gå til tilbudet
Park inn
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Opptil 15% avslag på hotell i Krakow fra kr 666 pr. natt!

Med denne rabattkupongen får nå opptil 15% rabatt på hoteller i Krakow. Klikk deg inn i dag og bestill din neste til en billig penge! Ingen Park Inn rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
Park inn
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Dream Deals sale med inntil 30% rabatt på mer enn 350 hoteller!

ParkInn har nå Dream Deals sale hvor du kan spare hele 30% på mer enn 350 ulike hoteller verden rundt. Klikk på kupongen for å gå til tilbudet, ingen Park Inn rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet

Nå kan også du oppleve Park inn

Prøv Rabattkoder Park inn og opplev den reklamerte kundeservicen, nyt å være de ansattes midtpunkt og opplev service på sitt beste. En unik sjanse til Dinsides lesere der du får en rabattert pris på Park inn sine hoteller, der prisen i utgangpunktet ikke er èn man griner på nesa av. Med over 140 hoteller rundt om i Europa, USA, Canada, Afrika og Midt-Østen har du en mengde muligheter til å oppleve en upåklagelig service til en meget rimelig pris. Ta din neste overnatting på hotell hos ett av deres hoteller. God tur!