Annonsørinnhold fra Easyshopper

Mister Spex rabattkoder og andre gode tilbud i September

Tilbud for september 2018
Mister Spex logo /link til butikkside

Med en Mister Spex rabattkode sparer du penger på din neste bestilling, penger spart er penger tjent! Her på Dinside samler vi alle de nyeste tilbudene til deg slik at du aldri behøver å betale fullpris på linser og briller igjen. Akkurat nå kan du spare 8% på din bestilling i nettbutikken. Leter du etter rimelige kvalitetslinser? Eller kanskje du så etter nye briller? Mister Spex, tidligere Lensstore gir deg et bredt utvalg av linser, briller og solbriller på nett. Du kan velge mellom dagslinser, ukeslinser, månedslinser og toriske linser for å nevne noen få. Dersom du handler for mer enn 700 kroner får du i tillegg ordren sendt uten fraktkostnader. Hvis du har bestilt feil eller ønsker å returnere varen av en eller annen grunn har du 90 dagers åpent kjøp. 

Mister Spex logo

Abonnér på nyhetsbrev og få 5% avslag!

Hemmelig sluttdato

5% rabatt på din første bestilling av linser, solbriller eller briller? Abonnér på nyhetsbrev da vel! Du blir enkelt medlem ved å melde deg inn helt nederst på forsiden i nettbutikken, ingen Mister Spex rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbud -
Mister Spex logo

Fri frakt på briller, linser og solbriller!

Hemmelig sluttdato

Du kan alltid benytte deg av gratis frakt på alle produkter i nettbutikken dersom du handler for minimum kr 700. Finn briller, linser, solbriller og tilbehør i dag og spar penger, dette tilbudet vil du ikke gå glipp av! Du trenger ingen Mister Spex rabattkode.

Gå til tilbud -

Få billige briller hos Mister Spex med rabattkode

Mister Spex rabattkode er tilgjengelig for bruk nå! Mister Spex har et stort utvalg av briller, solbriller og kontaktlinser fra kjente merkevarer som Ray-Ban, Diesel og Gant. På nettsiden finner du ulike typer linser som daglinser, ukelinser, fargelinser, toriske linser og multifokale linser for eldre. Noen av de mest kjøpte linsene er: Acuvue, Dailies, Bio True, Freshlook og Air optix. Du kan spare opptil 70% ved å bestille linser fra deres nettside i forhold til innkjøp fra nærmeste optiker. Nettsiden er designet slik at du lett finner frem til ulike tilbud og kampanjer som tilbys på nettsiden. De tilbyr en egen kategori av briller fra 395,- Hvert produkt er detaljert beskrevet og nettsiden tilbyr et prøveverktøy, hvor du kan måle bredden på dine nåværende briller. Deres håndplukkede optikere tilpasser innfatninger med glass av høy kvalitet. Her får du styrken skreddersydd! Det er 90 dagers åpent kjøp og bestillingene sendes i løpet av 24 timer. Nettsiden er sertifisert av Trygg E-handel, så det er like trygt og sikkert å handle på nettsiden deres som det er hos din nærmeste optiker. Med Mister Spex rabattkoder kan du forsikre deg at du får den billigste prisen!
Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
Mister Spex
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Få 100 kroner i rabatt på kontaktlinser og tilbehør!

Briller, linser og tilbehør - med dette tilbudet får du 100 kroner i rabatt på kjøp over kr 1000 i nettbutikken. Bruk Mister Spex rabattkoden for å benytte deg av tilbudet og gjør et kupp i dag!

Vis rabattkode
Mister Spex
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Få 200 kroner i rabatt på briller, linser og tilbehør!

Ved kjøp over kr 1500 får du nå 200 kroner i avslag i nettbutikken. Fyll på linselageret eller gjør årets brillekupp i dag! Bruk Mister Spex rabattkoden for å aktivere rabatten.

Vis rabattkode
Mister Spex
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Få 400 kroner i avslag på kjøp over kr 2000!

Dersom du handler for minimum kr 2000 får du nå 400 kroner rabatt i nettbutikken. Kjøp briller, linser og tilbehør og gjør et kupp i dag! Mister Spex rabattkoden aktiverer tilbudet.

Vis rabattkode
Mister Spex
Denne koden er ikke lengre gyldig.

15% avslag på hele sortimentet!

Nå får du 15% avslag på hele sortimentet i nettbutikken - perfekt for deg som trenger påfyll av linser eller nye briller til høsten! Bestill i dag og legg inn Mister Spex rabattkoden for å få tilgang til prisavslaget.

Vis rabattkode
Mister Spex
Denne koden er ikke lengre gyldig.

15% rabatt på et helt kjøp!

Ferien tar slutt og det er tid for skolestart! Forbered deg til en ny start med 15% rabatt på hele sortimentet i nettbutikken. Du finner linser, briller og andre tilbehør. Benytt deg av denne rabattkoden fra Mister Spex for å få dette tilbudet.

Vis rabattkode
Mister Spex
Denne koden er ikke lengre gyldig.

200 kroner i avslag - førstemann til mølla!

Med denne Mister Spex rabattkoden får de 500 første som bruker den 200 kroner i rabatt på kjøpet... Her er det først til mølla, så det gjelder å være rask! Du må bestille for over kr 1000 for å bruke koden.

Vis rabattkode
Mister Spex
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Feire St. Hans med 15% avslag på alle produkter!

Nå kan du være med og feire St. Hans i nettbutikken! Du får hele 15% rabatt på alle varer, så her er det bare å fylle opp lageret med linser eller finne det perfekte paret med solbriller til sommeren. Kanskje du trenger et par nye lesebriller? Bruk Mister Spex rabattkoden for å aktivere tilbudet!

Vis rabattkode
Mister Spex
Denne koden er ikke lengre gyldig.

17% avslag på alle solbriller til 17. mai!

Nå får du 17% rabatt på alle solbriller i nettbutikken når du bruker denne Mister Spex rabattkoden i handlekurven. Finn ditt favorittpar i dag og gjør et kupp mens du enda har sjansen!

Vis rabattkode
Mister Spex
Denne koden er ikke lengre gyldig.

100 kroner i avslag på briller, solbriller og linser!

Med denne Mister Spex rabattkoden får du 100 kroner i rabatt ved kjøp av briller, solbriller og linser for minimum kr 1000 i nettbutikken. Bare legg inn Mister Spex rabattkoden for å aktivere rabatten og handle det du trenger i dag, kanskje du har ønsket deg et nytt par solbriller før påskesola ankommer? Kupongen tar deg direkte til kampanjen.

Vis rabattkode
Mister Spex
Denne koden er ikke lengre gyldig.

200 kroner i rabatt på briller, solbriller og linser!

Akkurat nå får du 200 kroner i rabatt når du handler briller, solbriller eller linser for over kr 1500 i nettbutikken. Legg inn Mister Spex rabattkoden for å kunne benytte deg av tilbudet, og handle det du trenger i dag! Kupongen tar deg direkte til denne flotte kampanjen.

Vis rabattkode

Anvend rabattkoden ved din neste bestilling!

Mister Spex er nettbutikken som er spesialisert på synet. De tilbyr et stort utvalg med briller fra flere kjente merkevarer for enhver i ulike farger og former. Du kan garantert finne et produkt du liker, enten det er solbriller til hverdags, sykling, ski, vannsport eller ved en ellers spesiell anledning. Du kan enkelt bestille hjemmefra og få produktet raskt tilsendt i posten. Enkelslipte briller er alltid inkludert, og de tilbyr fri frakt ved kjøp over 700kr. Du kan nå spare penger på ditt neste kjøp med rabattkode. Mister Spex rabattkoder anvendes ved din neste bestilling.