Annonsørinnhold fra Easyshopper

De beste Lensit rabattkoder og tilbud i November

Tilbud for november 2018
Lensit logo /link til butikkside

Vi i Dinside ønsker at du skal betale minst mulig på linser på nettet og derfor har vi samlet tilbud og rabattkoder fra Lensit her til våre kjøre lesere. Akkurat nå kan du ta i bruk en kupongkode og spare 7,5% på ditt kjøp! For de som ikke er vant med å gå med kontaktlinser, kan det være vanskelig å forstå hvor mye planlegging som skal til for å sørge for at man ikke går tom. Dersom man bor i en by er det lett å finne en optiker, men det er ikke dermed sagt at denne fører linsetypen man trives best med eller har fått foreskrevet. Dette har heldigvis Lensit tenkt på, og akkurat nå finner du en Lensit rabattkode som du kan benytte for ytterligere rabatter på kjøp av linser og andre varer.

Lensit logo

10 % rabatt på briller + fri frakt

Hemmelig sluttdato

Ta i bruk denne rabattkoden og få 10 % rabatt på briller hos Lensit, i tillegg til fri frakt!

Vis rabattkode
Lensit logo

8 % rabatt på linser + fri frakt

Hemmelig sluttdato

Ta i bruk denne rabattkoden og få 8 % rabatt på alle linser hos Lensit!

Vis rabattkode
Lensit logo

Alltid rimelige priser på linser!

Hemmelig sluttdato

Klikk deg inn i dag for å finne konkurransedyktige priser på dine linser og spar penger! Du trenger ingen Lensit rabattkode.

Gå til tilbud -

Lave priser og kjente merker


Lensit gir deg svært rimelige kontaktlinser og solbriller på nettet og har ofte gode tilbud og rabattkoder som vi deler her på Dinside, slik at du skal kunne handle enda litt rimeligere. Du finner stort sett alle de kjente merkene på linser og kan velge mellom dagslinser, månedslinser, døgnlinser, fargelinser, toriske linser, progressive linser og ukelinser. I tillegg finner du tilbehør til linsene dine billig i nettbutikken. Det beste som er, bortsett fra de lave prisene er at du får fri frakt uansett hvor mye du kjøper, slik at du sparer inn noen kroner her også. Produktene sendes raskt ut av lager og kommer rett hjem i postkassen til deg. Hos Lensit kan du velge blant linser som:

 • Dalies AquaComfort
 • Focus Dalies
 • Dalies Total 1
 • Air Optix Aqua
 • Biofinity
 • Acuvue
 • Purevision
 • Proclear
 • Avaira
 • Biotrue
 • Biomedics
 • SoftLens


og mange flere. Du kan også finne et stort utvalg av solbriller og modeller fra det populære merket Ray-Ban.

Handle-kontaktlinser-rimelig-med-Lensit-rabattkode

Lett, trygg og rask bestilling

Lensit er Norges største leverandør av linser på nett, og sender ut linser fra Norges største linselager. Med Lensit rabattkoder får man nå ytterlige rabatter. Først og fremst er de kjent for lave priser, noe som ofte er det første kravet til de fleste når de ser etter leverandør av linser. Med mange nettbutikker der ute, har det den siste tiden blitt satt mer fokus på brukervennlighet. Derfor er det lett å bestille via nettsiden. Oversiktelige menyer og mulighet til å sortere produktene etter forskjellige kriterier gjør at du enkelt finner fram til akkurat den varen du leter etter, og det er også mulig å sortere produktene etter optikerkjeden som vanligvis fører dem. Det er lett å foreta kjøpet, og kunder trenger ikke å opprette en konto for å bestille, selv om det kan være nyttig å lagre noen av innstillingene sine til neste kjøp. Dersom man er usikker på hvilken linsetype man skal ha, kan man lett se dette på en gammel pakke eller ta en synstest hos optiker. Leveringstiden er kort, og man trenger sjelden å vente noe lenger enn 2-4 dager etter at bestilling er foretatt. Betalingsløsningene er trygge, og man kan betale via Visa, MasterCard eller med faktura.

Solbriller-fra-Ray-Ban-i-mange-modeller-rimelig-med-Lensit-rabattkode

Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
Lensit
Denne koden er ikke lengre gyldig.

7,5% avslag på linser!

Når du bruker denne Lensit rabattkoden i nettbutikken får du 7,5% rabatt på din bestilling av linser. Fyll på lageret og spar penger i dag, dette tilbudet vil du ikke gå glipp av!

Vis rabattkode
Lensit
Denne koden er ikke lengre gyldig.

7,5% rabatt på linser og solbriller!

Lensit rabattkoden som du finner nedenfor gir deg hele 7,5% avslag på både linser og solbriller i nettbutikken. Klikk på kupongen og ta i bruk koden i kassen for å få tilgang til tilbudet.

Vis rabattkode
Lensit
Denne koden er ikke lengre gyldig.

10% rabatt på linser og solbriller!

Med denne Lensit rabattkoden kan du få hele 10% rabatt på kontaktlinser og solbriller. klikk på kupongen og benytt koden i kassen for å motta dette tilbudet.

Vis rabattkode
Lensit
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Fri frakt!

Hos Lensit får du fri frakt uansett hvor mye du kjøper. Klikk på linken for å bli sendt til nettbutikken. Ingen Lensit rabattkode trengs.

Gå til tilbudet
Lensit
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Tilbud på en rekke produkter!

Lensit har nå tilbud på en rekke favoritter, for eksempel får du kontaktlinser fra Purevision og Dailies til nedsatt pris. Klikk deg videre i dag via rabattkupongen for å se hva du kan spare, ingen Lensit rabattkode er nødvendig!

Gå til tilbudet
Lensit
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Focus Dailies fra kun kr.140 + gratis frakt

Akkurat nå kan du få linsene Focus Dailies fra kun 140 kr + du får fri frakt. Ingen Lensit rabattkode trengs for å få tilgang til dette tilbudet. Linken tar deg til tilbudet.

Gå til tilbudet
Lensit
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Spar 600 kroner på Ray-Bans!

Akkurat nå har Lensit tilbud på en mengde med solbriller fra Ray-Ban hvor du kan spare opptil hele 600 kroner på. Ingen Lensit rabattkode trengs for å få tilgang til dette tilbudet.

Gå til tilbudet

Unngå bomtur til optikeren

Det er ingen tvil om at fysiske optiker-forretninger blir færre og færre, og at nettbaserte aktører som Lensit har kommet for å bli. Ikke bare sparer man tid og penger, men man kan samtidig sjekke lagerbeholdningen og slippe å gå bomtur til en optiker som kanskje ikke har merket man er ute etter. Som om ikke det skulle være nok, gjør regelmessige rabattkoder Lensit til et flott sted å handle linser på. Dessuten fører de også andre produkter, og har et bredt utvalg Ray-Ban briller til priser du vanskelig finner andre steder. Klikk deg inn og handle i dag, og ikke glem din Lensit rabattkode!