Annonsørinnhold fra Easyshopper

De beste Lekmer rabattkoder og tilbud i September

Tilbud for september 2018
Lekmer logo /link til butikkside

Her finner du Lekmer rabattkoder og andre gode tilbudskampanjer. Klikk deg inn i dag og spar penger på de allerede lave prisene i nettbutikken. I dag kan du motta opptil 80% avslag på en mengde varer. Lekmer er en ledende nettbutikk i Norden for alle foreldre og barn som som liker å gjøre en god deal. I nettbutikken finner du både leker, klær og annet utstyr for barn i alderen 0-12 år. I tillegg finner du et flott utvalg av klær til deg som er gravid og til deg som ammer. Leter du etter rimelig og flott utstyr til barnerommet, eller til sikring av hjemmet, så bør du sjekke ut sidene til Lekmer. Ikke gå glipp av de gode tilbudene!

Spar med å handle leker hos lekmer!


Spar penger med Lekmer rabattkoder! Lekmer er kåret til årets beste lekebutikk og kundeservice! De er en av Nordens største lekebutikk på nett. De tilbyr et enormt utvalg av leker, spill, barneklær, sko, barnestoler, vogner, barnemøbler og andre babyutstyr. Lekene de tilbyr er de mest populære lekene for barn i alle aldre. På nettsiden er det detaljerte beskrivelser av produktene, og merket med aldersgruppe slik at du kan finne det rette for barnet. Produktene er opplyst med om de oppfyller de Europeiske sikkerhetsstandardene for leker. Du kan også lese om tidligere produktanmeldelser, eller eventuelt gi en anmeldelse. Noen merkevarer de tilbyr av leker er LEGO, Disney og Brio. For nybakte foreldre er denne nettsiden perfekt, om du ønsker å spare penger! Her på nettsiden slipper du å betale for mye. Noen av de mest kjente merkene de har å tilby for barnevogner er Mountain Buggy, Baby jogger, Bumbleride, BABYBJÖRN og Trille. De er også veldig opptatt av å fokusere på sine kunder. Skulle du lure på noe mer, så er kundeservice åpen hver dag! Det tilbyr rask levering. En Lekmer rabattkode kan du anvende ved din neste bestilling for å spare ekstra med penger!
Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
Lekmer
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Weekend deal: 20% EXTRA rabatt!

Nå får du en rekke nyttige ting til ditt barn hos Lekmer! Dette kan du også spare extra 20% på hvis du handler i løpet av helgen. Bruk Lekmer rabattkode og få ekstra 20% i rabatt! Vær rask! Tilbudet gjelder kun til og med søndag.

Vis rabattkode
Lekmer
Denne koden er ikke lengre gyldig.

25% avslag på alle ullklær!

Hva med å fylle på lageret med litt ullklær til barna nå som høsten har ankommet? Bestiller du i dag får du 25% rabatt! Bruk Lekmer rabattkoden for å benytte deg av dette fantastiske tilbudet.

Vis rabattkode
Lekmer
Denne koden er ikke lengre gyldig.

300 kroner i rabatt på innredning!

Akkurat nå får du 300 kroner i avslag på all innredning når du bestiller for minst kr 999 i nettbutikken. Dette tilbudet er perfekt for deg som skal innredet barnerommet i sommer! Benytt deg av muligheten i dag til å gjøre et kupp og bruk Lekmer rabattkoden for å få tilgang til rabatten.

Vis rabattkode
Lekmer
Denne koden er ikke lengre gyldig.

15% avslag på barnevogner!

Ut helgen kan du bruke denne Lekmer rabattkoden i nettbutikken og få 15% rabatt på barnevogner. Leter du etter en ny og vil spare penger? Sjekk ut det store utvalget og gjør et kupp i dag ved å klikke deg inn via rabattkupongen!

Vis rabattkode
Lekmer
Denne koden er ikke lengre gyldig.

25% avslag på ALT regntøy!

Med denne Lekmer rabattkoden kan du handle regntøy i nettbutikken og få hele 25% rabatt! Rabattkoden er gyldig for alt regntøy til ordinærpris. Klikk deg inn i dag for å bestille direkte via kupongen, og gjør barna klare til tunge regnværsdager - det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær!

Vis rabattkode
Lekmer
Denne koden er ikke lengre gyldig.

20% ekstra rabatt i 48 timer!

Akkurat nå kan du ta i bruk denne Lekmer rabattkoden og få hele 20% EKSTRA avslag på alle varer som du finner i outleten i nettbutikken. Klikk deg inn via denne kupongen og tast inn koden i kassen for å motta tilbudet.

Vis rabattkode
Lekmer
Denne koden er ikke lengre gyldig.

15% ekstra avslag på salgsvarer!

Bruk denne Lekmer rabattkoden og få 15% EKSTRA rabatt på alle salgsvarer i nettbutikken. Klikk deg videre via rabattkupongen og kom direkte til hele saget i dag!

Vis rabattkode
Lekmer
Denne koden er ikke lengre gyldig.

30% rabatt på sko til barn!

Denne Lekmer rabattkoden gir deg 30% avslag på en rekke sko til barn! Du finner alt du trenger til barna i høst og vinter av utesko, klikk hjem barnas nye favoritter i dag. Gå videre via rabattkupongen for å se koden og gå direkte til tilbudet!

Vis rabattkode
Lekmer
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Gratis frakt!

Benytt deg av denne unike Lekmer rabattkode og få gratis frakt når du handler for 500kr eller mer! Bare kopier koden og bruk den i kassen.

Vis rabattkode
Lekmer
Denne koden er ikke lengre gyldig.

150 kroner i avslag!

Bruk denne Lekmer rabattkoden og få 150kr i avslag når du handler for 1000kr eller mer! Bare kopier koden og bruk den i kassen.

Vis rabattkode

Anvend rabattkoden ved din neste bestilling

Lekmer tilbyr utrolig mye, og du sparer enormt mye på å handle hos dem på nett! De har store ambisjoner om å bli større og større! De scorer til og med høyt hos Prisjakt! På nettsiden deres har de alt fra kule Vans sko, UV-tøy, søskenbarnevogner og alt du skulle trenge til å innrede et barnerom. Pimp opp barnets hverdag og finn de beste produktene på nettsiden nå! De tilbyr 365 dager åpent kjøp og rask levering. Lekmer rabattkoder anvendes ved bestilling hvor du kan få varen du ønsker ekstra billig!