Annonsørinnhold fra Easyshopper

De beste tilbud og rabattkoder fra Lampegiganten i Januar!

Tilbud for januar 2018
Lampegiganten.no logo /link til butikkside

Vi i Dinside samler Lampegiganten rabattkoder og tilbud for deg slik at du skal kunne handle på nettet og få så mye som mulig for pengene dine. Gjennom en av våre beste rabattkuponger kan du få 300 kroner i avslag på hele kjøpet. Se alltid etter tilbud her før du handler! Lampegiganten.no er en nettbutikk som tilbyr alt innenfor lamper og belysning til hjemmet, både inne og ute. Her kan du velge mellom over 30 000 lamper og lys fra ulike designermerker, så her finnes det noe for alle hjem og enhver smak. Du kan handle taklamper, bordlamper, takvifter eller utelamper for å nevne noen, du kan lyse opp ethvert rom til en rimelig pris. Glem ikke å finne en Lampegiganten rabattkode slik at du kan handle enda litt billigere. 

Lampegiganten.no logo

Salg på lamper!

Utgår om

Klikk deg inn i dag og finn et stort utvalg lamper på salg. Utvalget varierer og gjelder som oftest utgående varer, så her kan det lønne seg å være rask for å sikre seg sine favoritter før det er for sent! Du trenger ingen Lampegiganten.no rabattkode.

Gå til tilbud -
Lampegiganten.no logo

Gratis frakt på lamper og tilbehør!

Utgår om

Benytt deg av gratis frakt på alle bestillinger over kr 2000 i nettbutikken. Du finner et stort utvalg lamper og belysning til gode priser, ingen Lampegiganten.no rabattkode er nødvendig!

Gå til tilbud -

Lys opp hjemmet ditt!

Lampegiganten.no er Europas ledende nettbutikk for salg av lamper og lys. Her finner du noe til ethvert hjem og enhver stil, hvor du kan velge mellom i alt rundt 30.000 ulike lamper. Du kan finne alt fra innebelysning, takvifter med lys, ledpærer og utebelysning. Valgene er mange og akkurat nå har du en unik mulighet til å ta i bruk en Lampegiganten.no rabattkode, slik at du kan fornye hjemmet ditt med flotte lamper til en rimelig pris. Trygg betaling og rask levering sikrer at du får de produktene du ønsker i løpet av kort tid. Dersom du har spørsmål kan du enkelt ta kontakt med kundeservice via nettsiden og få svar og hjelp til det du lurer på når det gjelder både montering av ulike lamper, valg av pærer og liknende. Riktig lys kan bidra til å øke livskvaliteten, og det er derfor verdt å investere tid i å finne riktig belysning. Du kan også velge ulike betalingsmåter, alt etter hva som passer deg og din lommebok. Finn din perfekte belysning for ditt hjem med Lampegiganten.no rabattkoder, og opplev forskjellen. Skulle du være misfornøyd med din bestilling, finnes det gode muligheter for retur.
Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
Lampegiganten.no
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Få 200kr avslag!

Benytt deg av denne unike rabattkoden fra Lampegiganten og få 200kr avslag når du handler for 2500kr eller mer! Linken vil ta deg til nettbutikken.

Vis rabattkode
Lampegiganten.no
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Få 300kr avslag!

Bruk denne lampegiganten rabattkoden og få 300kr avslag når du handler for 3500kr eller mer! Linken vil ta deg til nettbutikken.

Vis rabattkode
Lampegiganten.no
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Spar kr 100 på innebelysning ved kjøp over kr 1500!

Denne Lampegiganten rabattkoden gir deg hele 100 kroner i rabatt ved kjøp over kr 1500. Spar penger samtidig som du lyser opp hjemmet, bokstavelig talt! Benytt deg av rabattkupongen for å se koden og gå videre til tilbudet.

Vis rabattkode
Lampegiganten.no
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Kjøp utebelysning for kr 2000 og spar 200 kroner!

Du får nå kr 200 i rabatt ved bestilling av utebelysning til minimum kr 2000 hos Lampegiganten! Bruk denne rabattkupongen for å få rabattkoden og klikke deg videre til tilbudet!

Vis rabattkode
Lampegiganten.no
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Spar 50 kroner på kjøp over 500 kroner!

Med denne Lampegiganten rabattkoden mottar du hele 50 kroner i rabatt når du handler varer for 500 kroner eller mer. Benytt deg av rabattkoden nedenfor for å få tilgang til dette tilbudet.

Vis rabattkode
Lampegiganten.no
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Spar opptil 77% på salget!

Nå finner du et enormt utvalg av alle slags lamper nedsatt med inntil 77% i nettbutikken. Klikk hjem stilig belysning til en rimelig pris! Ingen Lampegiganten rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
Lampegiganten.no
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Få 75 kr avslag ved påmelding av nyhetsbrev!

Linken nedenfor tar deg til en nettside der du kan melde deg på nyhetsbrevet og motta en Lampegiganten rabattkode på mail som gir deg 75kr avslag på ditt første kjøp. Tilbudet gjelder alle kjøp over kr. 550.

Gå til tilbudet
Lampegiganten.no
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Opptil 55% avslag på skrivebordslamper!

Via denne rabattkupongen får du inntil hele 55% rabatt på ALLE skrivebordslamper i nettbutikken. Benytt anledningen til å handle inn lamper til skolestart! Ingen rabattkode fra Lampegiganten trengs til dette tilbudet.

Gå til tilbudet
Lampegiganten.no
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Få opptil 55% avslag på skrivebordslamper!

Du kan nå spare opptil 55% på ALLE skrivebordslamper fra Lampegiganten, et ekstra bra tilbud til skolestart! Klikk deg videre via kupongen for å gå til tilbudet, du trenger ingen Lampegiganten rabattkode!

Gå til tilbudet
Lampegiganten.no
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Salg med opptil 70% rabatt!

Denne rabattkupongen tar deg rett til salget hos Lampegiganten! Der finner du belysning nedsatt med opptil 70%. Klikk deg inn og sikre deg favorittene dine i dag.

Gå til tilbudet

Lampegiganten.no - lys og lamper gjort enkelt

Lampegiganten.no er alltid oppdatert med de nyeste trendene, og i nettbutikken kan du finne akkurat det som passer til din personlige stil og ditt hjem. Belysning er en svært viktig del av hjemmet, og man må ta hensyn til ting som naturlig lys og så videre. Nå kan du som kunde få tilgang til Lampegiganten.no rabattkoder via nettsiden dinside.no slik at du kan fornye hjemmet ditt på en enkel og billig måte uten å måtte løpe rundt fra butikk til butikk med et lite vareutvalg. Her finner du alt du trenger på et sted, uten at du må forlate sofaen.