Annonsørinnhold fra Easyshopper

Ta i bruk et av månedens beste tilbud eller en Inkclub rabattkode!

Tilbud for januar 2018
InkClub logo /link til butikkside

Dinside er stolte av å kunne by på en InkClub rabattkode til alle sine lesere. Her finner du alle de beste tilbud og rabattkodene som er gyldige. Akkurat nå kan du få gratis blekk, fotopapir eller støvsugerpose ved å benytte en av våre rabattkuponger. Hos InkClub kan du bestille mange forskjellige forbruksvarer som blekkpatroner, kaffekapsler, glødepærer, støvsugerposer, barberblader, kontorrekvisita i tillegg til mye mer. Alt kan du få levert rett hjem til døren. Ta turen innom nettsiden for å bli bedre kjent med det store vareutvalget. Med sine lave priser og kort leveringstid er de et attraktivt valg for den som vil spare penger uten lang ventetid. De sender nemlig ut varene samme dag om du bestiller før klokken tolv. 

InkClub logo

Kun kr 49 i fraktkostnader!

Utgår om

I nettbutikken betaler du alltid kun kr 49 i frakt, uansett hvor mye du bestiller for. Du har også 30 dagers åpent kjøp og ved å bestille varene før kl. 12 sendes din bestilling samme dag! Ingen Inkclub rabattkode er nødvendig for å ta del i dette tilbudet.

Gå til tilbud -
InkClub logo

Få blekk, fotopapir eller støvsugerpose gratis!

Utgår om

Klikk deg inn gjennom denne rabattkupongen og velg mellom fotopapir, blekk eller støvsugerpose som du kan legge ved din bestilling og prøve helt gratis! Sjekk ut hele tilbudet i nettbutikken, ingen Inkclub rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbud -

Kjøp av blekkpatroner og andre forbruksvarer gjort enkelt

InkClub er en nettside hvor du kan finne mye mer enn bare blekkpatroner. Som sagt tilbyr siden mange forskjellige typer forbruksvarer, men har spesialisert seg på støvsugerposer og tonere til printere. Og her kommer de rett til poenget. Allerede på startsiden blir du veiledet til hvilken type skriver eller støvsuger du leter etter produkter til. De har tonere og patroner til skrivere fra kjente merker, som EPSON, Brother, Canon, Dell og Samsung, men også flere mindre kjente merker. Med tanke på støvsugerposer har de produkter både fra store leverandører som Electrolux, Siemens, Miele, Philips og AEG og fra over 250 mindre kjente merker. Andre forbruksvarer som tilbys er kaffekapsler og glødepærer. Også her er det lett å finne frem og man kan velge blant de beste merkene og rimeligere alternativer. De har videre et bredt utvalg av printer- og kontorprodukter, som papir, penner og skriveblokker. Leveransene sendes som regel ut innen 24 timer og det gis alltid 30 dagers åpent kjøp. De kan lett kontaktes via e-post, og svarer regelmessig. Nye kunder kan få den første blekkpatronen og støvsugerposen helt gratis i velkomstgave. Ved å benytte deg av en InkClub rabattkode, vil du kunne få ytterligere avslag på dine kjøp.
Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
InkClub
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Gratis blekk eller fotopapir!

Akkurat nå kan du benytte denne kupongen og få gratis blekk eller fotopapir i nettbutikken. Ikke la denne muligheten gå fra deg om du ønsker å spare penger! Ingen Inkclub rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
InkClub
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Få en gratis støvsugerpose!

Nå kan du teste en støvsugerpose helt gratis før du eventuelt kjøper flere. Sikre deg en pose + å gjøre en riktig bestilling ved neste kjøp. Ingen Inkclub rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
InkClub
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

10x Premium DU12190-2-FIL Støvsugerposer for bare kr 275!

Det er sjeldent moro å gå til innkjøp av nye støvsugerposer, men når du får hele 10 stykker for kun kr 275 i nettbutikken er det ikke så verst likevel! Dette tilbudet gjelder for Premium DU12190-2-FIL Støvsugerposer + HEPA- og motorfilter som du finner når du klikker deg inn direkte via denne rabattkupongen! Ingen InkClub rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
InkClub
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

BLACK FRIDAY - 20% avslag på alt fra merket Inkclub!

Inkclub har sin egen versjon Black Friday - BLEKK Friday! Det betyr at du får hele 20% avslag på alle* produkter fra merket Inkclub, og tilbudet varer hele helgen! Gjør et kupp i dag og ikke vent til det er for sent, ingen Inkclub rabattkode er nødvendig. *Gjelder ikke støvsugerposer.

Gå til tilbudet
InkClub
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Prøv blekk eller fotopapir uten kostnader!

Klikk deg videre til nettbutikken via denne rabattkupongen og prøv blekk eller fotopapir helt GRATIS til din skriver! Dette tilbudet vil du ikke gå glipp av, ingen Inkclub rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
InkClub
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

10% avslag på kontorrekvisita!

Inkclub gir deg 10% avslag på det du trenger til kontoret av kontorrekvisita, og utvalget i nettbutikken har vokst! Klikk deg inn via rabattkupongen i dag for å bestille, du trenger ingen Inkclub rabattkode for dette tilbudet.

Gå til tilbudet

Forbruksvarer som støvsugerposer og blekkpatroner rett på døren

Hos InkClub har du muligheten til å finne alt det du trenger av forbruksvarer til kontoret eller huset, det vil si blekkpatroner, støvsugerposer, glødepærer, kontorrekvisita, papir, kaffekapsler elektronikktilbehør og barberblader. Og alt dette kan du handle uten å måtte forlate kontorstolen. De har et stort utvalg, i tillegg til rask levering hjem, og en vennlig og effektiv kundeservice. Det er med andre ord en glimrende nettside for den som ønsker å gjennomføre sine innkjøp enkelt og effektivt, slik at en ikke trenger å lete overalt for å gjennomføre sine innkjøp. Nye kunder får et velkomsttilbud, i tillegg er det muligheter for ekstra avslag ved å bruke en InkClub rabattkode.