Annonsørinnhold
I samarbeid med Litt billigere

rating rating rating rating rating

InkClub

Finn din InkClub rabattkode i februar 2020! Nå får du 10 % rabatt. DinSide er stolte av å kunne by på en InkClub rabattkode til alle sine lesere. Her finner du alle de beste tilbud og rabattkodene som er gyldige. Hos InkClub kan du bestille mange forskjellige forbruksvarer som blekkpatroner, kaffekapsler, glødepærer, støvsugerposer, barberblader, kontorrekvisita i tillegg til mye mer. Alt kan du få levert rett hjem til døren. Ta turen innom nettsiden for å bli bedre kjent med det store vareutvalget. Med sine lave priser og kort leveringstid er de et attraktivt valg for den som vil spare penger uten lang ventetid. De sender nemlig ut varene samme dag om du bestiller før klokken tolv. 


Gå til InkClub

InkClub rabattkode februar 2020

De nyeste InkClub rabattkodene og tilbud i februar 2020

Fri frakt

Tilbud Fri frakt når du kjøper pærer for minst 199 kr

33 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Forbruksvarer som støvsugerposer og blekkpatroner rett på døren

InkClub er en nettside hvor du kan finne mye mer enn bare blekkpatroner. Som sagt tilbyr siden mange forskjellige typer forbruksvarer, men har spesialisert seg på støvsugerposer og tonere til printere. Og her kommer de rett til poenget. Allerede på startsiden blir du veiledet til hvilken type skriver eller støvsuger du leter etter produkter til. De har tonere og patroner til skrivere fra kjente merker, som EPSON, Brother, Canon, Dell og Samsung, men også flere mindre kjente merker. Med tanke på støvsugerposer har de produkter både fra store leverandører som Electrolux, Siemens, Miele, Philips og AEG og fra over 250 mindre kjente merker. Andre forbruksvarer som tilbys er kaffekapsler og glødepærer. Også her er det lett å finne frem og man kan velge blant de beste merkene og rimeligere alternativer. De har videre et bredt utvalg av printer- og kontorprodukter, som papir, penner og skriveblokker. Leveransene sendes som regel ut innen 24 timer og det gis alltid 30 dagers åpent kjøp. De kan lett kontaktes via e-post, og svarer regelmessig. Nye kunder kan få den første blekkpatronen og støvsugerposen helt gratis i velkomstgave. Ved å benytte deg av en InkClub rabattkode, vil du kunne få ytterligere avslag på dine kjøp.

Hos InkClub har du muligheten til å finne alt det du trenger av forbruksvarer til kontoret eller huset, det vil si blekkpatroner, støvsugerposer, glødepærer, kontorrekvisita, papir, kaffekapsler elektronikktilbehør og barberblader. Og alt dette kan du handle uten å måtte forlate kontorstolen. De har et stort utvalg, i tillegg til rask levering hjem, og en vennlig og effektiv kundeservice. Det er med andre ord en glimrende nettside for den som ønsker å gjennomføre sine innkjøp enkelt og effektivt, slik at en ikke trenger å lete overalt for å gjennomføre sine innkjøp. Nye kunder får et velkomsttilbud, i tillegg er det muligheter for ekstra avslag ved å bruke en InkClub rabattkode. Er du heldig finner du kanskje andre InkClub rabattkoder hos sol.no/rabattkoder.