Annonsørinnhold fra Easyshopper

Alle de beste tilbud og rabattkoder fra Hotels.com i Februar

Tilbud for februar 2018
Hotels.com logo /link til butikkside

En Hotels.com rabattkode gjør ferieturen din enda billigere og her på Dinside finner du stadig oppdaterte tilbud og rabatter. Akkurat nå kan du åpne en av våre kuponger og spare hele 40% på ditt hotellrom. Hotels.com er allerede blant de billigste aktørene i bransjen og nå kan du betale enda mindre for den neste hotellovernattingen din. Hotels.com tilbyr overnattinger hvor som helst i verden og du kan velge mellom alt fra femstjerners hoteller til enkeltsenger i sovesaler på vandrerhjem. På hjemmesiden kan du selv søke deg fram til det du ønsker, noe som betyr at drømmeferien din sjelden er mer enn et par klikk unna. Bestill overnatting med rabattkode på Hotels.com i dag!

Hotels.com logo

Februarsalg med opptil 40% rabatt på hotell!

Utgår om

Nå kan du få opptil 40% avslag på ditt neste hotellopphold når du bestiller via dette februarsalget i nettbutikken! Gå videre gjennom rabattkupongen for å få tilgang til hotell med rabatten og bestill ditt drømmeopphold før det er for sent, ingen Hotels.com rabattkode er nødvendig. Gjelder reiser frem til 31. mars 2018.

Gå til tilbud -
Hotels.com logo

Samle bonus og få gratis hotellovernatting!

Utgår om

Du kan spare opptil flere netter på din overnatting i nettbutikken når du samler bonuspoeng! Etter hver 10. natt på hotell får du én natt gratis. Klikk deg inn via rabattkupongen for å lese vilkår og benytt deg av tilbudet du også! Ingen Hotels.com rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbud -
Hotels.com logo

Spar inntil 50% på din weekendtur!

Utgår om

Bestill din neste weekendtur i nettbutikken og få inntil halv pris på reisen! Bare klikk deg inn via rabattkupongen for å ta del i tilbudet, du trenger ingen Hotels.com rabattkode.

Gå til tilbud -
Hotels.com logo

Siste liten-tilbud på hotell!

Utgår om

Er du på utkikk etter en ferie i aller nærmeste fremtid? Ved å booke et siste liten-tilbudet kan du gjøre et røverkjøp på hotell ved å klikke deg inn gjennom denne rabattkupongen! Ingen Hotels.com rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbud -

Portalen til nesten alle verdens hoteller

Noen tjenesteytere på det store nettet har blitt så selvfølgelige å bruke at det nærmest har blitt en refleks å taste inn nettadressen når du skal utfylle et bestemt behov. For hoteller er det lenge siden vi plukket opp telefonen og ringte dyre utenlandsnummer for å reservere rom før vi skulle på ferie. Hotels.com er en av de store portalene for å finne og reservere hotellrom, men er ikke alene på markedet. Store aktører som Agoda og Booking.com konkurrerer om det enormt lukrative booking-markedet. Til nettselskap å være har selskapet en lenger historie enn de fleste. Det ble stiftet i 1991 da internett var i startgropen, og har vokst i takt med resten av nettets utvikling fra å være en ren katalogtjeneste med reservasjoner gjort over telefon, til en fullt automatisert tjeneste som kunder forventer i dag. Selskapet er i dag en del av reisegiganten Expedia, etter oppkjøpet i 2001. Ved å bruke tjeneste tar du automatisk del i deres Rewards-program, som gir deg hver tiende hotellnatt gratis (foruten skatter og avgifter). Gjentagende bruk gir også en Hotels.com rabattkode på utvalgte hoteller, som gjør at du kan spare penger på å bli fast kunde. Gjennom dinside.no får du Hotels.com rabattkoder som lar deg prøve ut tjenesten til en hyggelig introduksjonspris! Klikk deg inn og finn reiser til destinasjoner som:

  • Oslo
  • København
  • London
  • Stockholm
  • Paris
  • Berlin
  • Praha
  • Lisboa
  • Madrid
  • Amsterdam

Og mange, mange flere destinasjoner verden over, uansett om du skal på sydenferie, storbyferie, kjærestetur, businesstur eller hva det måtte være.

Fly-til-destinasjoner-verden-over-og-overnatt-billig-på-hotell-med-en-Hotels-com-rabattkode


Rabatter, salg og hyggelige priser hos Hotels.comNår du klikker deg inn på Hotels.com finner du ofte veldig gode tilbud og gjerne sesongsalg på forsiden hvor du ofte kan booke hotellrom verden over nedsatt med opptil 40%. Vi samler alle de beste tilbudene her på Dinside, i tillegg til at du kan finne eksklusive tilbud og Hotels.com rabattkoder som kan benyttes på ditt valgte hotell. Dette sammen med Hotels.com sitt lojalitetsprogram gir deg priser på hotellrom det nærmest er umulig å finne andre steder. Når du klikker deg inn på nettsiden vil du også finne ut hvor enkelt det er å finne hotell nærliggende der du skal reise med de ønskelige fasilitetene, hvor enkelt det er å booke et rom og å holde orden på bestillinger og Reward-programmet. Dersom du skulle finne hotellet ditt rimeligere et annet sted, matcher Hotels.com prisen og på den måten er du sikret en god pris i tillegg til at du tjener rewards, som gjør deg en eller flere netter nærmere gratis overnatting.

Spar-penger-på-hotellrom-på-destinasjoner-verden-over-med-Hotels-com-rabattkode

Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
Hotels.com
Denne koden er ikke lengre gyldig.

10% avslag på ditt neste hotellopphold!

Dersom du booker hotell med overnatting mellom 20/11-17 og 31/07-18 får du hele 10% avslag på ditt opphold dersom du bruker denne Hotels.com rabattkoden. Gå direkte til nettbutikken via rabattkupongen og finn et stort utvalg billige hoteller på din neste drømmedestinasjon!

Vis rabattkode
Hotels.com
Denne koden er ikke lengre gyldig.

10% avslag på ditt hotellopphold!

Med denne Hotels.com rabattkoden får du 10% rabatt på alle hotellopphold før 30. juni 2018. Klikk deg inn nå og gjør et kupp på hoteller ved din drømmedestinasjon, du finner et stort utvalg over hele verden direkte via rabattkupongen!

Vis rabattkode
Hotels.com
Denne koden er ikke lengre gyldig.

10% rabatt på ditt hotellopphold!

Med denne Hotels.com rabattkoden får du 10% avslag på alle hotellopphold før 30. april 2018. Klikk deg inn nå og gjør et røverkjøp på hoteller nær din drømmedestinasjon, du finner et stort utvalg over hele verden direkte via rabattkupongen!

Vis rabattkode
Hotels.com
Denne koden er ikke lengre gyldig.

200,- i avslag på ditt neste hotellopphold!

Dersom du bruker denne Hotels.com rabattkoden sparer du hele 200 kroner på ditt neste hotellopphold ved en minimumsbestilling på 1500 kroner. Klikk deg videre nå og book hoteller på destinasjoner over hele verden. Hvem vet, kanskje ditt drømmeopphold er like rundt hjørnet?

Vis rabattkode
Hotels.com
Denne koden er ikke lengre gyldig.

10% avslag på ditt hotellopphold!

Denne Hotels.com rabattkoden gir deg hele 10% avslag på din neste bestilling av hotellopphold. Du finner rimelige hoteller i alle klasser over hele verden, bestill din neste ferie i dag og spar penger! Tilbudet gjelder hotellopphold innen 30. april 2018!

Vis rabattkode
Hotels.com
Denne koden er ikke lengre gyldig.

10% rabatt på ditt neste hotellopphold!

Denne Hotels.com rabattkoden gir deg hele 10% avslag på din neste bestilling av hotellopphold. Du finner rimelige hoteller i alle klasser over hele verden, bestill din neste ferie i dag og spar penger! Tilbudet gjelder hotellopphold innen 30. april 2018!

Vis rabattkode
Hotels.com
Denne koden er ikke lengre gyldig.

10% på alle hotell i USA!

Med denne Hotels.com rabattkoden mottar du hele 10% avslag på ditt hotellopphold uansett hvor du reiser i USA. Tilbudet gjelder hotellovernatting i 1-28 netter og må benyttes innen 31.03.2018. Klikk på kupongen for å booke hotell i dag!

Vis rabattkode
Hotels.com
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Spar opptil 10% på din hotel booking

Akkurat må får du 10% avslag på din neste hotel booking. Klikk på linken nedenfor for å få tilgang til dette tilbudet.

Vis rabattkode
Hotels.com
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

48-timerssalg på hotell!

Nå kan du få opptil halv pris på ditt neste hotellopphold når du bestiller via dette 48-timerssalget i nettbutikken! Gå videre gjennom rabattkupongen for å få rabatten og bestill ditt drømmeopphold før det er for sent, ingen Hotels.com rabattkode er nødvendig. Gjelder for reise mellom 14. februar og 29. mars.

Gå til tilbudet
Hotels.com
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Stort 72-timerssalg på hotell!

Bestill ditt neste hotellopphold og spar store summer med dette pågående 72-timerssalget i nettbutikken. Ingen Hotels.com rabattkode er nødvendig for å motta de gode prisene!

Gå til tilbudet

Stort utvalgt og bra lojalitetsprogram

Med 325 000 hoteller på 19 000 forskjellige steder, i tillegg til Bed & Breakfasts og leiligheter er du mer eller mindre garantert å finne et passende hotellrom på Hotels.com. Reward-programmet deres er transparent og lønnsomt om du bruker tjenesten ofte. Siden er oversiktlig og gir deg god oversikt over alt du trenger å vite om potensielle hotellrom, og millioner av anmeldelser fra andre kunder gjør at du kan lese deg opp på kvaliteten versus pris og gjøre et valg som passer deg. Hotels.com rabattkoder fra dinside.no gjør at du kan teste tjeneste i dag til en ekstra god pris!