Annonsørinnhold fra Easyshopper

De beste tilbudene og HolidayCars rabattkodene i Januar!

Tilbud for januar 2018
HolidayCars logo /link til butikkside

Her kan du finne alle tilbud og rabattkoder fra HolidayCars samlet på en og samme plass. Akkurat nå får du 25% avslag gjennom en av våre kuponger.  Å leie bil er ikke alltid like enkelt, og vi hører ofte historier fra venner og bekjente om forferdelige opplevelser med leiebilselskaper. Selv om det den siste tiden har blitt stadig vanligere å bestille leiebil på nett fremfor på destinasjonen, opplever mange kunder fremdeles mange av de samme frustrerende problemene. Dette har HolidayCars forsøkt å gjøre noe med, og har utformet en søkemotor som gjør det kjapt, trygt og enkelt å søke etter, velge og booke leiebil. Alle lesere på DinSide kan nå bruke en HolidayCars rabattkode for å spare ytterligere på de allerede lave tilbudene.

HolidayCars logo

10% avslag på din leiebil!

Utgår om

Klikk deg inn i dag for å spare 10% på en mengde leiebiler i nettbutikken. Tilbudet er gyldig for de fleste biltyper tilgjengelig direkte via denne rabattkupongen! Ingen Holiday Cars rabattkode er nødvendig for å benytte seg av rabatten.

Gå til tilbud -
HolidayCars logo

Spar penger på din neste leiebil!

Utgår om

Dersom du bestiller din neste leiebil via denne rabattkupongen, kan du spare store summer og i tillegg få gratis endring eller kansellering i inntil 48 timer før henting. Det koster heller ingenting ekstra for eksempel å betale med kredittkort og det er ingen gjemte reservasjonskostnader! Velg destinasjon i dag og book din leiebil, du trenger ingen Holiday Cars rabattkode.

Gå til tilbud -

Konkurransedyktige priser og fleksibilitet

HolidayCars har utviklet en søkemotor som gjør det enkelt å finne, velge og bestille leiebil på internett. På hjemmesiden velger man enkelt hvor og når bilen skal hentes og leveres, og trykker på søkeknappen. Det foretas så et søk blant en stor rekke bilutleiere verden over, før resultatene vises i en ryddig liste med de viktigste kriteriene fremhevet, slik at man enkelt kan sammenligne allerede ved første øyekast. Man slipper med andre ord å søke seg fram til og besøke hver eneste bilutleier for å finne ut hvem som har det beste tilbudet. Prisene er lave, og de aller fleste bilene er yngre enn to år, slik at man alltid får et toppmoderne kjøretøy. Når man har valgt det tilbudet som passer best, kan man enkelt foreta ekstravalg, og legge til elementer som GPS eller barnesete. På kundesiden Mine Holiday Cars kan man enkelt endre eller kansellere bestillingen, og en konto opprettes automatisk første gang men foretar en bestilling. Ofte kan man gjøre kupp med HolidayCars rabattkoder, som regelmessig tilbys de som besøker DinSide. Ved å skrive inn rabattkodene på kundeportalen trekkes rabatten fra på den endelige summen i kassen.
Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
HolidayCars
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Spar opptil 25% på leiebil verden over!

I nettbutikken finner du alltid leiebil på destinasjoner verden over nedsatt med opptil hele 25%. Klikk deg inn i dag og se hvor mye du kan spare der du skal reise. Ingen HolidayCars rabattkode er nødvendig for å motta tilbudet.

Gå til tilbudet
HolidayCars
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

10% rabatt på alle tilbud!

Akkurat nå får du 10% på alle leiebil-tilbud i nettbutikken! Søk på leiebil på din destinasjon og se hvilket tilbud som gjelder. Ingen HolidayCars rabattkode er nødvendig for å motta tilbudet.

Gå til tilbudet

Ingen gebyrer betyr mer til overs

Nå gjør gunstige HolidayCars rabattkoder nettsiden til det perfekte stedet å starte søket etter din neste leiebil. Å søke er lett, samtidig som man kan filtrere resultatene etter behov eller smak. HolidayCars har mange fornøyde kunder, og over en million har allerede sagt at de elsker selskapet. Fleksibilitet er tydeligvis viktig for dem, og man kan avbestille eller endre bestillingen inntil 48 timer før henting av leiebilen. Mange bilutleiere krever sære gebyrer når man bestiller med kredittkort, men hos Holiday Cars slipper man både dette og reservasjonsgebyr. Med andre ord - her er det mye å spare.