Annonsørinnhold fra Easyshopper

Spar penger med First Hotels rabattkoder og tilbud!

Tilbud for januar 2018
First Hotels logo /link til butikkside

Her hos oss kan du finne en First Hotels rabattkode, slik at du kan spare penger på hotellet og kose deg med disse på reisen i stedet. Ved å benytte en av våre kuponger kan du nå spare 20% på ditt hotellopphold. First Hotels har mer enn 90 unike hoteller fordelt på mange byer i Norge, Danmark, Spania og Sverige. Alle hotellene har sentral beliggenhet. Det finnes topphoteller dersom du ønsker det. Disse er Grims Grenka (Oslo), FH Reisen (Stockholm), FH Mayfair (København) og alle de spanske hotellene. Målet til kjeden er å tilby individuelle valg samtidig med kvalitetsopplevelser. Hotellene er stilmessig innredet og har en unik atmosfære. Dette har stått i sentrum siden kjeden etablerte seg i 1993 i Sverige. Fra de første 6 hotellene til de over 90 hotellene som kjeden består av i dag.

First Hotels, en opplevelse

På denne siden vil du finne First Hotels rabattkoder. Dette er en unik sjanse til å spare noen kroner på ett hotell besøk på din favorittdestinasjon. Hotellene til First Hotels ligger sentralt og tilbyr personlig service og kvalitetsopplevelser. Enten du er sportsinteressert eller spa interessert vil du garantert finne noe for deg på disse hotellene. De er kjent for å yte ypperlig serivce for at nettopp du skal trives. Her får du tak i spa-pakker eller fotball deals som gir deg det lille ekstra i ferien eller hverdagen. Hotellene befinner seg i hele norden, enten det er Sverige, Danmark eller Norge du skal reise til. De har også hoteller i ferieparadiset Spania. Så her er det mange muligheter for å kunne finne nettopp ditt favoritt sted å reise til for å få fine opplevelser. Så neste gang du nå skal reise så velg en reise til ett hotell i denne kjeden. Her vil de ta vare på deg og gi deg god personlig service og hyggelige opplevelser som du sent vil glemme. Og hva er vel bedre enn å kunne gjøre alt dette til rabatterte priser. Bestill din reise nå.
Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
First Hotels
Denne koden er ikke lengre gyldig.

20% rabatt på hoteller i Skandinavia!

Nå får du 20% i avslag dersom du booker hotell i Skandinavia. Tilbudet gjelder to netter mellom 29. sep–16. nov. dersom du bestiller hotellrommet 7 dager før avreise. Alt du trenger å gjøre er å klikke deg inn via denne rabattkupongen og benytte denne First Hotels rabattkoden i kassen for å motta tilbudet.

Vis rabattkode
First Hotels
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Black Friday - inntil 40% avslag på hotellopphold!

Akkurat nå kan du få opptil hele 40% avslag på ditt neste hotellopphold! Ved bestilling av 2 netter får du 30% avslag og du får 40% avslag ved bestilling av 3 netter. Tilbudet gjelder for overnatting i perioden 18/12/17-28/2/18, du trenger ingen First Hotels rabattkode.

Gå til tilbudet

Hvorfor akkurat First Hotels?

First Hotels er hoteller kjent for kvalitet og god service. De har lave priser og her er muligheten din til å få en enda lavere pris igjennom rabattene her. De gir deg tilgang til unike personlige opplevelser på kjente kvalitetshotell til en lavere pris enn du ville fått til selv, husk også din First Hotels rabattkode for en enda lavere pris. Dette er en unik mulighet til å få en god rabatt på nettopp din neste reise eller weekend tur. Uansett om det er for spa eller fotball finner du det du vil ha her.