Annonsørinnhold fra Easyshopper

De beste tilbudene og ExtraOptical rabattkodene i Januar!

Tilbud for januar 2019
ExtraOptical logo /link til butikkside

Her på Dinside kan du finne ExtraOptical rabattkoder og andre gode tilbud slik at du kan spare penger på ditt neste brillekjøp. Akkurat nå kan du få 10% rabatt på dine brilleinnfatninger og på enstyrket glass gjennom en av våre kuponger. Briller er kanskje det tilbehøret som sier mest om hvem vi er. De finnes hundrevis av merkevarer, tusenvis av modeller og mengden forskjellige stilarter synes å være utømmelig. ExtraOptical er en norsk nettbutikk som har ekspandert til seks europeiske land med to enkle løfter: det skal være enkelt å kjøpe briller på nett, og det skal ikke koste mye. Butikken kan trygt kalles en norsk suksesshistorie, og vi forstår hvorfor. Gjennom innovative løsninger i nettbutikken har de gjort deg enklere for deg som kunde å handle. 

Innovasjon allerede på forsiden

Allerede på forsiden ser du innovative løsninger som hjelper deg med kjøpet. Beveger du musen over en innfatning, vil du se breddemål, og få opplyst størrelse på glassene, samt om de passer til progressive glass. Klikker du på innfatningen roteres den så du kan se den fra flere vinkler. Når du klikker deg inn på produktsiden får du en ryddig oversikt over alt som er relevant for denne innfatningen: nøyaktige mål på nesebroen, stengene, glassbredde og -høyde, hvilke materialer som er brukt i produksjonen og fargene som er tilgjengelig. Med en egen videoguide kan du få hjelp til å velge innfatning som passer til ditt ansikt. Går du videre i kjøpsprosessen blir du presentert for en enkel, lettfattelig guide som hele tiden informerer deg tydelig og oversiktlig om valgene du kan ta på glasstype, tilleggsbehandling, styrke og eventuelt ekstrautstyr. Resultatet er at du har en komplett oversikt over hva du har kjøpt, og slipper overraskelser. Som en rendyrket nettbutikk sparer ExtraOptical også kostnader på personale og lokaler, og tilbyr derfor en prisgaranti, som sier at de alltid vil refundere mellomlegget om du finner et par briller rimeligere hos en konkurrent. Kombiner dette med Dinsides ExtraOptical rabattkode så er du garantert en god investering. Brillene dine sier mye om hvem du er – det er verd å investere i.
Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
ExtraOptical
Denne koden er ikke lengre gyldig.

10% rabatt til alle nye kunder!

Med denne ExtraOptical rabattkoden får alle nye kunder i nettbutikken 10% avslag. Klikk deg inn i dag for å handle briller, solbriller, linser og tilbehør og gjør et kupp. Kupongen tar deg direkte til kampanjen!

Vis rabattkode
ExtraOptical
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Gratis oppgradering til solbrilleglass på alle merkevarer!

Denne helgen kan du kjøpe merkebriller i nettbutikken og oppgradere glassene helt GRATIS med farge og UV-beskyttelse. Slik gjør du det: velg en merkevarebrille, velg premium overflatebehadling, velg fargede glass eller gradvis fargede glass og bruk ExtraOptical rabattkoden i kassen!

Vis rabattkode
ExtraOptical
Denne koden er ikke lengre gyldig.

100 kroner i avslag på solbriller!

Nå kan du velge et valgfritt par med solbriller og få 100 kroner i rabatt! Bruk ExtraOptical rabattkoden for å aktivere tilbudet. Du kommer direkte til utvalget hvor du finner solbriller fra kun kr 595 gjennom kupongen!

Vis rabattkode
ExtraOptical
Denne koden er ikke lengre gyldig.

25% rabatt på alle brilleinnfatninger!

I dag er det Green Friday, og du sparer hele 25% på alle brilleinnfatninger med denne ExtraOptical rabattkoden. Klikk deg inn i dag og velg mellom 1200 briller, du finner hele utvalget direkte gjennom rabattkoden! Husk å handle før midnatt for å benytte deg av dette fantastiske tilbudet!

Vis rabattkode
ExtraOptical
Denne koden er ikke lengre gyldig.

15% rabatt på designerbriller!

Bruk denne Extra Optical rabattkoden i nettbutikken og få 15% avslag på designerbriller*. Her finner du masse flotte innfatninger til enhver smak! Kupongen tar deg direkte til tilbudet. *Koden gjelder kun innfatning.

Vis rabattkode
ExtraOptical
Denne koden er ikke lengre gyldig.

10% rabatt på solbriller med styrke!

Denne Extra Optical rabattkoden gir deg 10% avslag på solbriller med styrke i nettbutikken. Klikk deg inn i dag for å finne ditt favorittpar, så beskytter du øynene i sola uten at det går på bekostning av synet! Kupongen tar deg direkte til kampanjen.

Vis rabattkode
ExtraOptical
Denne koden er ikke lengre gyldig.

20% rabatt på nye solbriller til påske!

Nå kan du kjøpe solbriller MED styrkeglass og valgfri innfatning og få 20% avslag i nettbutikken! Perfekt nå som vårsola endelig har begynt å titte frem. Bruk ExtraOptical rabattkoden for å benytte deg av tilbudet og gjør et kupp i dag!

Vis rabattkode
ExtraOptical
Denne koden er ikke lengre gyldig.

10% avslag på ALLE brilleinnfatninger + standard énstyrkeglass!

Få 10% rabatt på ALLE brilleinnfatninger + standard énstyrkeglass med denne Extra Optical rabattkoden i nettbutikken! Spar penger på ditt neste par med briller i dag via denne rabattkupongen, dette tilbudet vil du ikke gå glipp av.

Vis rabattkode
ExtraOptical
Denne koden er ikke lengre gyldig.

-10% på ALLE brilleinnfatninger + standard enstyrkeglass

Med denne Extra Optical rabattkoden sparer du hele 10% på briller og brileglass. *Tilbudet gjelder ikke tilbudsvarer og kan ikke kombinereres med andre rabattkoder. Klikk på rabattkupongen for å handle i nettbutikken.

Vis rabattkode
ExtraOptical
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Halv pris på ALLE brilleinnfatninger!

Extra Optical feirer sin 5-årsdag og i hele 5 dager får du 50% avslag på alle brilleinnfatninger i nettbutikken! Bruk Extra Optical rabattkoden for å aktivere dette fantastiske tilbudet, og klikk deg videre nå for å bestille din neste brille direkte via rabattkupongen.

Vis rabattkode

Innovasjon og gode priser hånd i hånd

Den gode tekniske løsningen ExtraOptical har utviklet gjør det enklere enn noen gang å bestille briller på nettet og føle seg trygg på hva du faktisk får. Store bilder og ryddig informasjon gjør at du enkelt kan filtrere ut de modellene som ikke passer, og fokusere på de som har rett design og mål for deg. Foruten brilleinnfatninger har de også et rikelig utvalg av sportsbriller for løping, svømming og sykling, og solbriller fra alle de store merkevarene. Spar penger på kjøpet ditt i dag med ExtraOptical rabattkoder fra Dinside.