Annonsørinnhold fra Easyshopper

Bruk en Cruisecontrol rabattkode og spar penger på fotoboksvarsling!

Tilbud for februar 2018
Cruisecontrol.no logo /link til butikkside

Her har vi samlet rabattkoder og tilbud fra Cruisecontrol slik at du skal kunne slappe av og kunne motta fotoboksvarsler uten å betale for mye. Akkurat nå kan du få 3 måneder gratis med fotoboksvarsling gjennom en av våre kuponger. Når du skal ut og kjøre lange strekninger, kan det være en utfordring å holde oversikt over fartsgrensen etter hvert som den endrer seg. Ofte sitter onkel politi på lur bak en sving eller rett etter et lite synlig fartsskilt. Derfor har Cruisecontrol.no utviklet en fotoboksvarsler som gir deg beskjed i god tid før du ankommer fotoboksen, både på norske veier og i utlandet. Akkurat nå kan nye kunder benytte Cruisecontrol.no rabattkode for ytterligere avslag i ved kjøp på nettsiden. Prøv den i dag og slipp bekymringene på neste kjøretur.

Unngå verdens dyreste trafikkbøter

Norge er det landet i verden med de aller høyeste trafikkbøtene, i gjennomsnitt ligger disse på rundt to tusen kroner. Det er surt når man blir stoppet og får bot, særlig da de aller fleste av oss gjør sitt beste for å holde seg under fartsgrensen, både for egen og andres sikkerhet. Norge er et lysfattig og naturskjønt land, og med lange veier på øde steder kan fartskilt fort bli overgrodd eller på andre måter tildekket. På Cruisecontrol.no finner du løsningen på dette. De har nemlig utviklet en fotoboksvarsler som sier fra i god tid før aktive fotobokser eller fartskontroller. Med en Cruisecontrol.no rabattkode har man mulighet til å prøve den gratis i tre måneder før man bestemmer seg, og varsleren kan plasseres hvor som helst i bilen. Den fungerer også på vanskelige steder, som i tunneler og i snittsoner. Fotoboksvarsleren er 100% lovlig, og flere og flere tar den i bruk hver eneste dag. Batteriet holder i snitt i sytten timer, og derfor slipper man å koble den til ledninger når den er i bruk. Skulle batteriet gå tomt, kan man lade varsleren via bilens sigarettenner med en lader som selges separat.
Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
Cruisecontrol.no
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Få gratis fotoboksvarsling i 3 mnd!

Skaff deg en fotoboksvarsler og unngå dyre bøter! Nå får du 3 måneder gratis + fri frakt dersom du klikker deg inn og bestiller via denne kupongen i dag. Du behøver ingen Cruisecontrol rabattkode for å motta tilbudet.

Gå til tilbudet
Cruisecontrol.no
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Gratis frakt!

Bestill en fotoboksvarsler i dag og få helt gratis frakt. Dette er en investering da varsleren holder deg unna dyre bøter! Du behøver ingen Cruise Control rabattkode for å motta tilbudet.

Gå til tilbudet

Færre bøter - tryggere veier

Trafikken består både av veinettet og trafikantene som ferdes på det. Derfor er det viktig at også sistnevnte tar sin del av ansvaret når det kommer til trafikksikkerhet. Skaff deg en fotoboksvarsler med en Cruisecontrol.no rabattkode på nettsiden. På den måten er du med på å gjøre veiene sikrere og redde liv, samtidig som du kan leve et bekymringsfritt liv uten fartsbøter. Kjøpet inntjenes som regel etter et par turer, så det kan lønne seg å besøke Cruisecontrol.no og gjøre en god investering allerede i dag. Det fins tross alt mange andre ting å bruke tusenlappene på.