Annonsørinnhold fra Easyshopper

Reis billig med månedens beste tilbud og BudJet rabattkoder!

Tilbud for januar 2018
BudJet logo /link til butikkside

Det er vanskelig å komme utenom BudJet om du leter etter billig reise eller overnatting, og her på Dinside har vi samlet tilbud og rabattkoder slik at du kan handle enda litt billigere. Nå kan du bruke en av våre kuponger og få opptil hele 50% avslag på hotellovernattinger. Nettsiden tilbyr reiser verden over, og med en mengde forskjellige flyselskaper og hotellkjeder. Finn kun fly eller velg en pakke med fly og overnatting. Nettstedet gir deg også gode tilbud på leiebil, eller hva med en ny koffert eller annet nyttig til reisen? Akkurat nå kan du bestille og få alt til en enda bedre pris. Ta i bruk BudJet rabattkode fra dinside.no når du bestiller. Det gir deg mer penger å bruke på andre ting når du kommer til reisemålet.

BudJet logo

Få opptil 50% rabatt på hotell

Utgår om

Du kan nå få opptil 50% avslag på hotell når du bestiller fly via Budjet.no. Linken til dette tilbudet finner du nedenfor.

Gå til tilbud -

Enkelt og rimelig

BudJet er et reisebyrå på nett, og har satt seg som mål og gi kundene de aller billigste reisene. Nettstedet samarbeider blant annet med hele 650 forskjellige flyselskaper og 240 000 hoteller for å kunne få dette til. Alle selskapene nettsiden samarbeider med er velkjente, som hotels.com. Her finner du reisen din på en - to - tre og til hele 80 forskjellige land. Det er mulig å søke opp spesifikke reisemål, eller du kan benytte tilbud som legges ut på startsiden. Hver dag finner du for eksempel dagens billigste tilbud på flyreiser til forskjellige byer på startsiden. Ser du etter leiebil vil du finne tilbud på dette fra en rekke velkjente bilutleieselskaper. Legg inn hvor du vil hente bilen og levere den, datoer og søk. Når du har funnet tilbudet ditt kan du velge forskjellige betalingmetoder, blant annet kort eller via Klarna. Det er greit å merke seg at enkelte ting vil koste litt ekstra eller ha et gebyr. Disse kommer i så fall frem i forkant av betalingen. Husk også å legge til din BudJet rabattkode før du betaler slik at den opprinnelige prisen blir enda lavere. Benytt anledningen til å finne ferien til neste år eller en "hopp på tur" til lave priser.
Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder

Det er ikke noe å vente med

Uansett når og hvor du har tenkt deg, benytt BudJet rabattkoder for å oppnå de aller beste prisene hos BudJet. Ta turen på shopping i London eller hva med eksotiske Bangkok? Det kan nesten ikke bli enklere enn hva du får det på dette nettstedet. Bestill hele turen på et sted, betal og så er det bare å vente til reisedagen kommer. Det du derimot ikke skal vente med er bestillingen, slik at du får benyttet dinside.no sin hjelp til å spare på reiseutgiftene. Ikke glem at dette også kan benyttes på nettstedets reisebutikk også.