Annonsørinnhold fra Easyshopper

Finn en rabattkode fra 112Ink og handle blekk og tonere til lave priser!

Tilbud for januar 2018
112Ink logo /link til butikkside

Her på Dinside finner du flere tilbud og rabattkoder fra 112Ink som du kan bruke for å handle billigere i nettbutikken. Akkurat nå kan du motta 10% avslag ved å benytte en rabattkupong. Hos 112Ink kan du bestille både blekkpatroner og tonere til skriveren din, og få dem levert på døren. Ta turen innom nettsiden eller en av butikkene deres idag for å bli bedre kjent med det store vareutvalget. Med sine lave priser og kort leveringstid er de et attraktivt valg for den som vil spare penger uten for lang ventetid. De tar personlig service på alvor, og svarer regelmessig på alle kundehenvendelser via mail. Akkurat nå er det mulig for alle nye besøkende å benytte seg av velkomst-tilbudet med 112Ink rabattkode.

Tonere og blekkpatroner gjort enkelt

112Ink er en side som tilbyr mer enn bare blekkpatroner og tonere. Siden er designet på en måte som gjør at brukere lett kan finne fram til produktet de er mest interessert i. De kommer rett til poenget. Allerede på startsiden blir du veiledet til hvilken type skriver du leter etter produkter til. De har tonere og patroner til skrivere fra kjente merker, som EPSON, Brother, Canon, Dell og Samsung, men også flere mindre kjente merker. De har også et bredt utvalg av printer- og kontorprodukter, som transfer-papir til trykk på tekstiler, foto- og lerretspapir, post-it lapper og penner. Leveransene sendes som regel ut innen 24 timer, og man kan spare så mye som 40 prosent sammenlignet med andre butikker og utsalgssteder. Filosofien deres innebærer å yte ypperlig kundeservice samtidig som lojalitet hos kundene alltid kommer kunden tilgode. De kan lett kontaktes via e-post, og svarer regelmessig. I tillegg opptjener lojalitets-kunder en bonus på inntil 7% på alle kjøp, noe som kommer godt med når man krysser av nedover på oppussings-handlelisten. Siden de er web-baserte vil de tilby deg gode priser. Som velkomstgave får du ekstra avslag med rabattkode 112INK.
Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
112Ink
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

7% avslag til alle lojale kunder!

112Ink tar vare på lojale kunder! Dersom du gjør din første handel i nettbutikken blir du automatisk medlem og vil motta 7% i rabatt på dine neste kjøp, dette kan du spare på i lengden. Klikk deg inn via denne kupongen for å se tilbudet. Ingen 112Ink rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
112Ink
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

-10% på alle produkter til kontoret!

Akkurat nå kan du spare hele 10% på alt du behøver til kontoret. Du finner post-it-lapper, penner, konvolutter, printepapir og mye mer svært billig. Ingen 112Ink rabattkode er nødvendig for å motta tilbudet.

Gå til tilbudet

Blekk og kontorartikler levert på døren

Hos 112Ink har du muligheten til å finne alt det du trenger til skriveren og kontoret uten å måtte bevege deg fra kontorstolen. I tillegg samler du en prosent-bonus som lojalitets-kunde, og denne kan brukes til å gjøre ytterligere innkjøp til deg eller din bedrift. Her har du et stort utvalg, du får rask levering hjem, en vennlig og effektiv kundeservice. Det er med andre ord den ultimate siden for den som ønsker å jobbe mest mulig uten å måtte bevege seg for å gjennomføre sine innkjøp. Nye kunder kan benytte seg av ekstra avslag med rabattkoder 112Ink.