Wow! 10,90 for literen

Priskrig på bensin flere steder i landet.

StatoilHydro kan ikke love et sterkt kutt i prisen på bensin og diesel, selv om råoljeprisen har falt fra 146 dollar til noe over 90 dollar fatet siden juli, skrev vi i slutten av august.

Les hele saken her

Statoil på Klepp i Rogland hadde i dag bensin for 10,90 kroner literen, ifølge NRK. Prisen kommer av lokal konkurranse. På Sola og Sandnes derimot, var det rundt tretten kroner for den billigste bensinen.

Per Gausland, ansvarlig for Statoilstasjonene på Klepp og Ålgård, sier til NRK at det er ett års tid siden bensinprisen sist lå rundt tieren. Han tror imidlertid ikke de kan ha så lave priser i lengden.

- Bilistene er de eneste vinnerne i den langvarige bensinkrigen på Jæren, sier Gausland.

Hyggelige priser i Oslo

Jet på Røyken har ifølge leserne ligget på 10,68 kroner literen i dag.

En av DinSides lesere opplevde også hyggeligere dieselpriser søndag ettermiddag på Shell på Stabekk, cirka 10,40 kroner eller 10,50 kroner literen. Så det er tydeligvis ikke bare Rogaland som opplever en nedgang i bensinprisene.

Også på enkelte stasjoner i Fredrikstad, Nittedal og Oslo lå dieselprisene akkurat i underkant av elleve kroner i dag.

Med hjelp fra våre trofaste bensin- og dieselagenter gir vi deg Norges mest komplette bensin- og dieselprisoversikt. Vil du være med i kampen mot blodprisene? Vi trenger deg! Meld deg som bensinagent her

Artikkelen fortsetter under annonsen

Oljeprisen styrker Norge