Vinmonopolet tomme for enkeltprodukter

Har leveranseproblemer i Sør-Norge.

Vinmonopolets hovedleverandør sliter med å levere produkter, som gjør at enkelte produkter vil mangle i hyllene. Foto: COLOUBOX
Vinmonopolets hovedleverandør sliter med å levere produkter, som gjør at enkelte produkter vil mangle i hyllene. Foto: COLOUBOX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skal du handle champagne til 17. mai, er det ikke sikkert du får tak i merket du foretrekker.

LES OGSÅ:

Vectura, som er en av Vinmonopolets hovedleverandører, sliter med leveransene. Dermed kan kundene oppleve at flere produkter bli midlertidig borte fra hyllene.

– De flyttet til nytt anlegg i løpet av påsken, og har siden da hatt dataproblemer som har ført til forsinkede leveranser til butikkene våre, sier informasjonskonsulent Ida Brenden Engholt til DinSide.

Gjelder Vinmonopol i Sør-Norge

Vectura er Vinmonopolets største leverandør og står ifølge Brenden Engholt for omtrent halvparten av leveransene av polvarer.

Ida Brenden Engholt i Vinmonopolet. Foto: Vinmonopolet
Ida Brenden Engholt i Vinmonopolet. Foto: Vinmonopolet Vis mer

Leveranseproblemene vil ifølge Ida Brenden Engholt merkes i svært mange av Vinmonopolets utsalg i Sør-Norge.

Nøyaktig hvor mange produkter som kan forsvinne fra hyllene mens problemene pågår, er usikkert, men Vectura er leverandør for blant annet importørene Arcus, Bacardi og Bache&Gabrielsen.

Det er fortsatt usikkert hvor lenge problemene vil vedvare. Men det skal fortsatt være alkohol å finne i Vinmonopolets hyller, selv om enkelte varer altså kan være vanskelige å skaffe.

– Vi vet dessverre ikke noe om når problemene vil være løst. Når det er sagt, så har butikkene våre alltid gode alternativer til de produktene som midlertidig har forsvunnet fra hyllene, og våre øvrige leverandører leverer mer enn vanlig, sier Brenden Engholt.

Ifølge Vinmonopolet.no kan Vecturas leveranseproblemer også påvirke bestillinger i Vinmonopolets nettbutikk.

Les også: Her får du Vinmonopolets topp ti-varer billig

Les også: Du kan få polposene kjørt hjem

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!