Vil gi deg gratis reklametamponger

Hvis du gidder svare på noen produktspørsmål hver måned.

Sånn kan forsendelsen se ut. Foto: Tamponsforfree.com
Sånn kan forsendelsen se ut. Foto: Tamponsforfree.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dag, på selveste kvinnedagen, lanseres det svenske konseptet «Tampons for free» i Norge.

LES OGSÅ:

Med slagordet «Tampons should be free! Period.» satser de svenske gründerne Sophia Fahlén og Diana Solarz på at norske kvinner går med på å få tampongesker dekorert med reklame i postkassen.

Tror på Norge

– Vi feirer ettårsdag i Sverige i dag, og har 30.000 medlemmer der. Nå har vi 10.000 gratis tampongesker å dele ut i mai i Norge, og vi håper Tampons for free vil vokse like raskt i Norge, sier Fahlén til DinSide.

Sophia Fahlén og Diana Solarz tar sitt populære konsept til Norge. Foto: Tamponsforfree.com
Sophia Fahlén og Diana Solarz tar sitt populære konsept til Norge. Foto: Tamponsforfree.com Vis mer

For at du skal få tilsendt en av eskene, må du gå inn på nettsiden Tamponsforfree.com og registrere deg. Den første utsendelsen i april vil være uten reklame på esken, men ved neste utsendelse tidlig i mai er det reklame på esken.

– Vi vil også sende med vareprøver innimellom. I Sverige har dette vært alt fra shower gel til smertestillende til bodylotion. Felles er at produktene har kvinner som målgruppe sier Fahlén.

På jakt etter gode tilbud? Denne nettsiden gir deg oversikt

Må svare på produktspørsmål

Men det er selvsagt en liten «hake» ved dette. For når tampongesken er levert i mai, må du gå inn på nettsiden og svare på fem til ti spørsmål relatert til produktet esken reklamerer for hvis du vil ha en ny sending i juni. Dette vil gjenta seg hver måned. Hvis du slutter å svare på spørsmålene, vil forsyningene stoppe.

Attraktiv kundegruppe

Fahlén og Solarz har som nevnt hatt stor suksess med konseptet i Sverige. Og det er annonsørene der som gjerne ville at konseptet skulle utvides til Norge.

Direkte tilbakemelding på produktene sine fra damer som er midt i målgruppen er gull verdt for annonsørene. Det er annonsørene som bestemmer hvilke spørsmål som skal stilles i spørreskjemaet.

Fahlén forsikrer imidlertid at alle svar blir behandlet konfidensielt. Ingen personopplysninger blir videreformidlet til annonsører.

– Vil man få tilsendt annen form for reklamemateriale på e-post eller sms?

– Nei, det eneste man får er et nyhetsbrev på mail, med lenke til nettsiden der man svarer på spørsmålene for å få tilsendt gratistampongene neste måned, sier Fahlén.

Så dersom du synes det høres ut som det å svare på none produktspørsmål en gang i måneden er en rimelig pris å betale for å få gratis tamponger i postkassen, kan dette være noe for deg.

Vær imidlertid klar over at tampongene kommer i én størrelse - normal.

Slik reserverer du deg mot gratisreklame