Vibrator på super'n

- Én vibrator og seks egg takk! Det kan bli virkeligheten i den engelske butikkjeden Asda som nå vil selge vibratorer sammen med vanlige matvarer.

Vibratorer til private gleder har blitt stadig mer populære i løpet av de siste årene. Og nå vil engelske supermarkeder være med på moroa.

- Tidene har forandret seg sammen med folks holdninger. Både menn og kvinner har et mye mer avslappet forhold til denne typen produkter nå og forteller at de gjerne vil kjøpe dem i et mer avslappet miljø.

- Vi følger bare kundenes ønsker, forteller en talsperson for Asda til den engelske avisen The Mirror.

Penger å tjene
Kondomprodusenten Durex er leverandør av de to vibratorene som nå lanseres på supermarkedet. De mener at det engelske markedet forlengst er modent for slike produkter i vanlige butikker.

- Det er jo et faktum at det selges flere vibratorer enn vaskemaskiner og tørketromler nå før jul. Kundene bør slippe å gå til spesialbutikker for å kjøpe seg slike erotiske leketøy, sier markedssjef Catherine Gort ved Durex.

Tvilsomt i Norge
Ved kontorene til ICA Norge finnes det få planer for erotiske produkter i butikkhyllene med det første. Og informasjonssjef Terje Gulbrandsen mener at vi nok må belage oss på å kjøpe vibratorer i egne butikker i lang tid fremover.

- Jeg har svært vanskelig for å se for meg slike produkter i våre butikkhyller. Vi selger for eksempel heller ikke pornografiske blader, og det virker nærmest utenkelig at det kan være aktuelt med erotiske leketøy i butikkhyllene i fremtiden, forteller Gulbrandsen til Mozon.

LES OGSÅ SAKEN: NORDMENN I DILDO-TOPPEN

 

Mozon.no, 16.12.2005