Vi lyver for kjæresten

Vi kommer ofte med hvite løgner til kjæresten. Men hva lyver vi om? Og er løgnene et problem?

«Menn får bare innse at de ikke kan stoppe kvinners hinting.»


AskMen.com har funnet frem til noen av de vanligste løgnene par gir hverandre. De fleste av disse løgnene er det kanskje like greit å beholde. For noen ganger kan en liten løgn være bedre enn sannheten.

Menn

Du ser ikke tjukk ut
Klassikeren! Det er ikke mulig å svare noe annet enn dette på spørsmål om hvorvidt jenta er tjukk. Problemet er at kvinner etter hvert har begynt å innse at menn kan lyve om dette, og ikke tror på svaret uansett. Enten får guttene finne nye svar eller så får kvinnene slutte å spørre.

Jeg liker romaniske komedier
Menn liker romantiske komedier akkurat like godt som kvinner liker blodige voldsfilmer. Unntakene finnes, men de er få. Men noen ganger må man lide seg gjennom kjedelige filmer for å kapre et hjerte, og da kan det være greit å late som om man er interessert.

Her er de hvite sex-løgnene:

Du minner meg om Jennifer Lopez
Kvinner liker komplimenter, selv om de ikke alltid er like realistiske. Hvis han vil unngå å lyve, kan han minne kvinnen på at superstjernene som regel ikke er noe pene uten sminke.

Jeg tenker ikke på andre kvinner
Ingen jenter vil høre om at kjæresten tenker på andre kvinner, derfor er denne løgnen helt i orden.

Jeg liker ikke å gå på strippeklubber
Tanken på ens kjære siklende over ukjente damer på strippeklubb, skremmer enhver kvinne. Men det er et faktum: Menn flest liker både strippeklubber og porno. Det er faktisk en del av deres instinkt. Likevel er denne løgnen beroligende å høre for sjalu kjærester.

Avansert røntgen kan avsløre når du lyver:

Kvinner

Jeg er ikke sur
Joda, hun er det. Det er ikke noe poeng i å late som om han tror på det heller, for det er meningen at han skal skjønne det, selv om hun ikke forteller det. Menn får bare innse at de ikke kan stoppe kvinners hinting.

Du kan gå på strippeklubb med gutta
Dette er bare et triks for å sjekke ham ut. Her skal mannen svare nei, uansett hvor lyst han har. Når kvinnen foreslår dette, vil hun dessuten fremstå som mindre trengende.

Du er den beste jeg har hatt i senga
Menn liker også å få komplimenter, men heller ikke disse komplimentene trenger å være helt sanne. Ifølge Onlinemagasinet.no lyver mer enn hver tredje kvinne om hvor tilfreds hun er med sexlivet sitt.

Har løgnene dine trengt deg inn i et hjørne? Slik redder du forholdet:

Jeg veier... kilo
Onlinemagasinet.no skriver at 98 prosent av alle kvinner lyver av seg noen kilo når de oppgir vekten sin. I tillegg lyver 55 prosent om klesstørrelsen. Denne løgnen skader ingen, men gjør at kvinnen kanskje føler seg litt bedre.

Jeg har hatt sex med... menn
Det er ikke bare kiloene mange kvinner lyver om. Enkelte synes også det er flaut å fortelle hvor mange de faktisk har hatt sex med. Derfor fjerner de noen når de forteller om sexpartnerene. Noen halverer faktisk antallet.

Kvinner har også mange hemmeligheter.

Kilde: AskMen

Først publisert: 23.3.2006
Sist oppdatert: 15.11.2007