The Privacy Scarf. Jepp, vi vet det nok. Du leser ikke akkurat DinSide når du bruker dette for å skjule deg for omverdenen ... For øyeblikket rangert som nummer en av tidenes tåpeligste produkter i listen hos Huffington Post.
The Privacy Scarf. Jepp, vi vet det nok. Du leser ikke akkurat DinSide når du bruker dette for å skjule deg for omverdenen ... For øyeblikket rangert som nummer en av tidenes tåpeligste produkter i listen hos Huffington Post.Vis mer

Verdens tåpeligste produkter?

Kjøpt noe du ikke trenger? Frykt ikke, du er i godt selskap.

Har du handlet på Tv-shop noengang? Eller latt deg friste i forunderlige nettbutikker og postordrekataloger? For mange er nok dette viktig formiddagsforlystelse som hjemmeværende, for eksempel nå i svineinfluensaens tid.

Forlystelser som til sist kan få deg til å behøve de merkeligste ting. Ting du i ettertid kanskje finner ut du selvsagt ikke trenger, eller ting som ikke virker som du trodde. For eksempel treningsapparater som slaktes av trimeksperter.

Den amerikanske Huffington Post har samlet inn en oversikt over produkter de mener må være tidenes tåpeligste, fra nett og TV-shop. For å gi deg en god start på helgen, og tips om hva du IKKE skal kjøpe til farsdagen? Her er høydepunktene fra disse listene.

Nummer 1: Et helt privat skjerf

The Privacy Scarf kalles det. Skjerfet som ikke gir deg annet enn dårlig rykte, er vel et bedre navn... Først lurer vi nok på hvem som i det hele tatt kan finne på å kjøpe dette, før vi finner svaret: Selvsagt ingen.

The Privacy Scarf. Jepp, vi vet det nok. Du leser ikke akkurat DinSide når du bruker dette for å skjule deg for omverdenen ... For øyeblikket rangert som nummer en av tidenes tåpeligste produkter i listen hos Huffington Post.
The Privacy Scarf. Jepp, vi vet det nok. Du leser ikke akkurat DinSide når du bruker dette for å skjule deg for omverdenen ... For øyeblikket rangert som nummer en av tidenes tåpeligste produkter i listen hos Huffington Post. Vis mer


Produktene ser i sin tid ut til å ha vært utviklet av en student ved Royal College of Art i London, Joe Malia, som en kommentar omkring hva vi mister av privatliv når vi bruker mobile teknologier i det offentlige rom. Eller noe i den dur.

Vi gratulerer uansett med ideen, som siden den ble lansert i 2006 har fått mye ironisk og humoristisk oppmerksomhet rundt om i nettverdenen.

Nummer to: Tredemøllen du tar med på tur

Noen gang drømt om å løpe ute? Den amerikanske løsningen er like komplisert som den er "revolusjonerende". Tredemøllen som triller avgårde med deg på topp, og som drives fremover at du løper ble vist frem på en stor sportsutstyrsmesse i fjor. Du kan se den i filmen under.


"Den skal gjøre nasjonen spreke, ikke fete!" er slagordet. Vi tror vel kanskje at de gode gamle joggeskoene gjør jobben vel så bra? Den er ikke satt i produksjon - ennå.

Støver sakene bare ned i et skap? Her er løsningen som får dem UT av skapet

Nummer tre: Komfort-tørkeren

I motsetning til de to over, skal denne vistnok ha vært i salg! Det kan ta litt tid før vi forstår hva dette er. En toalettbørste, et "personlig hjelpemiddel" for kvinner? En hånddusj? Neida, dette er redningen for deg som syns at toalettpapir bare er SÅÅÅ ekkelt.

Med denne trenger du aldri ta på skittent toalettpapir igjen, og i tillegg er du så heldig at du beholder verdigheten! Men ikke pengene ... 19,99 dollar om du ringer nå. Vi har dessverre ikke årstall på denne livredderen av et produkt, men filmen har vi. Se nedenfor.


De verste fellene: Her blir du lurt

Nummer fire: Hulahula!

Med Hawaii-stolen trenger du aldri mer trene. Magetrim og jobb gjort unna mens du sitter på rumpen. "If you can sit, you can get fit ..." og "Take the work out of your workout". Jada, sitatene er fra reklamesangen - hør bare på lyden som følger filmen.


Prisen? 299,94 fra USA Perfect. Vi tipper de fleste går i retur til selger på grunn av uforutsette utslag av kvalme ...

Den gir deg tryggere netthandel

Nummer fem: Sukkerpusherne slår til igjen

For deg som er avhengig av sukker, er dette knapt redningen, men et ytterligere dytt ut i avhengighet. Foto: Candyaddict.com
For deg som er avhengig av sukker, er dette knapt redningen, men et ytterligere dytt ut i avhengighet. Foto: Candyaddict.com Vis mer


For sukkernevrotikere må Soda Pop Top være den ultimate drøm/mareritt. Bare MÅ du ha sukker? Sett denne på toppen av brusflasken, og få både slikkepinne og brus i samme slurp så og si. Sukkerfri variant? Tror ikke det ...

Produktet ble lansert i 2004 ser det ut til, og på bloggen Candyaddict.com skriver de sukkerbombene opp i skyene som "det beste nye produktet som ble lansert på All Candy Expo".

Og en for egen regning:

Din loff! Finnes også i rug, grovt og rundstykkeformat for småttiser. Foto: dadadastudio.eu
Din loff! Finnes også i rug, grovt og rundstykkeformat for småttiser. Foto: dadadastudio.eu Vis mer


Vi kan jo ikke presentere en slik liste, uten å føye til en egen favoritt. En av våre skribenter kom over disse fantastiske tøflene, som umiddelbart gir oss assosiasjoner til Kristopher Schaus nederlandske humorstunt i Team-Antonsen-perioden.

Snakk om Loafers ...

Pris? Fra 12 euro hos dadadastudio.

NB: Det bør være opplagt, men vi kan godt være ekstra tydelige her. DinSide går verken god for disse produktene, eller salgsstedene som selger disse.

Le også på norsk

Og det er selvsagt ikke bare på TV-shop vi lar oss friste over behov og evner. Nettet flommer over av tilbud du bare ikke kan klare deg uten. Eller i alle fall tilbud du ikke klarer å la være å le av? Sjekk disse funnene fra Finn.no og annonsebildene der man lurer mer på hvordan menneskene bak sladden ser ut, enn på å kjøpe produktene som annonseres ...